Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 467,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

fajne . ile za nie ?

Opublikowano

130 z wysylka.

planowalem chodzic tylko w tamtych, ale obejrzalem w telewizorze program o okularach bez filtrow, ktore podobno sa gorsze niz gdybym nic na nosie nie mial. ze ponoc wzrok sie zaje.biscie psuje itd. no to wolalem kupic cos porzadniejszego ;)

Edytowane przez Ölschmitz

Opublikowano

LKKWMB0000071.jpg

Kr3w CM Teal. Za(pipi)iste, szkoda że za 239zł. Trochę za dużo jak na taki egzotyczny kolor, nie obchodziłbym tego. Zejdą o stówkę to biorę :D

Opublikowano

LKKWMB0000071.jpg

Kr3w CM Teal. Za(pipi)iste, szkoda że za 239zł. Trochę za dużo jak na taki egzotyczny kolor, nie obchodziłbym tego. Zejdą o stówkę to biorę :D

Kolejny projekt Matju Łiliamsona?

Opublikowano

Jak się zakłada?

Aaaa, najprawdopodobniej moj nowy nabytek jak wyjdzie słonce:)

http://www.arctica.pl/p122/s-113-safari

Marzy mi się tez jakiś tiszer z gwiezdnych wojen

Opublikowano

Nie. Chada Muski. Ani nie wiem kto to ten Matju, pewnie jakieś hu.jowe ciuchy robi skoro pada tu jego nazwisko w odpowiedzi na post o spodniach które ci się nie podobają ;). Na amazonie znalazłem za 160zł z wysyłką xD. Tak czy siak nawet tyle nie mam póki co na taki cel.

Edytowane przez Czappi

Opublikowano

Nie. Chada Muski. Ani nie wiem kto to ten Matju, pewnie jakieś Chu.jowe ciuchy robi. Na amazonie znalazłem za 160zł z wysyłką xD. Tak czy siak nawet tyle nie mam póki co na taki cel.

Opublikowano

No teraz to się popisałeś.

Poprawianie błędów ortograficznych w przekleństwach. Brawo, rodzice muszą być dumni.

Edytowane przez gekon

Opublikowano

No teraz to się popisałeś.

Poprawianie błędów ortograficznych w przekleństwach. Brawo, rodzice muszą być dumni.

bylo niedawno w wiadomosciach, że gimbery nawet poprawnie p[rzekleństw nie umieją! hołota!!!!111

chce

670ukrb.jpg

Edytowane przez banny

Opublikowano

Ależ brzydkie.