Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

Opublikowano

Może naje'bać a i tak zdania nie zmienię <_<

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 467,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Haha. Chce sobie kupić prostą szarą bluze rozpinaną nie za szeroką bez kieszeni na brzuchu aka. kangurka. W tym celu udałem się nawet na dziesięciominutowy obchód jednej z modnych galerii handlowych i du.pa zbita. Wszystko ubzdryngolone w przysłowiowy chu.j. Byłbym wdzięczny za link do ciucha odpowiadającego powyższemu opisowi w przyzwoitej cenie.

Opublikowano

Aha, zapomniałem nadmienić, że nie ubieram się w Croppie, Housie i New Yorkerze. Zazwyczaj omijam te przybytki szerokim łukiem. Podobna bluze do tej co opisujesz widziałem w Reporterze, ale miała wielkie pedalskie logo na piersi (klasyczny problem).

Edytowane przez Walter_Cronkite

Opublikowano

Znam ten bol. Czasem po powrocie do domu w nocy potrafilem jeszcze z godzine szorowac buty przed snem. Polecam.

Opublikowano

Banny szukajac red devilow przejrzalem caly internet :) Byly owszem, ale nie moj numer i do tego ceny nawet do 500e...

Opublikowano

nikeSBho09_8876.jpg

zamierzam coś takiego, tylko cena nie bardzo (230)

Edytowane przez mate5

Opublikowano

za NIKESB +200 zł ;-)

jakbym mial taka mamone wydawac, wolalbym jakis designerskich ciuchow szukac, a nie nike sb, prosto, krzywo, czy coś .

Opublikowano

Pochodź po sklepach to takie same znajdziesz za połowę, albo nawet taniej.

Opublikowano

nie no, nie kupiłbym za 200 stówy, tylko po prostu zamierzam taką (tańszą) kupić ;]

Najśmieszniejsze że noszenie flanelowych kilka lat temu było siarą :potter:

Opublikowano

A teraz juz nie jest?

Sporo osób w takich chodzi, ostatnio widziałem kolesia w za(pipi)istej flaneli firmy CAT(dla robotników).