Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

Opublikowano

ciekawe czym się różnią s-115 od s-113 oprócz braku tego kolorowego paska na górze ( cale czarne inplus jak dla mnie)

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 467,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Olszmit, regulowałeś jakoś te okulary?

Trochę płaskie są

Aha, jakie etui dostałeś? Nie wysłali mi uje ściereczki;/

Pochwale się również zakupami:) Kiepska fota, ale zarówno okulary jak i buty na żywo prezentują się rewelacyjnie.

zdjcie000az.jpg

Edytowane przez gekon

Opublikowano

imo okulary git,buty dramat..cos ala buty ortopedyczne

Opublikowano

nic nie regulowalem. etui do du.py jest, ale takie sa zawsze (takie troche miekkie) bo jak sprzedawalem artici okulary w sklepie to tez takie same mielismy. o sciereczke sie upomnij! b. dobra jest i elegancko czysci.

co to za buty? mi sie nie podobaja (nie moj styl) ;p

Opublikowano

ale pantofle, daj zdjecia jak leza bo nie widza mi sie w casualowym ficie

Opublikowano

Masz zdjęcie zboku

zdjcie000ky.jpg

Otako pokazuje bo jakbym chciał zaszpanować na forum to kupiłbym najki z białą podeszwą co nie

nic nie regulowalem. etui do du.py jest, ale takie sa zawsze (takie troche miekkie) bo jak sprzedawalem artici okulary w sklepie to tez takie same mielismy. o sciereczke sie upomnij! b. dobra jest i elegancko czysci.

Gó*wno nie etiu w sumie:) Zaraz im zrobię o to aferę. Biedny woreczek, w ktorym okulary się ledwo mieszczą to ni etui, a brak sciereczki? skandal! Spodziewałem się przynajmniej czegoś takiego jak na allegro sprzedają z arcticami

etui_classic_min.jpg

Edytowane przez gekon

Opublikowano

no ja mam takie etui

Etui-5.jpg

nie lubie go, mam wlasne, inne.

Edytowane przez Ölschmitz

Opublikowano

WTF?

Mi dali jakiś woreczek nieoryginalny;/

Opublikowano

Wysłałem już emaila, zobaczymy co oni powiedzom na ten temat i czy rozwiążom moj problem

:)

Co do rozmiaru tych okularów, to zdjęcie wiele mi wyjaśniło, a właściwie Pan po lewej, który ma praktycznie identyczne okulary co ja. One chyba mają być takie wystające ;]

https://www.msu.edu/user/constanz/blues.brothers.jpg

Edytowane przez gekon

Opublikowano

wiem, że może za dużo wymagam, ale Olszu albo Gekon, wrzuclibyście swoje ryło, żeby pokazać jak leżą te okularki? :) Bardzo fajne się wydają, ale ja zawsze się boję, że w praktyce po założeniu może coś mi nie grać w wyglądzie.

Opublikowano

wiem, że może za dużo wymagam, ale Olszu albo Gekon, wrzuclibyście swoje ryło, żeby pokazać jak leżą te okularki? :) Bardzo fajne się wydają, ale ja zawsze się boję, że w praktyce po założeniu może coś mi nie grać w wyglądzie.

+1

Opublikowano

Czekajmy az ktoś się połapie ze to MASSDNM i zacznie hejtowac...

...mnie sie podoba, cena? ^^

Opublikowano

cos na lato

jcrew-sperry-top-siders-3.jpg

sperry-top-sider-574.jpg

sperry top sider

vans-zapato-del-barco-574.jpg

zapato del barco

paul-smith-deck-shoes-420.jpg

paul smith deck shoes

soulland-max-deck-shoe-02.jpg

buty żeglarskie

Opublikowano

nie lubię tych butów (a na pewno nie na swojej nodze), ale ostatnie chyba najlepsze