Yaxa 1 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Jak cos wyszlo z mody to wlasnie znaczy to, ze jest modne. Banny ile te buciki bo az mi smaka narobiles, jak rosadna cena to na dniach polece do hm obadac Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 czarne 79.90, niebieskie kiedyś chyba lookałem i około 149. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Kiedy blazej pisze o fajurach dam, to całe forum robi facepalm. :confused: Nie dostrzegasz refleksji, że weź (pipi)a się zamknij. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yaxa 1 Opublikowano 26 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2010 czarne 79.90, niebieskie kiedyś chyba lookałem i około 149. To dokladnie ten sam model tylko w innym kolorze czy jeszcze sie czyms roznia? Jesli w realu prezentuja sie te czarne elegancko to za 80 dyszek mozna lyknac spokojnie. Brakuje mi wlasnie takich butow. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziewiątek 88 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 gekonie, przestań się chwalić w co drugim poście że Twoja śmieszna kurtalka kosztowała tyle co jedna wypłata, bo to jest dopiero mentalna bieda i żal może kosztować nawet 10k, ale wygląda tak samo jak kurtki licealistów z dermy albo ceraty. Jak jesteś przed 30 to cieszę się, trafiłem w dziesiątkę. Pewnie za parę lat zapuścisz wąsy bo to też jest stylowe i takie polskie. :* Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 czarne 79.90, niebieskie kiedyś chyba lookałem i około 149. To dokladnie ten sam model tylko w innym kolorze czy jeszcze sie czyms roznia? Jesli w realu prezentuja sie te czarne elegancko to za 80 dyszek mozna lyknac spokojnie. Brakuje mi wlasnie takich butow. te neibieskie lepiej chyab wykonane, podeszwa jest z innego materialu niz reszta ,w hm nie am tak ,ze za rozne ceny taka sama jakosc i wykonanie Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 gekonie, przestań się chwalić w co drugim poście że Twoja śmieszna kurtalka kosztowała tyle co jedna wypłata, bo to jest dopiero mentalna bieda i żal może kosztować nawet 10k, ale wygląda tak samo jak kurtki licealistów z dermy albo ceraty. Jak jesteś przed 30 to cieszę się, trafiłem w dziesiątkę. Pewnie za parę lat zapuścisz wąsy bo to też jest stylowe i takie polskie. :* dziewiątku, rzadko to ludziom mowie, bo to tylko forum i mam dystans, ale ty jestes wyjątkowo żałosny i widać, że nie miałeś w zyciu styczności z odzieżą za więcej niż 99 złotych Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) fajne butki, kupie sobie takie na rozdanie indeksów. gekonie, a taką jak wilku wdz w tym klipie byś chciał? http://www.youtube.com/watch?v=T8NI06OZChA limitowana skóra firmy PROSTO, podobno 1100zł. styka czy więcej zarabiasz w miesiąc? Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez Walter_Cronkite Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 No za 1100 bym jeszcze wciągnął, ale czułbym się trochę jak biedak. Tylko żadne prosto ani krzywo, nie lubie naśladować raperów Cytuj Odnośnik do komentarza
Ölschmitz 1 514 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 gekon ale ta twoja skora serio jest srednia. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 wiecie co mnie wku.rwia w skórach? to mnie bolało strasznie jak straciłem parę godzin na shopping w poszukiwaniu mojej. te je.bane coś na ramionach/"barach". pagony? czy inne gó.wno. no nie mogłem żadnej prostrzej dostać w cenie mojej miesięcznej wypłaty i w końcu zdenerwowany wziąłem taką. Cytuj Odnośnik do komentarza
Dziewiątek 88 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) gekonie, też mam dystans bo to tylko internet, ale widać że jesteś posiadaczem kompleksu małego ch.uja i leczysz go brzydką kurtką za dużą kasę i chwaleniem się tym na prawo i lewo. Twoja umiejętność oceny innych ludzi też jest słaba. Poza tym ciuch ma być po pierwsze ładny a nie drogi, zapytaj bannego. Internetowy bogacz, ja pier.dole Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez Dziewiątek Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 (edytowane) gekon ale ta twoja skora serio jest srednia. No co ja Ci powiem? Na żywo wygląda zayebiście, serio, i zdjęcie (co z resztą już zaznaczyłem na początku) nie oddało jej prawdziwego wyglądu. Zwłaszcza jak się robi foto sony eriksonem nie. Miałem kiedyś taką z zary, ale co cerata to certa, zniszczyła się po sezonie gekonie, też mam dystans bo to tylko internet, ale widać że jesteś posiadaczem kompleksu małego ch.uja i leczysz go brzydką kurtką za dużą kasę i chwaleniem się tym na prawo i lewo. Twoja umiejętność oceny innych ludzi też jest słaba. Poza tym ciuch ma być po pierwsze ładny a nie drogi, zapytaj bannego. Internetowy bogacz, ja pier.doledziewiątku, ty widze tez mam problemy z ocena ludzi skoro myślisz, ze z ta "kasą" to gadanie na poważnie. Jem chleb z margaryna na kolację, jeżdzę mzk i spijam niedopite piwa w barach. Śmiałbym się z tego, ale niestety chris rock mnie już wyprzedził. Tak, że wiesz, możesz sobie iść gadać o chu*jach i kompleksach gdzie indziej skoro nie potrafisz wyłapać poczucia humoru. Nie podoba ci się kurtka skorzana? no zayebiscie, ale chłopcze, żeś zacżał się mnie czepiać, a to już powod do kometarza. No i trzeba być imbecylem, żeby nie widzieć rożnicy pomiędzy kurtką skorzaną, a tą z ceraty z niujorkera, albo to wina fotografii jak już mowiłem Edytowane 27 Sierpnia 2010 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Grzegosz Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Tak serio to ile się płaci za takie kurtki? Możesz napisać na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 gekonie, przestań się chwalić w co drugim poście że Twoja śmieszna kurtalka kosztowała tyle co jedna wypłata, bo to jest dopiero mentalna bieda i żal może kosztować nawet 10k, ale wygląda tak samo jak kurtki licealistów z dermy albo ceraty. Jak jesteś przed 30 to cieszę się, trafiłem w dziesiątkę. Pewnie za parę lat zapuścisz wąsy bo to też jest stylowe i takie polskie. :* Wzywam pana pieczarke. Nie jestem w temacie a chlopaki jada sie o jakas szmate? Mozesz zrobic review co bylo w ostatnim odcinku? Cytuj Odnośnik do komentarza
mj 13 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 nic ciekawego, nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Tak serio to ile się płaci za takie kurtki? Możesz napisać na PW. tyle co za kurtkę nie była droga, niektórzy po prostu albo mają kompleks, albo nie skumali żartu tak, jestem biedny A jakbym chciał sobie kupić bluzę z kapturem to jaką? Mogą być skejtowskie firmy! No i gdzie dostane tanio jenasy? 200 zeta to sporo, a chce wrangley czy tam levisy. Kiedyś ktoś kupował taniej widziałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 allegro.pl ? w chui masz wranglerów levisy to inna bajka Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 no allegro zostaje tylko, ale kiedyś ktoś polecał jakiś sklepik może jakieś inne fajne spodnie poza wranglerami, najlepiej jakies proste, ale slim Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 27 Sierpnia 2010 Lee są całkiem fajne. Na Twoim miejscu poszukałbym w lumpeksach porządniejszych, często tam się trafiają fajne ciuchy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yaxa 1 Opublikowano 28 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2010 ja ostatnio z h&mu wyciagnalem fajne dzinsy slimy za 140 zeta, mozesz tam poszukac tez. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Co sądzisz forumku? Rozważam zakup, choć trochę razi mnie ta biała podeszwa. Jeśli ktoś zna coś podobnego, ale w całości czarnego, byłbym wdzięczny za jakiś link Cytuj Odnośnik do komentarza
Banny 2 656 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 n1, co to jest? clae?? skad? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Clae McQueen, jakiś szkopski sklep wysyłkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2010 Ja bym brał czort, bardzo fajne Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi