Opublikowano 1 września 201014 l Nie mów, że jestes jednym z tych typów w klapkach/japonkach na siłowni ? :confused:
Opublikowano 1 września 201014 l Tak, jestem jednym z tych typow co ubiera japonki/klapki na siłownie, bo więcej mięśni angażuje się w ćwiczenia stąd tylu pakerow chodzi w klapkach na pakernie
Opublikowano 1 września 201014 l Nie no spoko Mam złe skojarzenia, bo widziałem kilku pakerów ze stopami jak hobbity i trochę uprzedzony jestem. Nie mówiąc już o tym, że je.bały im te nogi <_<
Opublikowano 1 września 201014 l Tak, jestem jednym z tych typow co ubiera japonki/klapki na siłownie, bo więcej mięśni angażuje się w ćwiczenia Możesz rozwinąć? Może być na PM, żeby nie spamować.
Opublikowano 1 września 201014 l Rozwiń tu, też się chętnie dowiem. A dobry spam nie jest zły. Edytowane 1 września 201014 l przez Gość
Opublikowano 1 września 201014 l Weźcie obydwaj wyjaśnijcie najlepiej, pierwsze słyszę o roli klapek w bodybuildingu.
Opublikowano 1 września 201014 l Chodzi o to, że noga nie capi jak sie spocisz Dodatkowym atutem jest to, że ciężar rozkłada się na wszystkie partie mieśniowe a nie na stopie jak ta nie ma oparcia Edytowane 1 września 201014 l przez gekon
Opublikowano 1 września 201014 l Podsumowując: japonki są dla gejuchów. Większość kulturystów i potencjalnych mariuszów pudzianowskich chodzi w japonkach, a to oznacza, że można ich zakwalifikować jako gejuchów. Podsumowując podsumowanie - ćwiczenie na siłowni jest dla pedałów. Amen :potter:
Opublikowano 2 września 201014 l ruchanie > granie na kąsoli > Cwiczenia na siłowni > Gra w piłkę > szpinak fix'd Edytowane 2 września 201014 l przez LoganOldschool
Opublikowano 2 września 201014 l Nie mam konsoli i nie rucham tak ze nie brałem tych mozliwosci pod uwage
Opublikowano 2 września 201014 l Tak, jestem jednym z tych typow co ubiera japonki/klapki na siłownie, bo więcej mięśni angażuje się w ćwiczenia stąd tylu pakerow chodzi w klapkach na pakernie Ku.r.w.a, skarpety jeszcze zaloz. xD Japonki angazuja wiecej partii miesni? Chyba prostaty. xDD
Opublikowano 4 września 201014 l Jak sie nie znasz to nie pisz okej Ty lepiej zaloz temat z tymi kapciami dla pe.d.a.low, zeby ci pomogli wybrac najbardziej trendi w sezonie. Jak do cwiczen to tylko dobre adidasy, z dobrym wiazaniem a nie kawal podeszwy i 2 kawalki materialu. Do ksiazek marsz, rok szkolny sie zaczal!
Opublikowano 5 września 201014 l <zdjęcie napompowanego powietrzem w płucach karła napinającego się do aparatu> wrzuć ktoś :potter:
Opublikowano 5 września 201014 l Wytargane dzisiaj z h&m. Te ledwo widoczne buty to te same co Banny kupil.
Opublikowano 5 września 201014 l Mankiety po prostu rozpiete i ta koszula tak sie ulozyla, rekawy sa normalne. Marynarka 150zl.
Opublikowano 5 września 201014 l to jest z nowej kolekcji ? trzeba sprawdzic moj h&m bo za taka cene mozna wciagnac <ok>
Opublikowano 5 września 201014 l Na wieszakach byla pelna rozmiarowka wiec to juz chyba nowa kolekcja choc pewny nie jestem. Z tych marynarek maja jeszcze w kolorze granatowym ale ten mi sie zdecydowanie bardziej podobal. Edytowane 5 września 201014 l przez Yaxa