Opublikowano 20 października 201014 l no pewnie masz rację wgl ostatnio jechałem skm i patrzę na tych wszystkich ubranych na szaro czarno ludzi to się też przykro robi, luz Edytowane 20 października 201014 l przez Ofeck
Opublikowano 20 października 201014 l Następnym razem jak będziesz jechać skm w tej bluzie i usłyszysz złowieszczy rechot to wypatruj rumuna w białej wełnianej czapce- to będę ja
Opublikowano 20 października 201014 l spoooko na rumunach przetestuję buty , a najlepiej to gdybyś zaśmiał mi się w twarz osobiście wtedy, a nie na forum Edytowane 20 października 201014 l przez Ofeck
Opublikowano 20 października 201014 l Ja mogłbym zasmiac ci sie w twarz. wgl ostatnio jechałem skm i patrzę na tych wszystkich ubranych na szaro czarno ludzi to się też przykro robi, luz Trzeba było spojrzeć w lewo to byś zobaczysz drugą grupkę w bluzach w (pipi)kowate napisy i w adidaskach na rzepy. Serio od groma u mnie młodzieży podobnie lata ubrana. Druga połowa ubiera się w h&m, ale jest to zdecydowanie milsze dla oka
Opublikowano 22 października 201014 l jeansy nudie 3 zł chino zara trousers 11 zł koszulki jj, selected, bluzki jj po 2-3 zł trampki shoelab x2 - każda para po 8 zł koszula flanelka 1 zł spodnie all saints - 8 zł (loool) levi's engineered 1 zł bluza diesel 2 zł Toruńskie lumpy są OK
Opublikowano 22 października 201014 l Dla mnie to porażka kupować spodnie za złotówkę, ale co kto lubi. W ogóle tym lumpom to się opłaca? Oczywiście, nie chcę się w żaden sposób wywyższać. Edytowane 22 października 201014 l przez iJames
Opublikowano 22 października 201014 l Dla mnie to porażka kupywac spodnie za 149 zł, ale co kto lubi. W ogóle czy ktos się przejmuje? oblowiłem si ę, jestem happy. jutro poszukam coś innego. peace
Opublikowano 22 października 201014 l Ja tez wole nowe rzeczy. Kiepsko bym sie czuł majac na sobie ubranie, ktore łacznie za cały fit ksoztowało z 3 złote i jest o połowe tansze od jednej skarpetki Edytowane 22 października 201014 l przez gekon
Opublikowano 23 października 201014 l Nowobogaccy pie.rdolą jak potłuczeni. fajnie, że jesteście ubrani tylko w nowe ciuchy ale ja mogę ich mieć 150x razy więcej, najczęściej firmowych i w super stanie. To się nazywa zaradność.
Opublikowano 23 października 201014 l Nie wiem co chcecie od lumpów. Tutaj bieda nic nie wprowadza, bo nawet bogatsi ludzie sie w nich ubierają. Wy kupicie kilka markowych ciuchów za drogą kase, a w dobrym lumpie można kupić dużo więcej markowych rzeczy w nienaruszonym stanie za wiele wiele mniej. Więc, kupno ciuchów w lumpie nie ma żadnych wad , wręcz więcej zalet.
Opublikowano 23 października 201014 l bieda, nędza, ubóstwo... No bez jaj, jak masz do wyboru ten sam ciuch za 200zł i za 30zł to byś przepłacał? Z każdym Twoim postem na tym forum coraz mniej ogarniam Twój tok rozumowania. Edytowane 23 października 201014 l przez Pan Pieczarka
Opublikowano 23 października 201014 l To pewnie dlatego, że dorastasz.Też Cie ostatnio przestaje kumać żartowałem, sam mam kilka używanych ciuchów, ale zdecydowanie wole przepłacić i mieć coś nowego, bardziej zadbanego, mnie zużytego, włąsnego, nie po kimś
Opublikowano 24 października 201014 l To pewnie dlatego, że dorastasz.Też Cie ostatnio przestaje kumać żartowałem, sam mam kilka używanych ciuchów, ale zdecydowanie wole przepłacić i mieć coś nowego, bardziej zadbanego, mnie zużytego, włąsnego, nie po kimś Nie no, sam również kupuję niektóre ciuchy normalnie w sklepie, ale w lumpach można naprawdę spoko szmaty wyhaczyć w jeszcze bardziej spoko cenie.
Opublikowano 24 października 201014 l Inna sprawa, że te ceny co banny dał to mimo wszystko trochę kosmos - ostatnio jak byłem na lumpach, to za dżinsy liwajsy ze 2 dyszki musiałem dać.
Opublikowano 24 października 201014 l Offtopic : Lumpy są spoko, tylko trzeba znaleźć dobrą szmatę, w dobrym stanie, za dobrą cenę. Jak wcześniej mówiłem - u mnie ciężko z lumpami i rzadko można cokolwiek dobrego wyrwać. No ale ja mieszkam w mordorze Ontopic: Wczoraj byłem w Fashion House i sobie kupiłem: - czarne jeansy Big Star - szarą koszulę z krótkimi rękawkami Oxide - białą meczówkę reprezentacji Portugalii Nike (tak, przepocona)
Opublikowano 24 października 201014 l Inna sprawa, że te ceny co banny dał to mimo wszystko trochę kosmos - ostatnio jak byłem na lumpach, to za dżinsy liwajsy ze 2 dyszki musiałem dać. MAM CI SYNU METKI POKAZAĆ? XD nie no, przyfarciłem i tyle ale troche czasu mni to farcenie zajmuje, fakt
Opublikowano 30 października 201014 l Ja ostatnio kupiłem w lumpie sportowego long sleeva (na piłke i do biegania) na 8 zł i long sleeva z guzikami za... 1 zł. A poza tym puzzle (1000 części za 12 zł), Małą Brytanie (pierwszy sezon za 4 zł), Polaroida (4 zł) i winyla za złotówkę. Ogólnie tam gdzie kupiłem longsleeva za złotówke są fajne promocje: poniedziałek -50 proc wtorek- wszystko w sklepie za 1 zł środa- nowa dostawa czwartek- nowy towar co godzine piatek -20 proc sobota -30 proc i ogólnie masa taniego towaru, np marynarki po 3 zł oO Byłem raz w środę, 2h po otwarciu (nowa dostawa). Ogólnie masakra. Masa ludzi (kobiety o średniej wieku 50 lat, łącznie ze mną było trzech facetów), tłum niewyobrażalny, kolejki za sklep i szybkie przebieranie ciuchów. Ludzie wychodzili z wielkimi workami ciuchów, ale ja nic nie znalazłem. Za to dziewczyna kupiła koszulke z H&M;a za 3 zł i long sleeva za 5. Edytowane 30 października 201014 l przez Hubi.