Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 467,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Po długim boju i dzięki czujności Banny'ego nabyłem takie cuś

1316842680.jpg

Opublikowano

Tak

Opublikowano

Za białe bym tyle nie dał, a za te dałem 90

Edytowane przez gekon

Opublikowano

Tak

jak Ci sie ja udalo zdobyc? :D

aha i jakie wrazenia :)

Edytowane przez banny

Opublikowano

Teraz chyba Alber Elbaz ma swoją kolekcję w H&M c'nie? Widział ktoś? Dzieje się coś "na męskim"?

Opublikowano

Chyba 26 była premiera lanvin <3 H&M i pewnie jak z wszystkimi poprzednimi kolekcjami było tak, że do jednego haema w warszafce dotarła i rozeszła się w kilka minut. Trzeba będzie polować na allegro. Swoją drogą sprawdzałem na ibeju i marynarki chodzą po 200 - 300 baksów, więc kure.wsko drogo się ten lanvin ceni.

Banny, na PW Ci napiszę jak ją zdobyłem :thumbsup:

Opublikowano

lanvin sie nei ceni, to po prostu marka

swoja droga niezbyt jestem zachwycony kolekcją lanvin x hm

Opublikowano

Parę fajnych rzeczy się tam znalazło. Ale jak ideą tego jest, żeby sprzedawać ciuchy "hajfeszyn" za przystępne ceny, na które stać szarego obywatela to z tą kolekcją im się nie udało, chyba że sprzedawcy na ebayu tak zawyżaja ceny. Oficjalnych cen nie widziałem, więc nie wiem.

Opublikowano

ale kogos biją w domu

no i strasznie nieudan ta kolecja. Aczkolwiek matew williamson tez mi sie specjalnie nie podobał

Opublikowano

Marynarka fajna, ale nie za to tysioncczysta.

Opublikowano

Fajna? A gdzie byś z tym poszedł? Na helołin?

Opublikowano

Może ktoś powiedzieć, czy rzeczy z tych limitowanych kolekcji HM sa lepszej jakości niż te zwykłe i się nie zeszmacą po 2-3 praniach?

Opublikowano

Na sylwka by była dobra, nie pie,rdol gekon :thumbsup:

Opublikowano

Może ktoś powiedzieć, czy rzeczy z tych limitowanych kolekcji HM sa lepszej jakości niż te zwykłe i się nie zeszmacą po 2-3 praniach?

jedyne co mam to marynarke z matju.. jest lepsza imo.

Opublikowano

marynarka na wypasie, jakby była w jakiejś ludzkiej cenie to bym kupił :thumbsup:

Opublikowano

wiele bym dal, by znaleźć spodnie do kompletu - bo tak to dosyc ciezko dobrze dobrac reszte do niej :)

tym bardziej, ze na necie nei ma fajnych fitów do niej

d

Edytowane przez banny

Opublikowano

Foto nie działa, a spodnie licytuję :thumbsup: