Opublikowano 22 grudnia 201014 l Przyszły! W jeden dzień paczką prio. W rzeczywistości są jeszcze wykur.wistrze i wygodne. Polecam. Na metce Zary 70 ojro.
Opublikowano 22 grudnia 201014 l 150 zł mniej..? Fake albo ktoś w nich umarł. ...ale laczki całkiem niegłupie.. Edytowane 22 grudnia 201014 l przez Siara_iwj
Opublikowano 31 grudnia 201014 l Kupiłem sobie trencz w HM (szary na dole: http://www.hm.com/pl/#/instoresnowmen/ ) ale chyba za duży i mam pytanie. Jak myślicie, do kąd powinien mi sięgać? Bo sięga dokładnie przed kolano a to chyba źle? Ale z kolei z rekawami wszystko ok.
Opublikowano 31 grudnia 201014 l a) zayebisty b) jesli rekawy sa ok, klatka tez, to olej dlugosc. osobiscie by mi tak dlugi plaszcz przeszkadzal, ale jesli Ty sie czujesz komfortowo, to zostan przy nim
Opublikowano 2 stycznia 201114 l Też to słyszałem... ... od znajomych brudasów, więc nie wiem czy to prawda?
Opublikowano 2 stycznia 201114 l sekretny Tomie wiedziałem, że moge na Ciebie liczyc. Glany przez pierwsze 2tyg. maja w zwyczaju obcierac stopę, jednak w tym przypadku o dziwo nic takiego nie mialo miejsca. Po rozprowadzeniu specjalnego tłuszczu błyszczą sie jak psu jajca, przez co jeszcze bardziej mi sie podobają.
Opublikowano 2 stycznia 201114 l Ej, ale tego nie rozumiem za bardzo. Jak but może być niewygodny?? Chyba, że ktoś nosi za małe, ale ja tam nie wiem. Edytowane 2 stycznia 201114 l przez iJames
Opublikowano 5 stycznia 201114 l glany to takie bootki , dla leni, ktorzy nie potrafia znaleźć normalnych
Opublikowano 5 stycznia 201114 l glany to takie bootki , dla leni, ktorzy nie potrafia znaleźć normalnych niechetnie sie z Tobą zgadzam ale no w moim przypadku to prawda
Opublikowano 5 stycznia 201114 l glany to takie bootki , dla leni, ktorzy na dodatek są brudasami fix'd
Opublikowano 5 stycznia 201114 l Glany to takie buty, w których można chodzić zimą po 2 metrowych zaspach, jesieniom po bagnie, ktore płynie chodnikiem i na koncerty. A przy okazji dają 20 % do respektu wsrod brudasowej braci, do któej pomimo krotkich włosow i wysoko rozwinietej higieny się zaliczam. wsrod skinów 40% do respektu dodatkowymi plusami jest to, że są mega wygodne i co by tam o nich nie sądzić - są ładne! Przynajmniej dla mnie. Glany zawiązane w drabinkę + przytarte skiny jeansy = szatan