Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 460,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

150 zł mniej..? Fake albo ktoś w nich umarł.

...ale laczki całkiem niegłupie..

Edytowane przez Siara_iwj

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Kupiłem sobie trencz w HM (szary na dole: http://www.hm.com/pl/#/instoresnowmen/ ) ale chyba za duży i mam pytanie. Jak myślicie, do kąd powinien mi sięgać? Bo sięga dokładnie przed kolano a to chyba źle? :unsure: Ale z kolei z rekawami wszystko ok. 

Opublikowano

a) zayebisty

b) jesli rekawy sa ok, klatka tez, to olej dlugosc. osobiscie by mi tak dlugi plaszcz przeszkadzal, ale jesli Ty sie czujesz komfortowo, to zostan przy nim :)

Opublikowano

Gustowne, wyróżniające się, wygodne.

Just kidding.

Opublikowano

to widac, ze nigdy glanow na nogach nie miałes:)

Opublikowano

No ja  słyszałem, że wygodne są.

Opublikowano

Też to słyszałem...

... od znajomych brudasów, więc nie wiem czy to prawda?

Opublikowano

sekretny Tomie wiedziałem, że moge na Ciebie liczyc.

Glany przez pierwsze 2tyg. maja w zwyczaju obcierac stopę, jednak w tym przypadku o dziwo nic takiego nie mialo miejsca. Po rozprowadzeniu specjalnego tłuszczu błyszczą sie jak psu jajca, przez co jeszcze bardziej mi sie podobają.

Opublikowano

Ej, ale tego nie rozumiem za bardzo. Jak but może być niewygodny?? Chyba, że ktoś nosi za małe, ale ja tam nie wiem.

Edytowane przez iJames

Opublikowano

glany to takie bootki , dla leni, ktorzy nie potrafia znaleźć normalnych :rolleyes:

niechetnie sie z Tobą zgadzam ale no w moim przypadku to prawda

Opublikowano

glany to takie bootki , dla leni, ktorzy na dodatek są brudasami :rolleyes:

fix'd

Opublikowano

Glany to takie buty, w których można chodzić zimą po 2 metrowych zaspach, jesieniom po bagnie, ktore płynie chodnikiem i na koncerty. A przy okazji dają 20 % do respektu wsrod brudasowej braci, do któej pomimo krotkich włosow i wysoko rozwinietej higieny się zaliczam.

wsrod skinów 40% do respektu

dodatkowymi plusami jest to, że są mega wygodne i co by tam o nich nie sądzić - są ładne! Przynajmniej dla mnie. Glany zawiązane w drabinkę + przytarte skiny jeansy = szatan

Opublikowano

I swastyka na czole <ok>.

Opublikowano
figlarz.png