Opublikowano 6 stycznia 201114 l ...a tak, za kilka miesięcy sezon na przedszkolne kapcie. No tak lepiej chodzić w glanach Ktoś z użytkowników forum miał już kiedyś slip ony?
Opublikowano 7 stycznia 201114 l No tak lepiej chodzić w glanach Nie. Ktoś z użytkowników forum miał już kiedyś slip ony? Tak, w przedszkolu.
Opublikowano 7 stycznia 201114 l ...a tak, za kilka miesięcy sezon na przedszkolne kapcie. No tak lepiej chodzić w glanach Ktoś z użytkowników forum miał już kiedyś slip ony? Miałem kiedyś slip ony, ale nie Vansy.
Opublikowano 11 stycznia 201114 l Nowe zakupy, po dłuższym zastoju. 10zł Ninety Eight, 19zł Altamont - Alameda, 169zł
Opublikowano 11 stycznia 201114 l wow. skad czapa za 10 zl ? tez chce reszta ok troche jak hc/skate , ale pojedyncze elementy bym wzial do 'fita'
Opublikowano 24 stycznia 201114 l Nabyłem ponad połowę kolekcji C1RCA i Circa Select na jesień 2011. Teraz to już serio prawie całą szafę mam wypchaną ciuchami tej firmy. Trochę mnie to wkurza bo odkąd dostaję szmaty to szkoda mi pieniędzy na kupowanie chociaż wiele rzeczy mi się podoba :< PS. Czappi jesteś skejtuchem, że tak niedyskretnie zapytam? :>
Opublikowano 24 stycznia 201114 l pare szmatek przybyło, ale jaram sie najbardziej , w koncu kupiona marynarka
Opublikowano 25 stycznia 201114 l Nabyłem ponad połowę kolekcji C1RCA i Circa Select na jesień 2011. Teraz to już serio prawie całą szafę mam wypchaną ciuchami tej firmy. Trochę mnie to wkurza bo odkąd dostaję szmaty to szkoda mi pieniędzy na kupowanie chociaż wiele rzeczy mi się podoba :< PS. Czappi jesteś skejtuchem, że tak niedyskretnie zapytam? :> Ta, sprecyzuj co tam masz z tej kolekcji i ile na to wydałeś ;p A te darmowe ubrania to skąd, bo chyba nie robisz za galerianke! Edytowane 25 stycznia 201114 l przez Czappi
Opublikowano 25 stycznia 201114 l Hmm... 3 pary butów, 3 pary spodni, 4 koszule, pasek, portfel, 2 bluzy, 3 koszulki Nie wydałem ani grosza ;> Współpracuję z C1RCĄ, a dokładniej z kierownikiem polskiej dystrybucji, robię dla niego różne rzeczy związane z promocją w sieci (m.in. strona polskiej C1RCY) i się rozliczamy barterowo. Ogólnie jeżeli chodzi o ciuchy C1RCY to z reguły chodzę w nich jako pierwsza osoba w Polsce, że tak nieskromnie powiem... Jutro może jakiegoś fita wrzucę. Edytowane 25 stycznia 201114 l przez hdx
Opublikowano 26 stycznia 201114 l Wstąpiłem do haema i akurat wisiała, czekając na mnie przeceniona marynarka, która już kiedyś mi się podobała, ale nie miałem dwóch stówek. Dziś wciągnąłem ją za 75 dukatów<łeb do interesów>.
Opublikowano 26 stycznia 201114 l Nie, bardzo mocno szara (ciemny grafit) z jaśniejszymi szarymi dodatkami.
Opublikowano 26 stycznia 201114 l hmmm a wiem jaka materiał marynarki dosyc grubszy, a te dodatki to polyskujacy troche? całkiem spoczko była, ale u mnei takiej przeceny nie bylo. za to kupilem niedawno czarna za 129 i jestem mega zadowolony
Opublikowano 26 stycznia 201114 l No, mniej więcej taka jak mówisz. Też by mi sie jakaś czarna przydała, może jeszcze na dniach przejdę się do drugiego haema i się cos trafi jeszcze :potter: