Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

1429d1-a7ab2f3ea04ad716bfb30cd3fe9a95f8.jpg

Wczorajszy zakup :D

20110902001.jpg

Edytowane przez Soul
Opublikowano

Co szasta kasa yebany. Co do tk maxx to mozna tam kupic fantastycznej jakosci markowe ciuchy w super cenach (d&G, kalvin klein, itd). Myk polega na tym, ze sa to najczesciej kolekcje z zeszlego sezonu, ale nie tylko. Poza tym sa to przewaznie rzeczy, ktore nie zeszly w salonach, wiec trzeba sie przedzierac przez mase g.o.wna. Tak czy inaczej warto sie przejsc, zeby wylowic kilka perelek. Kilka dni temu kupilem tam kozacka polowke dkny za 99. Pierwotna cena 300 :]

Opublikowano

No w tkmaksie jest powiedzmy 5 sztuk fajnych ubrań w zalewie gów.na. Żeby coś wypatrzeć trzeba długo grzebać. Ale można wypatrzeć super rzeczy - bardzo tanie albo bardzo markowe za trzycofrowe ceny. Sam se kupiłem w tym roku marynarę dolcze i jakieś skórzane włoskie noname trampy <lansik>

Opublikowano

ja pie.rdole jak można chodzić w tych łachmanach prosto ?

Zdziwilbys sie ich jakoscia i wytrzymaloscia. Chociaz trzeba przyznac, ze spodnie nie maja najlepszych krojow; wsrod bluz mozna za to znalezc cos dla siebie.

Opublikowano

Panowie Werszacze - polećcie mi jakąś ładną kurteczkę skórzaną na okres jesień/wczesna zima. Coś w stylu jaką miał banny w temacie "pokaż jak się nosisz". Oczywiście czerń, styl bardziej młodzieżowy. Z góry thx

Opublikowano

Idź do h&m'a albo zary. Dziś byłem w obu i jest z czego wybierać. Zwłaszcza w haemie jest jedna fajna za 6 stówek, którą chyba wciągnę.

Opublikowano

Drogi forumku burton capt.tripps jacket(nowa) za 230 zeta....oplaca sie ?? ktos ma sprzet burtona? bo wiem ze deski maja dla bogatych dzieciakow ale ni chu.ja nie mam pojecia jak stoja z ciuszkami

51kKLobly4L.jpg