Opublikowano 10 stycznia 201213 l Sam nie akceptuję koloru czerwonego i białego Sorry ale musiałem, to jak codziennie patrzysz na swój avatar ?
Opublikowano 11 stycznia 201213 l Sam nie akceptuję koloru czerwonego i białego Zaraz przyjdzie Ace i zacznie ględzić, że mu flagę obrażasz Edytowane 11 stycznia 201213 l przez Siara_iwj
Opublikowano 11 stycznia 201213 l Dzisiaj miałem okazję kupić: Niestety, była tylko XLka i okazała się za duża oraz Miałem kupić tę pierwszą, ale wziąłem za mało kasy. Następnym razem kupię, bo się jaram nią oporowo!
Opublikowano 11 stycznia 201213 l Dzisiaj miałem okazję kupić: Niestety, była tylko XXXXXXXXXXLka i okazała się za mała :confused: fixd
Opublikowano 12 stycznia 201213 l Rozumiem, że chcesz być jak on...zobaczmy: 1. Koszulka - jest 2. Sylwetka - niewykonalne 3. Zbudzenie się rano jako murzyn - bardziej możliwe niż punkt 2 :>
Opublikowano 27 stycznia 201213 l dobra oddalem buty bo ciasne jakies byly. / troche sie nazbieralo tego przez miesiac czy dwa, totez sie pochwale: zara zara zara hm hm hm hm hm vintage hm hm house (lol) soviet vintage boots
Opublikowano 27 stycznia 201213 l hm Pierwsza rzecz od Banego która mi się podoba. Po ile ? Z tej okazji idę na piwo.
Opublikowano 27 stycznia 201213 l banny- koszule i ostatnie buty bardzo fajne, reszta du.py nie urywa
Opublikowano 27 stycznia 201213 l Ja w ogole myslalem, ze to ciuchy twojej starszej siostry i dajesz do oceny.
Opublikowano 28 stycznia 201213 l To nie są tylko zwykłe, poobdzierane trepy po jakimś ruskim fajfusie z grzybicą. To są...<khem> Soviet Vintage Boots..! <echo odbijające się dumnie po okolicznych wzgórzach - "boots !, boots !, boots !" > Edytowane 28 stycznia 201213 l przez Siara_iwj