Opublikowano 9 lutego 201213 l Ile oni tego cla dolicza ? 11zl ? Co innego jakby kupowal Bravie za 6k. " Najważniejszą informacją dla osób, które robią zakupy przez internet, jest zwiększenie z 22 euro (ok. 86 zł) do 150 euro (590 zł) kwoty wolnej od cła przy zakupach z krajów pozaunijnych. Przesyłki z tych państw, których wartość nie przekracza 150 euro, nie będą podlegały ocleniu. " Moga doliczyc conajwyzej vat. Edytowane 9 lutego 201213 l przez Yacek
Opublikowano 12 lutego 201213 l Pod wpływem chwili prawie kupiłem ostatnią skórzaną kurtkę w New Yorkerze. Powiedziałem sobie, że przeczekam trochę czy mi nie minie zajawka, ale dalej się nią jaram, więc chyba wezmę. Podobnie wygląda jak na 5 zdjęciu http://www.newyorker.de/fashion/spring-2012/smog/ Może ktoś miał do czynienia ze skórami marki smog? Koszt to 229 zł. Normalnie wygląda się jak Dean z Supernatural.
Opublikowano 12 lutego 201213 l Skórzana ze skaju. No (pipi)a skórzana kurtka za 230 zł. Nie wiem jak można w to uwierzyć
Opublikowano 12 lutego 201213 l No w sumie to racja, trochę się zagalopowałem, bardziej chodzi o imitację skóry. Natomiast nie to jest sednem.
Opublikowano 12 lutego 201213 l No to od razu pisać, że plastikowa. Jak na plastikową kurtkę to za drogo.
Opublikowano 12 lutego 201213 l classy as fuck takie luźne idee na zbliżającą się (wolnoooo) wiosenke Edytowane 12 lutego 201213 l przez banny
Opublikowano 12 lutego 201213 l mr.porter acne / apc, nie pamietam, ok. 300E wiec to co wrzuciłem, to raczej insipracja.bardzo podobne w Zarze widziałem kiedyś
Opublikowano 12 lutego 201213 l Mam te buty z zary, też takie niby dessert booty, ale nie mają zaokrąglonych czubków, co jest dla mnie minusem.
Opublikowano 12 lutego 201213 l no, fajne tez deserty sa teraz w pull'n'bear, w ogole niezle bucisze tam zapodali - ale ceny od 249 w gore? w p'n'b ? ni eee
Opublikowano 13 lutego 201213 l bedziesz rabal drewno? W tesco, auchan, real, u cygana/ruska na PKP. Edytowane 13 lutego 201213 l przez Czez
Opublikowano 13 lutego 201213 l To do rąbania drewna, ale chcę coś lepszego, żeby mi się drzazgi nie powbijały i żeby starczyła mi na długo. Dlatego cyganie odpadają.
Opublikowano 13 lutego 201213 l polecam dowolny sklep z odzieżą roboczą, znajdziesz jakas kopalnie w poblizu to moze kupisz od kogos jedna, ktora bedzie drzazgi proof Edytowane 13 lutego 201213 l przez szpic
Opublikowano 13 lutego 201213 l Chcesz wyglądać jak gangol Rozi? Istnieje prostszy sposób na wejście w posiadanie takiej bluzy- wystarczy okraść pojemnik z odzieżą dla bezdomnych
Opublikowano 13 lutego 201213 l ...miałem taką w podstawówce. Byłem wtedy gruby, ale dzięki tej koszuli nie było tego widać. To była bardzo fajna koszula
Opublikowano 13 lutego 201213 l Hahaha, masz mnie, chcę wyglądać jak Ajs Kjub w 'Frajdej', c'nie, tylko jeszcze buty i spodnie, gruby już jestem, więc Kompton Mołst Łonted! Gdzie taką dostanę?