Opublikowano 13 lutego 201213 l W jakiej sieciówce dostanę taką koszulę?: Kiedyś widziałem takie w Wrangler/Lee.
Opublikowano 13 lutego 201213 l potwierdzam, mój kolega ma taką, z któregoś z tych sklepów. ale taniej wyjdzie w obi albo castoramie.
Opublikowano 13 lutego 201213 l Koszula drwala już taka jest. <edit> Luz, nie moge złamac kayfabe'a, więc cię dissuję Edytowane 13 lutego 201213 l przez Siara_iwj
Opublikowano 15 lutego 201213 l niby modne nie sa bo na ulicach praktycznie nie widuje w nich ludzi ale mysle, ze niektore modele(szczegolnie te z troche szerszymi nogawkami) sa calkiem niezle.
Opublikowano 15 lutego 201213 l sztruksy same w sobie są ok ale wszystkie które widzę w sklepach są właśnie takie ch.ujaszcze jak te co podałeś. nogawki szerokie jak w dzwonach.
Opublikowano 16 lutego 201213 l niby modne nie sa bo na ulicach praktycznie nie widuje w nich ludzi ale mysle, ze niektore modele(szczegolnie te z troche szerszymi nogawkami) sa calkiem niezle. ja nie widuje takze ludzi wysmarowanych psim (pipi). z jakiegos powodu nikt nie nosi sztruksow. powod ten to ich ch.ujowosc.
Opublikowano 16 lutego 201213 l niby modne nie sa bo na ulicach praktycznie nie widuje w nich ludzi ale mysle, ze niektore modele(szczegolnie te z troche szerszymi nogawkami) sa calkiem niezle. ja nie widuje takze ludzi wysmarowanych psim (pipi). z jakiegos powodu nikt nie nosi sztruksow. powod ten to ich ch.ujowosc. tysiace ludzi zapie,rdala w czerwonych rurkach czy butach puma ferari, czy to powod, zeby je nosic?
Opublikowano 16 lutego 201213 l Ludzi chodzących w czerwonych rurkach rzadko się spotyka...chyba że mnie Edytowane 16 lutego 201213 l przez MYSZa7
Opublikowano 16 lutego 201213 l dziś dotarła świetna! orientuje się ktoś czy istnieje jakiś sklep sprzedający takie tirówki New Ery ? Swego czasu przekopałem neta i nic w sumie nie znalazłem (słaby ze mnie googler) a tą wyrwałem fartem na aldrogo
Opublikowano 16 lutego 201213 l http://www.urbancity...68-new-era.html dzięki, ogarniam stronę ale za dużo truckerek to tam nie ma.
Opublikowano 16 lutego 201213 l aa, myslalem, ze Ci ogolnie o takie bejsbolowki zwykle chodzi, jak ta np
Opublikowano 16 lutego 201213 l http://pl.skate-euro...-czapki-tirowki EDIT: Kiedyś było znacznie więcej Edytowane 16 lutego 201213 l przez asfalt
Opublikowano 17 lutego 201213 l Ile oni tego cla dolicza ? 11zl ? Co innego jakby kupowal Bravie za 6k. " Najważniejszą informacją dla osób, które robią zakupy przez internet, jest zwiększenie z 22 euro (ok. 86 zł) do 150 euro (590 zł) kwoty wolnej od cła przy zakupach z krajów pozaunijnych. Przesyłki z tych państw, których wartość nie przekracza 150 euro, nie będą podlegały ocleniu. " Moga doliczyc conajwyzej vat. Przyszły dziś koszuleczki z threadless.com Od momentu zamówienia czekałem 2 tygodnie bez jednego dnia. Żadnego cła i vatu nie płaciłem. Jakość tych t-shirtów jest niesamowita :>
Opublikowano 17 lutego 201213 l Jak z długością tych t-shirtów? Chciałem wziąć L, ale jestem dość wysoki 188cm i zazwyczaj są one za krótkie.
Opublikowano 17 lutego 201213 l XL. Ja sam mam 190 cm i jest idealnie. Edytowane 17 lutego 201213 l przez MYSZa7