Opublikowano 1 kwietnia 201213 l Właśnie wjechały do mnie koszulki z threadlessa (czekałem tylko 10 dni) jak oceniasz jakość ? i jak to fituje , rozmiarówka porównywalna do europejskiej czy np. ich medium to nasze large jak to czasem u amerykancow ? dzieki
Opublikowano 2 kwietnia 201213 l Zamówiem medium i patrząc np na rozmiarówkę H&M to ich Mka jest ogólnie dłuższa i troszkę szersza. Prawie jak nasze Lki. Jakość jest naprawdę wporządku, po kilku praniach nadruki oraz kolor nie schodzą.
Opublikowano 2 kwietnia 201213 l W czasach kiedy miescilem sie wylacznie w 'nasze' XXL, od nich zamawialem XL i bylo spoko, wiec potwierdzam.
Opublikowano 7 kwietnia 201213 l Kupiłem spodzień dziś: #SWAG ? Edytowane 7 kwietnia 201213 l przez Rozi
Opublikowano 7 kwietnia 201213 l http://www.swaggerlizard.com/product-pol-1360-CHINO-PANTS-GREY-FW11.html
Opublikowano 7 kwietnia 201213 l Mój kot jest kosmonautą, a twój to spedalony dachowiec mieszkający z dwoma dewotkami i jedną popie.rdoloną wieczną dziewicą. Mój zapier.doliłby twojego w trzy sekundy. Fiucie.
Opublikowano 7 kwietnia 201213 l Wypasiona. Niedługo u mnie. Snapik kozacki, propsuję Z okazji świąt też zakupiłem sobie jeszcze jednego
Opublikowano 7 kwietnia 201213 l Mój kot jest kosmonautą, a twój to spedalony dachowiec mieszkający z dwoma dewotkami i jedną popie.rdoloną wieczną dziewicą. Mój zapier.doliłby twojego w trzy sekundy. Fiucie. ja przynajmniej rucham : Edytowane 7 kwietnia 201213 l przez Figlarz
Opublikowano 7 kwietnia 201213 l czy ja dobrze widzę? na du.pie jest wyszyte "tk"?! biorę! ty rozi rozumiem brałeś rozmiar XXL? na mnie to M, a nie widzę coś .
Opublikowano 8 kwietnia 201213 l W temacie czapek, normalnie mam wyj.ebane, ale ta po lewej mi się spodobała Czapkowie spece, namierzycie taką? Lucek? Butch? Rozi?