Opublikowano 29 maja 201212 l pocisnąłem czerwone All Stary na lato (krótkie) i do tego ofkors nowego snapa <ok> Kolab King Apparela i Startera Edytowane 29 maja 201212 l przez butch.stein
Opublikowano 31 maja 201212 l A propos butów, kupiłem ostatnio trampeczki na lato w dajśmanie, kolor granatowy: http://www.deichmann...kie-buty-meskie Edytowane 31 maja 201212 l przez Figlarz
Opublikowano 2 czerwca 201212 l Całkiem spoko. Ostatnio byłem w deichmanie co by kupić jakieś tańsze buty, ale nic ciekawego nie znalazłem.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l ...erm...teraz brakuje ci jeszcze tego: ...i tego: ...+ ewentualnie takie odjazdowe kamasze: I voila ! Możesz bez wstydu sprzedawać złotą biżuterię z walizki na każdym bazarze.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Nie nie...bizuteria to slaby interes..ide w ziemniaki i truskawki..mamy sezon wiec trzeba wygladac
Opublikowano 4 czerwca 201212 l Siara nie powinieneś się tak wypowiadać, bo sam chodzisz w glanach. W Gla, kur.wa nach. GLANACH.
Opublikowano 4 czerwca 201212 l ...wspominałem już, że masz grube kości..? Nawet, kur.wa, kości. Edytowane 4 czerwca 201212 l przez Siara_iwj
Opublikowano 5 czerwca 201212 l kurtaly za skory nie kupilbym nawet za kafla widzac ile teraz gó.ważerii biega w ich pseudo odpowiednikach. Edytowane 5 czerwca 201212 l przez Plugawy
Opublikowano 5 czerwca 201212 l Polowalem na dobra skore kupe czasu a tu jeszcze ustrzelilem upragniony model..zadna gamberjada na ulicach mi nie podskoczy kolo fafika Niech (pipi)ja do New Yorkera
Opublikowano 7 czerwca 201212 l ...wiesz, zawsze zostaje wszczepienie sobie tasiemca. Modelki tak robią i zobacz, jakie chudziutkie.
Opublikowano 7 czerwca 201212 l Rozi raczej tucznicy jak Ty są brudasami, ale skoro tak to dlaczego tak sie ich nie nazywa skoro najbardziej walą... a już wiem, bo po prostu są grubasami
Opublikowano 7 czerwca 201212 l Czarnuch posmutniał, bo skumał, że tylko Mr T dobrze wygląda z takim złotem na szyi.
Opublikowano 8 czerwca 201212 l Czarnuch posmutniał, bo skumał, że tylko Mr T dobrze wygląda z takim złotem na szyi. Chyba raczej chodziło o to, że West rzadko się uśmiecha... Kupuję niedługo: Edytowane 8 czerwca 201212 l przez szaden
Opublikowano 8 czerwca 201212 l całkiem fajne, co to? podeszwa wygląda na cieńką i bałbym sie że tradycyjnie przetrze sie na pięcie
Opublikowano 8 czerwca 201212 l Gravis, zacna firma dla ludzi, którzy mają dość Vansów i Conversów Podeszwa nie jest cienka, a przede wszystkim nie jest biała- mam już dość butów z białą podeszwą!