Opublikowano 11 czerwca 201212 l Fajna czapa z ironmanem. Nie włożył bym, ale design ok. Pentagramy na kółkach i buty jakich miliony do pieca.
Opublikowano 11 czerwca 201212 l snap, z kapitanem ameryka tez jest ale w krakowie mozna za niego w(pipi) dostac
Opublikowano 11 czerwca 201212 l Czym się różni snap od fullcapa? Przepraszam, ale moda hh przestała mnie interesować kiedy poszedłem do liceum. Aczkolwiek jestem ciekaw różnicy.
Opublikowano 11 czerwca 201212 l Czym się różni snap od fullcapa? Przepraszam, ale moda hh przestała mnie interesować kiedy poszedłem do liceum. Aczkolwiek jestem ciekaw różnicy. snap back ma uniwersalny rozmiar, fullcap nie edit: snap: full: @Lucek: wiem, nigdy więcej czapek z kapitanem ameryką, a przynajmniej z samym logo Edytowane 11 czerwca 201212 l przez Wściekły Pies
Opublikowano 13 czerwca 201212 l Lucek / Szaden Gdzie kupiles czapke / zegarek, za ile i jak sie to zwie bo za(pipi)iste. Za specjalnie nie przepadam za Marvelem a Iron Mana to nawet nie widzialem, ale czapka naprawde fajna. EDIT: Dobra, co do zegarka juz wiem z combo obrazek + google. Nienajgorsza cena,moze sobie sprawie. Od gimnazjum chodze z takim zwyklym sportowym Casio - przydaloby sie kupic w koncu cos normalniejszego. Edytowane 13 czerwca 201212 l przez Yabollek007
Opublikowano 13 czerwca 201212 l Oczywiscie ze nic specjalnego, przeciez to najzwyklejsza bluza pod sloncem, masa tego jest. A to ze komus moze sie za(pipi)iscie podobac to druga sprawa.
Opublikowano 13 czerwca 201212 l Czapka z http://www.urbanflavours.pl/sklep/start.html tylko cos im strona nie dziala teraz
Opublikowano 13 czerwca 201212 l Yabollek007, ostrzegam tylko, że pomarańczowy w tym zegarku na żywo jest bardziej żarówiasty, ale mi to osobiście nie przeszkadza. To już drugi Swatch w mojej kolekcji( mam jeszcze czarny model Rankin) i z czystym sercem polecam te firmę każdemu.
Opublikowano 13 czerwca 201212 l A moglbys w takim razie zrobic zdjecie i pokazac jak to "na zywo" wyglada?
Opublikowano 14 czerwca 201212 l To w prawym dolnym rogu to moja noga :> te spodnie to z cubusa ? Bo chyba kupiłem takie same tydzień temu