Opublikowano 19 czerwca 201212 l Nic specjalnego, ale mi się takie bluzy w chu.j podobają Kupiona za 110 zł zamiast 219 Dobrze mieć fejsbuka
Opublikowano 20 czerwca 201212 l JAN PALONY? Serio? JAN PALONY? a jakby na tych koszulkach napisali 'JEM KAŁ BO LUBIE' też byście kupili?
Opublikowano 20 czerwca 201212 l Zaraz ktoś wyjedzie, że to jakiś uber elo wytwórca odzieży, znany w chui i w ogóle szacun za noszenie tego na sobie.
Opublikowano 21 czerwca 201212 l JAN PALONY? Serio? JAN PALONY? a jakby na tych koszulkach napisali 'JEM KAŁ BO LUBIE' też byście kupili? Zaraz ktoś wyjedzie, że to jakiś uber elo wytwórca odzieży, znany w chui i w ogóle szacun za noszenie tego na sobie. No ale serio, jak ktos nie wie o co chodzi z janem palonym to juz nie problem Vinnego. Koszulka fajna, lubie ten kolor
Opublikowano 21 czerwca 201212 l Na bank jest tu jakieś głębsze przesłanie. Szkoda tylko, że tak nieskończenie idiotycznie brzmi i wygląda.
Opublikowano 21 czerwca 201212 l No ja sobie zadałem wczoraj trud sprawdzenia o co chodzi i w dalszym ciagu uważam ze ta koszulka jest prawie tak przypałowa jak podkarpacie.
Opublikowano 25 czerwca 201212 l W sklepie, ale bez problemu znajdziesz ten model na necie. Snapy Mitchella mają praktycznie wszędzie.
Opublikowano 25 czerwca 201212 l gdzie kupiłeś pierwszą , internety czy sklep ? W Snap Boxie w Silesii są czapeczki.
Opublikowano 30 czerwca 201212 l w sklepach bershka pojawiły się ciuchy z motywami z dragon balla. Edytowane 30 czerwca 201212 l przez Orzeszek87
Opublikowano 30 czerwca 201212 l To akurat nie jest dobra wiadomosc. No chyba ze dla dzieci no to ok. Synkowi mozesz kupic.
Opublikowano 1 lipca 201212 l ...poza tym, kiedy Vegeta jeszcze używał pełnej zbroi to miał dłuższe włosy. Lipa...