Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

No ale to jest tylko biały tee z pikiem ( taki motyw karciany) plusa ta bluza za(pipi)iscie ciepła. A buty znoszą się to na dsk są jak znalazł. I nie rozumiem gadanie że wyroslem z butów jedna z głupszych myśli ostatnio ikzde.

Opublikowano

Bluza? To jakaś koszula flanelowa po młodszym bracie, nie okłamuj nas, to że jestesmy z internetu nie znaczy, że nie mamy uczuć.

Opublikowano (edytowane)

Ku'rwa szara, kraciasta bluza fajna jest.

kur'wa jutro zrobie zdjecie specjalnie dla ciebie Mateusz.

Edytowane przez _Be_
Opublikowano (edytowane)

1215254181926ce1.gif

Nikogo nie jechałem że nosi ciuchy dla drawala for fuck's sakes czytaj ze zrozumieniem. To jest bluza ku'rwa.

2311081708me9.jpg

Edytowane przez _Be_
Opublikowano
Nikogo nie jechałem że nosi ciuchy dla drawala for fuck's sakes czytaj ze zrozumieniem. To jest bluza ku'rwa.

po zobaczeniu mojej kurtki powiedziales, ze jest to kurtka dla drwala.

a bluza jest oblesna. i przestan tyle przeklinac i byc elo bo jestes ch.ujowy i ubierasz sie gorzej niz banny.

Opublikowano (edytowane)

Olsza powiedziałem że dla drwala ale nie powiedziełem, że zła kraty są wporzo. I do tego przeklinam ja na drwala przystalo, Olszu pokaz się no wydam werdykt. Się znalazł drugi jacyków ;]

Edytowane przez _Be_
Opublikowano (edytowane)

Wielad propsy za ten tekst, bo ja też krytykuje to co widze czesto zle a sam nie jestem wyrocznią.

Edytowane przez _Be_
Opublikowano
Janiak akurat wyglada jak ciota , wiec zly przyklad, no ale wiadomo o co Ci chodzilo.

Janiek ubiera się bardzo dobrze a przy tym ma poukładane w głowie. Bardzo go lubie.

Opublikowano

rajt. Janiak jest spoko, ale trudno, zeby go w polsce lubili, w koncu jest przystojny i odniosl sukces wiec dostaje powszechnego chu,ja w du,pe od wszystkich maluczkich polaczkow.

Opublikowano

Janiak jest dla mnie wyznacznikiem trendow w ubiorze dla mezczyzn przynajmniej u nas w kraju, tylko szkoda ze nosi tak drogie ciuchy ale na nim mozna sie wzorowac, wlasciwie to predzej na nim niz na jacykowie :P