Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

A jak sie ma 20 to trzeba chodzic we fraku. Za(pipi)ista bluza, sam sie zastanawialem nad PLNY Armia, ale wyszly :(

Kupiłem za to oldschoolowego snapa prosto od Tedego :)

fbad25065aa111e2bab822000a9f3c25_7.jpg

Edytowane przez Lucek
  • Plusik 1
  • Minusik 1
  • Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Za 25 lat sobie takie kupię na pewno :)

hahahaha już to widzę... Lucek w mokasynach xD

btw. dawno nie widziałem (pipi)owszych butów.

Edytowane przez ofsajd
Opublikowano

Nie, nie wybieram się ale chociażby dla takiej okazji warto mieć jakieś konkretne półbuty w szafie. Kupiłem jedną parę, która posłuży mi długo, długo.

Lubię luźny styl ale no bez jaj nie wciskajcie, że takie obuwie przyda się tylko na pogrzeb albo mając 40+ lat.

Opublikowano

Nie, nie wybieram się ale chociażby dla takiej okazji warto mieć jakieś konkretne półbuty w szafie. Kupiłem jedną parę, która posłuży mi długo, długo.

Lubię luźny styl ale no bez jaj nie wciskajcie, że takie obuwie przyda się tylko na pogrzeb albo mając 40+ lat.

takie są fakty, z nimi się nie dyskutuje. przykro mi, wy(pipi)ałeś hajs w błoto!

Opublikowano (edytowane)

ok, reszta zakupów:

23919.448226.L.nike-air_classic_bw_black_white_pure_platinum.JPG

25428.477660.L.adidas_-spo_fleece_tp_bluebird___cru.JPG

26291.495718.L.rocawear-anniversary_slim_jean_raw_indigo.JPG

5813.jpg

sumarycznie 1/3 wypłaty poszła się (pipi) :D

jeszcze zostały 2 t-shirty i jakaś koszula i mam pół roku spokoju z zakupami :D

Edytowane przez ofsajd
Opublikowano
mam pół roku spokoju z zakupami :D

Lubię to uczucie :D

Co do Twoich zakupów to hmmm.... w sumie wyglądają te rzeczy fajnie, ale osobiście nie założyłbym na siebie żadnych z nich. Dresy trochę zbyt jaskrawe, dżinsy za szeroki i ciężkie jak na oko, buty kolorystycznie kojarzą mi się kozimi najkami modnymi wśród młodzieży dresowej a zegarek mimo iż urzeka prostotą to niebezpiecznie zbliża się do pedalstwa. Ale mimo wszystko spoko i rozumiem, że mogą się te rzeczy podobać.

Opublikowano

dres jest to bluzy która jest stronę wcześniej, AM to AM, potrzebowałem czegoś czarnego bez jaskrawych elementów (obecnie mam czarne z żółtymi wstawkami i do niczego nie pasują), białe dodatki są okej ;)

jeans musi być luźny, nie lubię jajogniotów. to jest gejowskie

sikor wygrał prostotą.

Opublikowano (edytowane)

ofsajd: Choojowe ermaksy, choojowe dresy, choojowe dżinsy, dobry zegarek, ale ten zegarek za bardzo nie pasuje to twojego "niegejowskiego" stylu. Chyba, że jesteś dresem pedałem, fajne połączenie, coraz częstsze.

W sumie to mimo tego, że według opinii niektórych osób sam ubieram się "gejowsko" to nie wiem czy bym kupił taki kolor, miałem czarnego Nixona Newtona, ale biały taki za biały jest :)

Edytowane przez Norbi13
Opublikowano

ofsajd: Choojowe ermaksy, choojowe dresy, choojowe dżinsy, dobry zegarek, ale ten zegarek za bardzo nie pasuje to twojego "niegejowskiego" stylu. Chyba, że jesteś dresem pedałem, fajne połączenie, coraz częstsze.

będę chodzić w samym sikorze.

Opublikowano (edytowane)

będę chodzić w samym sikorze.

Uważaj na dresów pedałów :) Żeby Ci sikora nie zayebali.

Edytowane przez Norbi13
Opublikowano (edytowane)

okej na szczęście nie wielu jest takich , ale AM >>>>> wszystko

nie ma wygodniejszych butów, w końcu to jest technologia za(pipi)ana NASA :D

Edytowane przez ofsajd