Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Drake i Kendrick Lamar. 

Zawsze jak jadę do galerii, to kupuję płyty. Strasznie wciągające hobby.

a to prawda jest. znam kolesia, który jak tylko gdzieś wyjeżdża kupuje masę płyt, nie zawsze w sklepach, czasami w antykwariatach, jazz czy rap shopach (takie przybytki są za granicą) a w sklepach często używki, ale kupuje tony. i wszystkiego tego słucha, w domu ma to wszystko na regałach i je.bany wie co a ma a czego nie. to trochę jak kolekcjonowanie książek, czy gier czy czegokolwiek innego. fajne hobby, bardzo kasożerne, ale bardzo na plus. 

lepsze niż kolekcjonowanie ciuchów. 

Edytowane przez waldusthecyc
Opublikowano

Ale mówicie o winylach? JA też kupuję ale zwykłe CDki i to tylko te, które bardzo przypadły mi do gustu w formie cyfrowej.

BTW: Znajomy jest audiofilem i całymi godzinami potrafi gadać o jakichś płytach (ostatnio jakąś Madonnę kupił) w jakimś specjalnym formacie? które sprowadza z Japonii a ich dźwięk jest nieporównywalny do niczego innego. Wiecie może o czym mówi?

Opublikowano

Ale mówicie o winylach? JA też kupuję ale zwykłe CDki i to tylko te, które bardzo przypadły mi do gustu w formie cyfrowej.

BTW: Znajomy jest audiofilem i całymi godzinami potrafi gadać o jakichś płytach (ostatnio jakąś Madonnę kupił) w jakimś specjalnym formacie? które sprowadza z Japonii a ich dźwięk jest nieporównywalny do niczego innego. Wiecie może o czym mówi?

tak, mam 3 takie płyty, m.in PinkFloyd. Robione na złocie w standarcie HQCD (HiQualityCD). Różnica jest, ale żeby za nią umierać to nie wiem.