Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Jedyne buty, które pasują do bardziej eleganckiego fita :confused: Na co dzień śmigam w Jordanach i Air Force 1. Marzą mi się takie Asics:

8534682180_47649d1855_c.jpg

Edit: Co sądzicie o Street Wear i ludziach, którzy kolekcjonują takie obuwie?

Edytowane przez szaden
Opublikowano

Streetwear piękna sprawa. Można kombinować z ubiorem dość sporo.

Oczywiście Żelki <3. Sam na wiosnę kupuję właśnie taki typ butów:

adidas_zx_500_blue_orange_01.jpg

bądź takie

adidas-originals-zx-750-navy-white-red-0

I te chciałbym też, ale pewnie są niedostępne w Polszy:

Adidas+ZXZ+Consortium_11+Blogg1.jpg

Gość GamesRaiderka
Opublikowano (edytowane)

szaden

Buty bardzo oryginalne i stylowe. Wymagają bardzo dobrego zestawienia z innymi dodatkami aby wyglądać korzystnie, ale pewnie o tym wiesz. :) Mam też nieciekawe doświadczenia jeśli chodzi o materiał z którego są wykonane, bo szybko się brudzą i w wypadku ulewy robi się nie za ciekawie.  :) Ogólnie buciki dla osób lubiących bawić się modą. :)

Edytowane przez GamesRaiderka
Gość GamesRaiderka
Opublikowano (edytowane)

Nie mogę już edytować, a też chcę się pochwalić ostatnim zakupem. W sumie nic specjalnego, zwyczajne trampki, których jestem wielką fanką i za każdym razem gdy wchodzę do sklepu kupno trampek to dla mnie rytuał, bo na co dzień stawiam na minimalizm i bardzo dobrze na tym wychodzę. W tamtym roku były czarne, a w tym wybrałam odważniejszy kolor.  :) Idealne na wiosnę! 

http://deichmann.scene7.com/is/image/deichmann/t_p_detail_zoom?$im=1083173_P&$sh=1083173_P&defaultImage=default_dsd

Edytowane przez GamesRaiderka
  • Plusik 2
Opublikowano

Które Czappi? Desert, czy Asics? Jeśli chodzi o te pierwsze, to można je bez problemu znaleźć w sieci, co do drugich nie mam pojęcia. Fotka z działu Co Masz Dziś na Sobie na Tenisufki.eu.

Opublikowano

Asics Gel Lyte III

Można poszukać na StreetSupply.pl, ale obecnie trzeba czekać na restock wszystkiego. Może w kwietniu będzie.

Opublikowano

Ile ja się tych spodni naszukałem to dramat. Zwykle to albo źle leży, albo bawełna marnej jakości, albo kosztują 200zł. Te się trafiły na wyprzedaży w footlockerze.

Opublikowano

Piłem do waldusia, ale spoko. Też mam markowy dres, w którym siedzę głównie w domu, ale musi być markowy, żeby nie było wstyd gdy w nim wyjdę z domu!

• Plusik 1
Opublikowano

To nawet w domu musicie siedzieć w markowym dresie? xD

Też mam markowy dres, w którym siedzę głównie w domu

kaz masz dwie osobowości czy zapomniałeś się przelogować na alterkonto?

Opublikowano (edytowane)

A czy ty musisz traktować wszystko na tym forum super poważnie?

Nie chciałem ci ubliżyć, ot czasem lubię się pośmiać z takich rzeczy jak potrzeba posiadania markowych ciuchów.

Zresztą napisałeś, że potrzebujesz taki dres do domu, ani słowa o pokazywaniu się w nim publicznie xd

Edytowane przez kaz_