Jerome 1 181 Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 Fajna, propsy Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 18 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2013 typ wygląda jak przystojniejsza wersja forumowego batmana Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Haha kupilem http://www.neweracap.co.uk/tokidoki-handle-it-9fifty-snapback-prod10965472/ Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 fajna, sam bym kupil, ale strasznie ch.ujowo w takich czapkach wygladam ;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Kupiłem wreszcie spodenki desert camo. I mam czarną bluzę z dużym napisem w kolorze zgniłej zieleni. Będzie to ze sobą pasować? Nie mam możliwości zrobić zdjęcia na żywo więc musicie sobie wyobrazić. 100x lepiej by było jakby zieleń była jaśniejsza albo spodenki w klasyczne zielone moro, ale niestety nie zależało to ode mnie. Można bez lipy wyjść na miasto czy jednak bawić się w zwrotne wysyłki (stracona kasa na kurierów)? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 19 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 19 Lipca 2013 Nie znosze moro, wiec dla mnie lipa te spodenki. Ej, ale dobra - przestaje pisac negatywne opinie, bo juz mnie minusuja, a sami nalegali zebym przestal byc taki mily Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Ej, ale dobra - przestaje pisac negatywne opinie, bo juz mnie minusuja, a sami nalegali zebym przestal byc taki mily Ale nas nie pobijesz, dobra? Ej. Cytuj Odnośnik do komentarza
assassine 1 724 Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Kupiłem wreszcie spodenki desert camo. I mam czarną bluzę z dużym napisem w kolorze zgniłej zieleni. Będzie to ze sobą pasować? <fota> Nie mam możliwości zrobić zdjęcia na żywo więc musicie sobie wyobrazić. 100x lepiej by było jakby zieleń była jaśniejsza albo spodenki w klasyczne zielone moro, ale niestety nie zależało to ode mnie. Można bez lipy wyjść na miasto czy jednak bawić się w zwrotne wysyłki (stracona kasa na kurierów)? Desert camo jeden z najładniejszych wzorów. Czerń wiadomo, że będzie pasowała. Napis zależy jak duży, ale zawsze możesz próbować zrównoważyć kolorystykę jakimiś dodatkami przeca. No i to chyba nie jest twoja jedyna bluza? Jak nie płaciłeś dużo, to pewnie bardziej się opłaca nawet zostawić żeby poczekały na jakiś zestaw idealny, niż odsyłać. Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 No nie jest jedyna. Wiadomo. W sumie to bluza której i tak nie będę nosił zbytnio często. Dodatków nie noszę, więc nawet nie ma jak zrównoważyć. Napis jest duży. Zestaw idealny? Wątpię. Nie noszę raczej kolorów, które by pasowały do tej zgniłej zieleni, dlatego raczej te spodenki to jedyna opcja. Przynajmniej kolory się nie gryzą, ale jakby napis był beżowy lub jaśniejszy to by było zaje.biście. Niedługo postaram się zrobić zdjęcie całego zestawu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Ja pier.dolę, pytać na forum, czy przypał na miasto wyjść w czarnej bluzie z kapturem i spodniach camo XDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
szaden 228 Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 W lumpszajsie za 40 zł, więc zbrodnią byłoby nie brać! Jak na razie muszę ograniczyć się nowym obuwiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
asfalt 439 Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Ja pier.dolę, pytać na forum, czy przypał na miasto wyjść w czarnej bluzie z kapturem i spodniach camo XDDDD Ty czytać nie umiesz? Ja wiem, że koszula w kwiatki zdjęta z klauna pasuje tylko do flagi pedałów ale to nie jest podstawą do robienia wjazdów. I akurat o tym, że czarny pasuje do wszystkiego to wiem i nie musisz mnie uświadamiać. W ogóle lepiej, żebyś nikogo nie uświadamiał w kwestiach ubrań. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 mam pytanie czy w sklepach tk maxx czy jak to sie zwie mogą sprzedawać podróbki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 20 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 20 Lipca 2013 Ty za to powinieneś - w swoich dresach i Airmaxach. Guru mody ulicznej z Shellerinim w uszach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Murzyny coś agresora łapią. A to dziwne, przecież całe Detroit wasze :> Cytuj Odnośnik do komentarza
jimmybons 2 Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Orzeszek - nie. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Kupie okulary przeciwsloneczne za okolo 50zl, ktore nie rozpadna sie same? Jak rozumiem lepiej unikac tych za 5zl z allegro? co myslicie o tych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 nie są złe, ale najwięcej zależy od tego jak pasują do twojej twarzy Cytuj Odnośnik do komentarza
Arik_19 628 Opublikowano 21 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 21 Lipca 2013 Ty czytać nie umiesz? Ja wiem, że koszula w kwiatki zdjęta z klauna pasuje tylko do flagi pedałów ale to nie jest podstawą do robienia wjazdów. I akurat o tym, że czarny pasuje do wszystkiego to wiem i nie musisz mnie uświadamiać. W ogóle lepiej, żebyś nikogo nie uświadamiał w kwestiach ubrań. Czarny nie pasuje do wszystkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Do Francuzow pasuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 22 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2013 Nie ma nic gorszego niż czarny Francuz xD Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 160 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Ok w koncu przyszla I nie nie jestem taki brzydki jak Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 jesteś łysy jak tokar albo lucek że czapke musisz nosić ? chociaż ten daszek złam jak w latach 80's jako tako wtedy ujdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 24 Lipca 2013 Udostępnij Opublikowano 24 Lipca 2013 @wet_willy Kogo masz koszulkę Celtics ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi