Gość _Be_ Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 XD Cytuj Odnośnik do komentarza
Stunik 1 402 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 wrzucaj następnym razem tylko zdjęcie ciucha, bo ktoś może przeglądać jedząc Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 gdzie plusy, (pipi)y? Cytuj Odnośnik do komentarza
Stunik 1 402 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 Zaraz przyjdą. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 plusy znajdziesz w okularach roziego 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ShtaS 174 Opublikowano 17 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 Października 2013 (edytowane) ta kurtka w wydaniu sztasowym musi mieć jakieś 5m długości. jaki to rozmiar, xxxxxxxl ? ta kurtka w wydaniu sztasowym musi mieć jakieś 5m długości. jaki to rozmiar, xxxxxxxl ? dokładnie o tym pomyślałem. Podobno Bershka będzie ją szyć na jego zamówienie z rękawa budowlanego No u mnie będzie taka akurat za pasek. @Figlarz -> jestem zawiedziony, siedzisz na zachodzie i nie dorobiłeś się aJfona jeszcze :confused: Edytowane 17 Października 2013 przez ShtaS Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Kupilem sobie kurtalke na deske i lzejsza zime: http://4fsklep.pl/tfz13-kums458_kurtka_snowboardowa_meska__kums458_-_pomaranczowy,21,48335.html. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 18 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 18 Października 2013 Model fajny, ale kolorystyka słaba. Plus taki, że sprawdzi się na stoku, bo będziesz widoczny. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 zakupiłem. Czekam na hejt i minusy Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Mam takie od 4 lat. Poza tym, że strasznie się brudzą to świetne i megawygodne buty na zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 (edytowane) zakupiłem. Czekam na hejt i minusy zawsze jak widzę takie buty to mi się kojarzy z... http://www.youtube.com/watch?v=X2-qB-HvjHE Edytowane 22 Października 2013 przez MYSZa7 Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 chvjowe jak już kupować tego typu to lepiej było brać z Caterpillar Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Z Timberlanda. Cytuj Odnośnik do komentarza
SzewczykDratewka 202 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 chvjowe jak już kupować tego typu to lepiej było brać z Caterpillar Z Timberlanda. Jestem biedakiem nie było mnie stać. za buty z timberlanda moge mieć te buty i czynsz na mieszkanie xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Te buty są spoko, ale chodzi w nich 87% społeczeństwa. Też się nad nimi zastanawiałem, ale porzuciłem temat. Podobnie z Adidasami Uptown. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 (edytowane) Te buty są spoko, ale chodzi w nich 87% społeczeństwa. Zawsze mnie śmieszyła taka logika. W sumie spoko, ale nie kupię, bo inni też w takich chodzą LOL, i co z tego? Już nawet pomijając to, że większość z tych butów, które widać na ulicy to Caterpillary i Timberlandy Edytowane 22 Października 2013 przez Lucek Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Miałem kiedyś 2 pary podobnych Nike ACG. Solidne i wygodne buty, dobrze sprawdzają się też w zimę, stabilne na śliskich nawierzchniach typu lekki lód, czy śnieg. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figlarz 1 272 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Te buty są spoko, ale chodzi w nich 87% społeczeństwa. Zawsze mnie śmieszyła taka logika. W sumie spoko, ale nie kupię, bo inni też w takich chodzą LOL, i co z tego? Już nawet pomijając to, że większość z tych butów, które widać na ulicy to Caterpillary i Timberlandy Mnie też to zawsze śmieszyło, ale zdałem sobie sprawę, że to co oklepane, to nudne, więc wolę poszukać innego rozwiązania. Tak, mogę pier.dolić system i się ubierać wedle swoich widzimisię, jednak to nie to samo. Co byś zrobił, jakby nagle wszyscy w kraju zaczęli się ubierać w ciuchy WielkieJoł (czy jak sie to zwie)? Wtedy byś już nie był tak oryginalnym Luckiem, jak jesteś Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Te buty są spoko, ale chodzi w nich 87% społeczeństwa. Zawsze mnie śmieszyła taka logika. W sumie spoko, ale nie kupię, bo inni też w takich chodzą LOL, i co z tego? Już nawet pomijając to, że większość z tych butów, które widać na ulicy to Caterpillary i Timberlandy Mnie też to zawsze śmieszyło, ale zdałem sobie sprawę, że to co oklepane, to nudne, więc wolę poszukać innego rozwiązania. Tak, mogę pier.dolić system i się ubierać wedle swoich widzimisię, jednak to nie to samo. Co byś zrobił, jakby nagle wszyscy w kraju zaczęli się ubierać w ciuchy WielkieJoł (czy jak sie to zwie)? Wtedy byś już nie był tak oryginalnym Luckiem, jak jesteś Szukać innego rozwiązania i ubierać się w sieciówkach, jesteś (pipi)a mistrzem życia. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Ubieram się w sieciówkach i w sumie nie widzę ludzi w tych samych ciuchach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Ale Figlarza nie lubię i tak napisałem. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 22 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 22 Października 2013 Ubieram się w sieciówkach i w sumie nie widzę ludzi w tych samych ciuchach. Chyba że ktoś kupuje w Croppie. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 W Croppie też kupuje za wzlędu na dobrą cenę, jakość i duże rozmiery. Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 23 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2013 Ja w Croppie dawno nie kupuje. Wszystkie ciuchy jakie miałem stamtąd zyebały mi się w praniu, a poza tym w takiej Legnicy pełno ludzi chodzi w ciuchach tej sieciówki. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 29 Października 2013 Udostępnij Opublikowano 29 Października 2013 (edytowane) 5 koszul i 3 pary chinosow. edit: widze, ze nie mozna do produktow dawac linka, wiec wszystkie 5 koszul stad: http://www.ctshirts.co.uk/default.aspx?q=||||||||||||||| i trzy pary chinosow stad: http://www.next.co.uk/men/trousers-collection/cords/1 Jeszcze buty i jakos powinienem przetrwac zime. Edytowane 29 Października 2013 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi