Opublikowano 17 października 201311 l wrzucaj następnym razem tylko zdjęcie ciucha, bo ktoś może przeglądać jedząc
Opublikowano 17 października 201311 l ta kurtka w wydaniu sztasowym musi mieć jakieś 5m długości. jaki to rozmiar, xxxxxxxl ? ta kurtka w wydaniu sztasowym musi mieć jakieś 5m długości. jaki to rozmiar, xxxxxxxl ? dokładnie o tym pomyślałem. Podobno Bershka będzie ją szyć na jego zamówienie z rękawa budowlanego No u mnie będzie taka akurat za pasek. @Figlarz -> jestem zawiedziony, siedzisz na zachodzie i nie dorobiłeś się aJfona jeszcze :confused: Edytowane 17 października 201311 l przez ShtaS
Opublikowano 18 października 201311 l Kupilem sobie kurtalke na deske i lzejsza zime: http://4fsklep.pl/tfz13-kums458_kurtka_snowboardowa_meska__kums458_-_pomaranczowy,21,48335.html.
Opublikowano 18 października 201311 l Model fajny, ale kolorystyka słaba. Plus taki, że sprawdzi się na stoku, bo będziesz widoczny.
Opublikowano 22 października 201311 l Mam takie od 4 lat. Poza tym, że strasznie się brudzą to świetne i megawygodne buty na zimę.
Opublikowano 22 października 201311 l zakupiłem. Czekam na hejt i minusy zawsze jak widzę takie buty to mi się kojarzy z... http://www.youtube.com/watch?v=X2-qB-HvjHE Edytowane 22 października 201311 l przez MYSZa7
Opublikowano 22 października 201311 l chvjowe jak już kupować tego typu to lepiej było brać z Caterpillar
Opublikowano 22 października 201311 l chvjowe jak już kupować tego typu to lepiej było brać z Caterpillar Z Timberlanda. Jestem biedakiem nie było mnie stać. za buty z timberlanda moge mieć te buty i czynsz na mieszkanie xD
Opublikowano 22 października 201311 l Te buty są spoko, ale chodzi w nich 87% społeczeństwa. Też się nad nimi zastanawiałem, ale porzuciłem temat. Podobnie z Adidasami Uptown.
Opublikowano 22 października 201311 l Te buty są spoko, ale chodzi w nich 87% społeczeństwa. Zawsze mnie śmieszyła taka logika. W sumie spoko, ale nie kupię, bo inni też w takich chodzą LOL, i co z tego? Już nawet pomijając to, że większość z tych butów, które widać na ulicy to Caterpillary i Timberlandy Edytowane 22 października 201311 l przez Lucek
Opublikowano 22 października 201311 l Miałem kiedyś 2 pary podobnych Nike ACG. Solidne i wygodne buty, dobrze sprawdzają się też w zimę, stabilne na śliskich nawierzchniach typu lekki lód, czy śnieg.
Opublikowano 22 października 201311 l Te buty są spoko, ale chodzi w nich 87% społeczeństwa. Zawsze mnie śmieszyła taka logika. W sumie spoko, ale nie kupię, bo inni też w takich chodzą LOL, i co z tego? Już nawet pomijając to, że większość z tych butów, które widać na ulicy to Caterpillary i Timberlandy Mnie też to zawsze śmieszyło, ale zdałem sobie sprawę, że to co oklepane, to nudne, więc wolę poszukać innego rozwiązania. Tak, mogę pier.dolić system i się ubierać wedle swoich widzimisię, jednak to nie to samo. Co byś zrobił, jakby nagle wszyscy w kraju zaczęli się ubierać w ciuchy WielkieJoł (czy jak sie to zwie)? Wtedy byś już nie był tak oryginalnym Luckiem, jak jesteś
Opublikowano 22 października 201311 l Te buty są spoko, ale chodzi w nich 87% społeczeństwa. Zawsze mnie śmieszyła taka logika. W sumie spoko, ale nie kupię, bo inni też w takich chodzą LOL, i co z tego? Już nawet pomijając to, że większość z tych butów, które widać na ulicy to Caterpillary i Timberlandy Mnie też to zawsze śmieszyło, ale zdałem sobie sprawę, że to co oklepane, to nudne, więc wolę poszukać innego rozwiązania. Tak, mogę pier.dolić system i się ubierać wedle swoich widzimisię, jednak to nie to samo. Co byś zrobił, jakby nagle wszyscy w kraju zaczęli się ubierać w ciuchy WielkieJoł (czy jak sie to zwie)? Wtedy byś już nie był tak oryginalnym Luckiem, jak jesteś Szukać innego rozwiązania i ubierać się w sieciówkach, jesteś (pipi)a mistrzem życia.
Opublikowano 22 października 201311 l Ubieram się w sieciówkach i w sumie nie widzę ludzi w tych samych ciuchach.
Opublikowano 22 października 201311 l Ubieram się w sieciówkach i w sumie nie widzę ludzi w tych samych ciuchach. Chyba że ktoś kupuje w Croppie.
Opublikowano 23 października 201311 l W Croppie też kupuje za wzlędu na dobrą cenę, jakość i duże rozmiery.
Opublikowano 23 października 201311 l Ja w Croppie dawno nie kupuje. Wszystkie ciuchy jakie miałem stamtąd zyebały mi się w praniu, a poza tym w takiej Legnicy pełno ludzi chodzi w ciuchach tej sieciówki.
Opublikowano 29 października 201311 l 5 koszul i 3 pary chinosow. edit: widze, ze nie mozna do produktow dawac linka, wiec wszystkie 5 koszul stad: http://www.ctshirts.co.uk/default.aspx?q=||||||||||||||| i trzy pary chinosow stad: http://www.next.co.uk/men/trousers-collection/cords/1 Jeszcze buty i jakos powinienem przetrwac zime. Edytowane 29 października 201311 l przez Gość