Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

Opublikowano

Ale chyba nie wziąłeś 'straight fit', co nie? HE HE

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 465,1 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

Nie bylo "bent fit" wiec nie wybrzydzalem. :)

Edytowane przez Gość

Opublikowano

W koszulach też śpisz?

Opublikowano

Spie w lozku.

Opublikowano

SAM-JACKSON-CLAPPING-GIF.gif

Super dow(nene) Maciek.

Opublikowano

Za każdym razem jak widzę faceta w chinosach mam ochotę mu powiedzieć, żeby podciągnął gacie i przestał wyglądać jak łajza.

Facet w chinosach wygląda jak łajza. A jak jeszcze ma jakieś mokasyny bez skarpet...

Opublikowano

Przeciez jak mielismy randke to bylem w chinosach. :(

Opublikowano

Przeciez ty przyjechales na gotyckim gargulcu, w wapirzej pelerynie krzyczac do wszystkich ave szatan in nomine di nostri luciferi excelsi! Jeszcze ci wlepili mandat, bo gargulec nie mial swiatel mijania.

Opublikowano

Za każdym razem jak widzę faceta w chinosach mam ochotę mu powiedzieć, żeby podciągnął gacie i przestał wyglądać jak łajza.

Facet w chinosach wygląda jak łajza. A jak jeszcze ma jakieś mokasyny bez skarpet...

CHINOS.jpg

Co Ty kur.wa pier.dolisz? ;OOO

Opublikowano

Chinosy to normalne spodnie. Nie wiem, o co kaman w ogóle. Siara trochę pierdyli od rzeczy.

Opublikowano

1393203_587180284653263_459572181_n.jpg

rozi skad koszula?

Opublikowano

E...to jak sie nazywają takie spodnie co nosi się normalnie, na linii pasa, a wiszą takie szersze do 1/4 uda i mają później wąskie nogawki..?

O, mam !

_-MQT-Ivan-Chino-Trousers-Washed-Mustard

PODCIĄGNIJ TE GACIE, ŁAJZO !!!

Edytowane przez Siara_iwj

Opublikowano

To tez sa chinosy, ale jakis gangsta cut. Za duza incepcje zapodales, tez mam beke z tych spodni, bo jak ludzie wpuszczaja gore to wygladaja jak by mieli ci.pe. xD

Opublikowano

W tych spodniach krok jest celowo obniżony.

Opublikowano

no co ty?

Opublikowano

E...to jak sie nazywają takie spodnie co nosi się normalnie, na linii pasa, a wiszą takie szersze do 1/4 uda i mają później wąskie nogawki..?

O, mam !

_-MQT-Ivan-Chino-Trousers-Washed-Mustard

PODCIĄGNIJ TE GACIE, ŁAJZO !!!

Skinny carroty?

Opublikowano

etam, i tak lepsze niz bojówki

Opublikowano

A%20%20-%20R39270AO2M%20HELMER%20copia_f

Nabyłem ten sam model, ale w trochę innych kolorach. Jaśniejsza + czarne guziki i wyściółka kaptura. Na żywo wygląda lepiej, ale i tak rozważam zwrot, bo w sklepie bardziej mi się podobała. 

Opublikowano

Mi sie podobaja rekawki oraz bardzo ladny "misio" przy szyi. Na zime idealna. No i jestes w miare niski, wiec ten kroj jest dla ciebie idealny. Tylko kolor za jasny troche, maja w innych kolorach to samo?

Opublikowano

Ciemniejszych nie było właśnie. Na ich stronie też nie widzę. 

Opublikowano

dobre
chuynia

za(pipi)iste

chuynia

chuynia

chuynia

chuynia

chuynia

chuynia

chuynia