maciucha 11 599 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Panowie, podeślijcie jakiś dobry fit z kamizelką. I gdzie można obecnie kupic jakieś fajne kamizelki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Jeśli chodzi Ci o taką od garnituru kamizelkę, to odpowiedź brzmi: nie ma dobrego fitu z kamizelką. Chyba, że zdejmiesz marynarkę od garnituru trzyczęściowego. Jakieś kombinacje typu dżinsy, koszula (czy nie daj boziu t shirt) i kamizelka to o jeden krok od noszenia fedory. Chyba, że masz na myśli jakiś bezrękawnik, to wtedy nie było tematu i pewnie w każdej sieciówce jest. Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Panowie, podeślijcie jakiś dobry fit z kamizelką. I gdzie można obecnie kupic jakieś fajne kamizelki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 GOTY. W sierpniu idę na tematyczną imprezę w stylu lat 20. i będę kombinował właśnie z taką kamizelką + kaszkiet. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Jeśli chodzi Ci o taką od garnituru kamizelkę, to odpowiedź brzmi: nie ma dobrego fitu z kamizelką. Chyba, że zdejmiesz marynarkę od garnituru trzyczęściowego. Jakieś kombinacje typu dżinsy, koszula (czy nie daj boziu t shirt) i kamizelka to o jeden krok od noszenia fedory. Chyba, że masz na myśli jakiś bezrękawnik, to wtedy nie było tematu i pewnie w każdej sieciówce jest. no chodzi o taką 'od garnituru' choc nie do konca i nie wiem co złego w ficie z koszulą i dobrymi jeansami/chinosami Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 http://www.asos.com/ASOS/ASOS-Slim-Fit-Waistcoat-In-Blue-Dogstooth/Prod/pgeproduct.aspx?iid=3062653&sgid=5719&cid=12287&sh=0&pge=0&pgesize=36&sort=-1&clr=Blue Nie wiem gdzie dostac w Polsce niestety. Waldusia zapytaj. Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 asos wysyla do pl za darmo wszystko w razie czego Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Mi się takie kamizelki kojarzą ze starymi wujkami na weselach. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 599 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Maus, link nie działa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Wpisz sobie ASOS Slim Fit Waistcoat In Blue Dogstooth w google. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Panowie, podeślijcie jakiś dobry fit z kamizelką. I gdzie można obecnie kupic jakieś fajne kamizelki? to akurat wygląda strasznie, brakuje jeszcze srebrnego krawatu i może iść na polskie wesele kamizelka z koszulą: http://indul.ccio.co/s1/9D/L1/127226758192755146B2VHm0xIc.jpg http://1.bp.blogspot.com/-EHByjC0_Ze8/T3RtIR5OaYI/AAAAAAAAAQ8/f5k-azwIUxE/s400/jcrew+suit+vest+with+jeans.jpg http://blog.brooksbrothers.com/wp-content/uploads/2011/07/C434.jpg i z t-shirtem, tego nie róbcie nigdy: http://photos.posh24.com/p/1330910/z/ricky_gervais/ricky_gervais_black_vest_plain.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Nie wiem, nie widzą mi się jakoś te kamizelki. Trochę tak z dvpy wyglądają. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) Panowie, podeślijcie jakiś dobry fit z kamizelką. I gdzie można obecnie kupic jakieś fajne kamizelki? xd co to za gówniany fit Qra dał wyżej w miarę dobre, chociaż sam bym się tak nie ubrał, przykłady zakładania kamizelki z koszulą, pierwszy szczególnie. Edytowane 6 Maja 2014 przez sosnaa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Krupek napisz 3 raz, bo nie doczytalismy jeszcze. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Pierwszym razem napisałem z czym mi się kojarzą. Myślałem, że może źle mi się kojarzą, ale poczekałem, co tam wrzucicie, myślę sobie, może się przekonam. Obejrzałem jeszcze kilka modeli i podsumował, że jednak mi się nie widzą. Ale dzięki, że czuwasz Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Tak lepiej, bo buźka gładka jak tyłek niemowlaka. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 474 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 Ale Gordona-Levitta to Ty szanuj. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 6 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2014 (edytowane) Pasuje mu do fita. Jeszcze rewolwer i zegarek na łańcuszku. Edytowane 6 Maja 2014 przez Siara_iwj Cytuj Odnośnik do komentarza
waldusthecyc 4 767 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 podałem fit, który mi się podoba, co nie zmienia faktu, że żaden fit z kamizelką mi się nie podoba. Qra: to rozumiem dla żartu wkleiłeś? co ta hipsteria robi z ludźmi Cytuj Odnośnik do komentarza
MYSZa7 8 917 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 Rozi yebnij fotkę jak fita będziesz miał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 To w sierpniu dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza
Qra 160 Opublikowano 7 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2014 podałem fit, który mi się podoba, co nie zmienia faktu, że żaden fit z kamizelką mi się nie podoba. Qra: to rozumiem dla żartu wkleiłeś? co ta hipsteria robi z ludźmi No spodnie do pieca, wyglądają na sztruksowe, ale góra w stylu pozostałych co wkleiłem, kolorystkę to przecież wedle uznania można sobie dobrać. Na tych obrazkach akurat kamizelki są w odcieniach brązu, szara czy granatowa też jest git, przy należy pamiętać o odpowiednim kolorze spodni, żeby się nie zlewało to w jedną całość. chociaż i tak sztruksy > garniak gordona levitta Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Czy noszenie unisexow to ciota i chuj? Bo mysle nad i gdyby nie to, ze na zdjeciu jest laska to bralbym bez zastanowienia, a tak to sam nie wiem ;/ co robic, forumie? btw. gdzie kupujecie ciuchy i buty online? mam na mysli bardziej streetwear, niz ubrania w ktorych chodza Maus i Waldus. Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 taka marynarke z zary Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 15 Maja 2014 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Unisex to unisex, żaden wstyd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi