Cegla 8 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 "Współpracujemy z najlepszymi dostawcami. Zamówienia wysyłane są wyłącznie za pośrednictwem firmy kurierskiej UPS. To gwarantuje szybką dostawę, ubezpieczenie często drogich produktów oraz wysoką jakość usług. Nie praktykujemy wysyłek za pośrednictwem poczty." Jezeli serio to leci ups'em, to kwestia tego, czy maja to na magazynie, bo nie ma opcji, zeby cos upsem szlo 2 tygodnie. Ja jak sprzedawalem gre w tym tygodniu, to wyslalem w poniedzialeki priorytetm i w czwartek byla na miejscu, wiec moze nie jest jeszcze tak najgrzoej Cytuj
Tori 12 Opublikowano 6 grudnia 2008 Autor Opublikowano 6 grudnia 2008 zamowilem juz ten sweter, takze jak przyjdzie (nie wiem ile sie w supersklepie czeka na przesylke) to zdam relacje, z wrazen ; ].Czekam z niecierpliwością, sam go zamówię, ale po Twojej relacji. Cytuj
Ader 383 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 Tru,jeden z fajniejszych swetrów w tym temacie i tez mam zamiar go zamówić Podobnie jak Tori - czekam na reckę. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 Haha smieszą mnie zawsze takie sytuacje. Ale do (pipi)y nędzy też go chce! xD Levi's 501 Dark Clean sobie zakupiłem Gdzie i ile? Cytuj
Harbuz 953 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 http://allegro.pl/item460100580_selected_n...odna_skora.html Moja kurteczka. Kupiłem za 350zł w "fizycznym" sklepie Cytuj
Wojtusior 1 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 (edytowane) Daj linkacza! Klik, ale to 29'ki są edit: fajna kurtka ;> Edytowane 6 grudnia 2008 przez Wojtusior Cytuj
w07t3k 0 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 Kupilem ostatnio. Pewnie jak przyjdzie zima z prawdziwego zdarzenia, to na nic sie zdadza, ale nie chcialem jeszcze kupowac typowo zimowych butow. Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 a taka niska cena (spodni na allegro) czym jest spowodowana? Cytuj
Qra 160 Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 ale czemu ktoś spodnie które nowe po prawie 300zł chodzą, sprzedaje po 30? Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 6 grudnia 2008 Opublikowano 6 grudnia 2008 A to jedna para i do tego za mała na mnie ja 34 potrzebuje :] Cytuj
Hubi. 39 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 ale np. Levisy rónież za 3 dychy sprzedaje. Gdzie tu interes? Cytuj
Mati 6 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 kurde, kardzione z tora sa i juz ;d moj kumpel rabi tak, ze np ma siostre w rzymie, jedzie na wakacje nakupuje oryginalnych ciuchow n z d&G w outletach na jakis promocjach za smieszna kase, wystawia u nas na allegro sprzedaje za 85 zl, i on ma ucieche bo zarobil 2x tyle ile zaplacil a kupujacy ma fajny firmowy ciuch za spoko kase i juz ;p Cytuj
Tori 12 Opublikowano 7 grudnia 2008 Autor Opublikowano 7 grudnia 2008 Dzięki za tipa w temacie tych lewisów, jak będzie trzeba to kupię nawet 2 pary, bo były bardzo wygodne i je w uj lubiłem. Właśnie leżą na moich kolanach, z dziurą na jądrach- biedactwa. Cytuj
maciekno 0 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 mam opory co do kupowania takich rzeczy przez net, chociaż wychodzi dużo taniej niż w normalnym sklepie. jedne konwersy już zmęczyłem i bardzo je sobie chwalę. Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 No własnie jak to jest z conversami? Trampki są naprawde kurevsko mocne, a takie buty? Cytuj
maciekno 0 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 1,5 roku używania, zima, dwie masowe imprezy + koncert pod samą sceną, odkleił się jedynie fragment paska na pięcie przy samym dole, zero pęknięć, szwy wszystkie trzymają. najwytrzymalsze buty jakie miałem, polecam ;] chyba sie zdecyduję na te pro leather, chyba że znajdę jutro na mieście coś innego albo chociaż to samo żeby była szansa przymierzyć. Cytuj
Ölschmitz 1 521 Opublikowano 7 grudnia 2008 Opublikowano 7 grudnia 2008 u mnie w sklepie sa fajne karva ox chyba sie nazywaja Cytuj
Ader 383 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 Cegła - przyszedł już ten sweter? Zdaj relację Cytuj
Cegla 8 Opublikowano 8 grudnia 2008 Opublikowano 8 grudnia 2008 zescie sie najrali ; ]. Kase przelalem jakos w weekend wiec podejrzewam, ze bedzie pod koniec tygodnia jak dobrze pojdzie. Wrzuce wam real foty itd. wiec stay tuned. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi