Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 464,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

P7KtRAo.jpg

Taki sobie śmieszkowy tiszercik kupiłem, hehe.

Opublikowano

Sitodruk, zobaczymy po pierwszym praniu, ale raczej nie powinno się nic stać.

Opublikowano

mGdTM3k.jpg

maly zestaw urlopowy, czyli 3 koszulki, bluzka polo oraz szorty (bez zadnych logo, wiec firma nie jest wazna), do tego buty Duffer of St George, jeszcze kupilem zamszowe polbuty, ale juz mi sie nie chcialo wyciagac z szafy.

Moja pierwsza torba Tote, by Jasper Cornan.

A do tego jakies dezodoranty, kremy, mydla, mietowki, zel antybakteryjny do rak, sciereczki jednorazowe do okularow, kremy z filtrem, wosk do wlosow, maly szampon z perfumami, witaminy oraz pomadke ochronna do ust.

Trzeba zrobic tournee po Polsce, zaczynajac od Gdanska, a konczac na Krakowie. :)

Edytowane przez Gość

Opublikowano

Maczete kupie juz na miejscu.

Opublikowano

Babska torebka to raczej taka rozkloszowana u dołu. Ta jest prosta po długości. 

Ale ja się nie znam, ja robię kawę.

Opublikowano

Czyli rozowe rajstopki sa ok, ale torba podrozna jest passe? Kurwa, musze sie przepakowac.

Opublikowano

P7KtRAo.jpg

Taki sobie śmieszkowy tiszercik kupiłem, hehe.

tez wzialem <pjona>

Opublikowano

kupiłem do biegania; 199zł

takie ładne że szkoda w nich biegać trochu :(

344.jpg

Opublikowano

OiWem31.jpg

Firma Bytom jest OK.

Opublikowano

Nie, teraz jest seria The Culture Icons z Hłaską właśnie. Przedtem było z Cybulskim.

Opublikowano

Ubaw po pachy ;pppp

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Bluza i koszula, t-shirty ble.

Opublikowano

tshirty wzialem, bo mialem vouchery z tego sklepu na 100zl przy zakupie powyzej 200zl

no a ze bluza kosztowala 130, to wzialem te dwie koszulki za 90 i po rabacie zaplacilem 120 za wszystko