Opublikowano 14 października 201410 l Co wy chcecie od spodni rozalii? Dla mnie bardzo spoko. Piękne w swej prostocie. Na identyczne poluję i chyba się przejdę do Big * jutro. A jak jest z ich jakością Rozi, bo dawno nie kupowałem nic tej firmy?
Opublikowano 15 października 201410 l Przecież te spodnie to zwyczajne jeansy, których wszędzie pełno, czym tu się jarać?
Opublikowano 2 listopada 201410 l Dziny z bigstara jakosciowo sa bardzo, bardzo ok. Nigdy nie kupywalem promo spodni, ale raczej nie robia cyrkow z rzucaniem gorszych szmat na wyprzedaze. Streczu maja w sam raz, bardzo malo, nie rozciagaja sie i sa dobrze skrojone. Nie przecieraja sie na nogawkach i kroku. Pisalem o meskich bo damskie spodnie sa u nich strasznie slabe. Narzeczona kupila dwie pary i wsio poszlo do reklamacji.
Opublikowano 4 listopada 201410 l zamierzam nabyć taka bluze Ralfiego cena ofc 550zł ;] brać ? Edytowane 4 listopada 201410 l przez BoroBoro
Opublikowano 4 listopada 201410 l ja preferuję klasyczny młodzieńczy styl czyli taka bluza+ polo lub t shirt levisy i adidaski ;] markowo ale neutralnie
Opublikowano 4 listopada 201410 l boro boro daj nazwę tej bluzy, ściągne sobie ze stanów za 50$ bo nie chce jak jakiś idiota płacić podatku polaczka.
Opublikowano 6 listopada 201410 l Takie buciwo sobie sprawiłem.Za 90zł grzech było nie łyknąć zważywszy,że moje poprzednie etniesy były fchu.j wytrzymałe i przeżyły 2 brudstoki.W realu są sporo ciemniejsze.
Opublikowano 7 listopada 201410 l Nie dawalem jeszcze. Jutro pstrykne zdjecie drugiej. Nie pytajcie ile...
Opublikowano 7 listopada 201410 l koszulki matki boskiej w elo czapce ostatnio jak bylem w Czestochowie to chodzily po 39,99zl zaskocz mnie Edytowane 7 listopada 201410 l przez maciucha
Opublikowano 7 listopada 201410 l To nie jest Matka Boska tak do konca. No ta jesli mam przeliczac na PLny to 1100zl w przecenie. Jutro dam druga z serii Blackstar Madonna. Cena taka jak ta.
Opublikowano 7 listopada 201410 l Tobie kuśka lepiej twardnieje jak wydasz więcej szmalu za gram ubrania..? Albo nie, nie odpowiadaj. To jest i tak wszystko słaby trolling.
Opublikowano 7 listopada 201410 l To na bank troll,bo pojawił się zaraz po boro i jego polówkach za miliony monet.
Opublikowano 7 listopada 201410 l Znalem takiego jednego co zarabial 250 na tydzien pozniej placil czynsz kupowal bulki z bananem i Jeansy D&G za 150 funtow