Jerome 1 181 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Siara to nie chodzi o to, bo to calkiem inne plaszcze. Nie wszystko musi byc z grubej skory. Paidi, projektanci mody - juz samo to podwyzsza cene. Specjalisci od szycia, stylu itd. Materialy tez sa lepsze. Za wszystko sie placi, nie tylko za material. Tak jest ze wszystkim. Wang akurat w H&M ma swoja kolekcje, jest drogi, ale daleko mu do najdrozszych. Tak samo jak Ferrari np kosztuje od groma kasy, to nie znaczy, ze trzeba kupowac Golfa jak ktos ma pieniadze. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Ja nawet nie o tym, bo wyszedł temat, że tamten ortalion wygląda jak płaszcz hitlerowca. Róznica między Ferrari a Golfem jest jednak odrobinkę bardziej namacalna niż za trampki za 50, a 350 funtów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 Nie twierdze, ze nie, ale roznica w np takich tramkach tez jest widoczna i to bardzo. Widzisz taki trampek i wiesz, ze to cos drozszego i nie jakis zwykly robiony przez masowa firme, bynajmniej ja juz tak poznaje Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 (edytowane) Nie twierdze, ze nie, ale roznica w np takich tramkach tez jest widoczna i to bardzo. Widzisz taki trampek i wiesz, ze to cos drozszego i nie jakis zwykly robiony przez masowa firme, bynajmniej ja juz tak poznaje Twoi starzy łożyli na drogie ciuchy, zamiast na edukację i to widać dzisiaj. Co z tego, że masz drogie ciuchy, skoro jeśli się odzywasz, to wieś w najczystszej postaci? Edytowane 9 Listopada 2014 przez blazej10 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 9 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 9 Listopada 2014 najpierw feety, teraz bynajmniej wszyscy iluminaci to takie tłuki? Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Co za hopokryzja. Ja nikogo nie obrazalem w przeciwienstwie do was. Nie smieje sie z was nawet, ze jestescie cebulakami, wiec nie wciskajcie kitu. Troche kultury zatem. Do tego te wasze wnioski wyciagniete jak przez dzieciaki z gimnazjum jakiegos. Nawet szkoda komentowac i pokazywac wam ''palcem'' gdzie sie kompromitujecie, bo za duzo tego. Postu napisanego bardziej dla zartu jak wyzej blazej10 nie umiecie rozpoznac, a pisza cos o edukacji, inteligencji itd. Dostarczacie mi czesto duzo beki. Jedyny wasz plusik. Edytowane 10 Listopada 2014 przez Jerome Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Masz ten pisany styl waciaka. Ciekawe kiedy administracja zauwazy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Blaise 3 603 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Oczywiście, że specjalnie napisałeś 'bynajmniej' zamiast 'przynajmniej'. Bynajmniej nie masz kłopotu z odróżnianiem ich znaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Spokojnie Maus to nie Waciak a szkoda Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Siara to nie chodzi o to, bo to calkiem inne plaszcze. Nie wszystko musi byc z grubej skory. Paidi, projektanci mody (w morde yebane pedały) - juz samo to podwyzsza cene. Specjalisci od szycia, stylu itd. Materialy tez sa lepsze. Za wszystko sie placi, nie tylko za material. Tak jest ze wszystkim. Wang akurat w H&M ma swoja kolekcje, jest drogi, ale daleko mu do najdrozszych. Tak samo jak Ferrari np kosztuje od groma kasy, to nie znaczy, ze trzeba kupowac Golfa jak ktos ma pieniadze. tylko to podwyższa cenę. mam koszulkę, rodzice mi ją kupili jak byłem jeszcze w podstawówce, za 30 sztuk złota na jarmarku dominikańskim w mieście Gdańsk. jakiś chłopaczek się wystawił, sam projektował i robił druki na koszulkach firmy stedman, hurtowo jak pisałem taka koszulka kosztuje mniej niż 10 złota. koszulka super jakość kurwo, nosiłbym ją do tej pory ale jest trochę za mała. więc o jakich lepszych materiałach ty piszesz? bawełna to bawełna płacisz tylko i wyłącznie za marke Edytowane 10 Listopada 2014 przez sosnaa Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 No jeszcze jakość nadruku, ewentualnie. Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 kupiłem 550zł ale warto bawełna mięciutka i ciepła nosić tak dobrze wykonaną bluzę to sama przyjemność to nie jest tania targowa bawełna dla cebuli za 30zł i wystające nitki to jest Ralph Lauren ;] Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Ja (pipi)e forumkowy Testoviron. XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 kupiłem 550zł ale warto bawełna mięciutka i ciepła nosić tak dobrze wykonaną bluzę to sama przyjemność to nie jest tania targowa bawełna dla cebuli za 30zł i wystające nitki to jest Ralph Lauren ;] MikoGsma? Tak polecam pewny sprzedawca! Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 ten metan to jednak jest szkodliwy Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) sosnaa, a to chyba o czyms swiadczy, prawda? To sa najlepsi na swiecie projektanci ktorzy szyja z roznych materialow. Bawelna to bawelna, ale rodzai bawelny tez jest kilka. Wziac koszukle np Givenchy, a jakas zwykla to roznica jest pod kazdym wzgledem. Tak jest ze wszystkim - najlepsi sie cenia. Edytowane 10 Listopada 2014 przez Jerome Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) Wziąć kurwa mać, wziąć... Tak jak twoja jebaną bawełne pierwsza klasa czarnuchy biorą dla projektantów mody albo kurtyzana cygaro z bakami. Edytowane 10 Listopada 2014 przez Gość Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Edytowalem. Zapomina sie czasami polskiej pisowni. Sorry. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Wziac ten temat normalnie i sie cieszyc ze mamy na forum takie wynalazki jak Jerome czy BoroBoro. Naprodukujcie sie zebym mial jutro co czytac w pracy? Cytuj Odnośnik do komentarza
BoroBoro 161 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 lubie ubrania Ralpha Laurena i Lacoste modne sweterki drogie bluzy lubię być elegancki i zawsze modnie ubrany ;] ale kto to zrozumie w kraju gdzie kozaki wożą się autobusami i mają ubrania firmy KAPPA czy targowe lonsdale ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 lubie ubrania Ralpha Laurena i Lacoste modne sweterki drogie bluzy lubię być elegancki i zawsze modnie ubrany ;] ale kto to zrozumie w kraju gdzie kozaki wożą się autobusami i mają ubrania firmy KAPPA czy targowe lonsdale ?Jeszcze napisz ze kupujesz w MikoGsm? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 Bogata wiedza BoroBoro na temat tanich ubrań i uboga na temat drogich jest trochę podejrzana... Cytuj Odnośnik do komentarza
D.B. Cooper 3 062 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 (edytowane) boro jak tam bora śmiga? 1.6 w gazie trochę nie pasuje do tej bluzy. Szykują się jakieś zmiany? Edytowane 10 Listopada 2014 przez D.B. Cooper Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 10 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 10 Listopada 2014 ma matke boska od jeroma zawieszona jako breloczek-pachnidełko, wiec hajs sie zgadza Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi