Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

nie rozumiem, zerom jest czarnoskory?

Pewnie gdzies z getta w marsylii, stad ta xwa i ciuchy.

Opublikowano

człowiek zamieni wypłate ze złotówek na funty i już dostaje wodogłowia, Jerome chyba w polszy musiałeś niezłą biede klepać że teraz tak sie wozisz ile to nie wydałeś na ciuchy czy kupiłeś jakieś rafiki czy ręczniki od dżiowenczi, i w dodatku ciśniesz od cebulaków, Siara i Maus też żyją w uk i u nich jakoś ciężko zauważyć żeby ćwiczyli takiego pierdolca jak ty, to musi mieć jakieś głębsze podłoże, moze jakiś forumowy psycholog by się tu udzielił

• Plusik 1
Opublikowano

człowiek zamieni wypłate ze złotówek na funty i już dostaje wodogłowia, Jerome chyba w polszy musiałeś niezłą biede klepać że teraz tak sie wozisz ile to nie wydałeś na ciuchy czy kupiłeś jakieś rafiki czy ręczniki od dżiowenczi, i w dodatku ciśniesz od cebulaków, Siara i Maus też żyją w uk i u nich jakoś ciężko zauważyć żeby ćwiczyli takiego pierdolca jak ty, to musi mieć jakieś głębsze podłoże, moze jakiś forumowy psycholog by się tu udzielił

Ja nie mam projektantki w butiku, Siara moze ty?

Opublikowano

Ty żurom, ale wiesz, że cały świat ma bekę z $wagu i ogólnie to było modne 5 lat temu?

asap-rocky-adam-lambert-kokontozai-hoodi

Opublikowano

Ty żurom, ale wiesz, że cały świat ma bekę z $wagu i ogólnie to było modne 5 lat temu?

Czytaj ze zrozumieniem bluber - on nosi drugie rzeczy, ktore niekoniecznie sa modne, ale mu sie podobaja, np. ponczochy od calvina kleina byly modne 8 miesiecy temu, ale Żurom po prostu lubi je zakladac do spania, bo sprawiaja ze czuje sie bezpiecznie i dystyngowanie zarazem.

Bonusowo milo lechca go po jajkach, bo nosi je bez majtek.

Tyle, chuy ci do tego.

Opublikowano

Maus pudło, bo pieniądze mam od zawsze. Nie chwale się tylko wy najeżdżanie jak cebulaki zamiast podpatrywać, bo Polska zawsze zrzyna od zachodu. Za 2 lata bedzie to wam się podobało co kupuje, a ja znowu będę kilka kroków do przodu

• Minusik 7
Opublikowano

jeromku ale ci wszyscy raperzy ktorych starasz sie nasladowac to oprocz tego ze chodza nierzadko w dziwacznych ciuchach to ich tworczosc jakos to tlumaczy ze tak powiem. dodatkowo maja duzo pieniedzy, podejrzewam ze asap rocky w bluzosukni wrzucony wyzej ma ich nawet wiecej niz wszyscy uzytkownicy tego forum. kto wie, moze ma ich nawet wiecej niz ty chociaz to pewnie ryzykowna teza. w kazdym razie no nie kazdemu to pasuje, nie kazdy w tym wyglada dobrze. gdybym zobaczyl na ulicy asapa i go nie znal pomyslalbym 'ooo pewnie jakis raper' gdybym zobaczyl ciebie 'kur wa jemu sie wydaje ze jest raperem czy co'.  nie jestes murzynem a to w przypadku twojego ubioru tez wazna sprawa. wierne kopiowanie czy nasladowanie w jakims stopniu idola nigdy nie konczy sie dobrze bo nigdy nie bedziesz taki jak on. a jak juz chcesz byc raparem z wygladu to moze bierz przyklad z naszych chlopakow, bedzie ci latwiej. na poczatek proponuje:

zobacz ten luz zobacz te ruchy i te (nene)ki przy nich..

Opublikowano

comment_bXp1Mwn9KkEKVTDxUOHnkbVLC828QPqP

PIENIADZE MAM OD ZAWSZE SKUHWYSYNU

JE.BANE POLACZKI NIE DLA PSA KIEŁBASA

Opublikowano

Proszę przenieść ostatnie strony tego tematu do 'POLACTWA'. Dziękuję.

Opublikowano

comdefakdałn

tumblr_m9cae6fPjT1ro1c3fo1_500.gif

O znalazłem materiał z imprezy żuroma i roziego

UOoCO3Y.gif

Opublikowano

Ja nie mam projektantki w butiku, Siara moze ty?

Z ciekawości zszedłem na dół, rozejrzałem się. Hala, jak hala. Hindusy zapyerdalają, jak zapyerdalały. Podszedłem do jednego, chłopiec na oko 12-13 lat. Zaczął mi bić pokłony dziękczynne, ale po dostaniu z liścia w pysk ocknął się i był gotowy do odpowiadania na pytania (byle szybko, jak tak stoi to nie robi, a kasa ucieka). Spytałem go co to za miejsce i kim jest on sam. Powiedział, że to jego dom, a on sam nazywa się #583.

Wychodzi, że nie mam projektantów w butiku. Jestem w 100% pewny.

Opublikowano

Rocky ma 3mln na koncie. Ja nikogo nienasladuje. To samo mogę powiedzieć o was patrząc na wasze ciuchy, ze ubieranie się jak janusze, bo wszyscy podobny styl. Co do siary,ze tez w uk - fajnie, tylko, ze większość z was zarabia najniższa krajowa, a taki boro boro dużo więcej i szaleje.