Jerome 1 181 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) Tu macie bardziej moja mode. No i kawalek z teledyskiem moc, chociaz kazdy zapewne widzial. My bro Kanye rzadzi. Ocencie jak wam sie widzi taki styl. Edytowane 11 Listopada 2014 przez Jerome Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Na ekranie startowym jest murzyn. Boję się, że będzie śpiewał, więc nie włączę. Jego styl oceniam na chujowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 nie rozumiem, zerom jest czarnoskory? Pewnie gdzies z getta w marsylii, stad ta xwa i ciuchy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) Nigdy getto. Zawsze z pieniedzmi od dziecka, czy teraz jako samodzielny gosc. Edytowane 11 Listopada 2014 przez Jerome Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza
Kazub 4 583 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) ja pyerdole, ten żuler to od replik najków ? co za chuyowy przypadek, co za huyowa muzyka..... Edytowane 11 Listopada 2014 przez Kazub Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 (edytowane) Dziekuje. (to do czezkiego) Edytowane 11 Listopada 2014 przez Jerome Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Jerome, ja za toba to bym w ogien wskoczyl. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
mersi 804 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 człowiek zamieni wypłate ze złotówek na funty i już dostaje wodogłowia, Jerome chyba w polszy musiałeś niezłą biede klepać że teraz tak sie wozisz ile to nie wydałeś na ciuchy czy kupiłeś jakieś rafiki czy ręczniki od dżiowenczi, i w dodatku ciśniesz od cebulaków, Siara i Maus też żyją w uk i u nich jakoś ciężko zauważyć żeby ćwiczyli takiego pierdolca jak ty, to musi mieć jakieś głębsze podłoże, moze jakiś forumowy psycholog by się tu udzielił 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Fabio? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 człowiek zamieni wypłate ze złotówek na funty i już dostaje wodogłowia, Jerome chyba w polszy musiałeś niezłą biede klepać że teraz tak sie wozisz ile to nie wydałeś na ciuchy czy kupiłeś jakieś rafiki czy ręczniki od dżiowenczi, i w dodatku ciśniesz od cebulaków, Siara i Maus też żyją w uk i u nich jakoś ciężko zauważyć żeby ćwiczyli takiego pierdolca jak ty, to musi mieć jakieś głębsze podłoże, moze jakiś forumowy psycholog by się tu udzielił Ja nie mam projektantki w butiku, Siara moze ty? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Zerom ma aspiracje na super asfalta. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Ty żurom, ale wiesz, że cały świat ma bekę z $wagu i ogólnie to było modne 5 lat temu? Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Nawet ja nie mam takiego pyerdolca na punkcie pieniędzy Cytuj Odnośnik do komentarza
yaczes 14 464 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Ty żurom, ale wiesz, że cały świat ma bekę z $wagu i ogólnie to było modne 5 lat temu? Czytaj ze zrozumieniem bluber - on nosi drugie rzeczy, ktore niekoniecznie sa modne, ale mu sie podobaja, np. ponczochy od calvina kleina byly modne 8 miesiecy temu, ale Żurom po prostu lubi je zakladac do spania, bo sprawiaja ze czuje sie bezpiecznie i dystyngowanie zarazem. Bonusowo milo lechca go po jajkach, bo nosi je bez majtek. Tyle, chuy ci do tego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Maus pudło, bo pieniądze mam od zawsze. Nie chwale się tylko wy najeżdżanie jak cebulaki zamiast podpatrywać, bo Polska zawsze zrzyna od zachodu. Za 2 lata bedzie to wam się podobało co kupuje, a ja znowu będę kilka kroków do przodu 7 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Jerome's in the house, watch your mouth. Cytuj Odnośnik do komentarza
schabek 5 297 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 jeromku ale ci wszyscy raperzy ktorych starasz sie nasladowac to oprocz tego ze chodza nierzadko w dziwacznych ciuchach to ich tworczosc jakos to tlumaczy ze tak powiem. dodatkowo maja duzo pieniedzy, podejrzewam ze asap rocky w bluzosukni wrzucony wyzej ma ich nawet wiecej niz wszyscy uzytkownicy tego forum. kto wie, moze ma ich nawet wiecej niz ty chociaz to pewnie ryzykowna teza. w kazdym razie no nie kazdemu to pasuje, nie kazdy w tym wyglada dobrze. gdybym zobaczyl na ulicy asapa i go nie znal pomyslalbym 'ooo pewnie jakis raper' gdybym zobaczyl ciebie 'kur wa jemu sie wydaje ze jest raperem czy co'. nie jestes murzynem a to w przypadku twojego ubioru tez wazna sprawa. wierne kopiowanie czy nasladowanie w jakims stopniu idola nigdy nie konczy sie dobrze bo nigdy nie bedziesz taki jak on. a jak juz chcesz byc raparem z wygladu to moze bierz przyklad z naszych chlopakow, bedzie ci latwiej. na poczatek proponuje: zobacz ten luz zobacz te ruchy i te (nene)ki przy nich.. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 PIENIADZE MAM OD ZAWSZE SKUHWYSYNU JE.BANE POLACZKI NIE DLA PSA KIEŁBASA Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Proszę przenieść ostatnie strony tego tematu do 'POLACTWA'. Dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 600 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 zakochana para, żulom i clunsiara Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 comdefakdałn O znalazłem materiał z imprezy żuroma i roziego Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Ja nie mam projektantki w butiku, Siara moze ty? Z ciekawości zszedłem na dół, rozejrzałem się. Hala, jak hala. Hindusy zapyerdalają, jak zapyerdalały. Podszedłem do jednego, chłopiec na oko 12-13 lat. Zaczął mi bić pokłony dziękczynne, ale po dostaniu z liścia w pysk ocknął się i był gotowy do odpowiadania na pytania (byle szybko, jak tak stoi to nie robi, a kasa ucieka). Spytałem go co to za miejsce i kim jest on sam. Powiedział, że to jego dom, a on sam nazywa się #583. Wychodzi, że nie mam projektantów w butiku. Jestem w 100% pewny. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Rocky ma 3mln na koncie. Ja nikogo nienasladuje. To samo mogę powiedzieć o was patrząc na wasze ciuchy, ze ubieranie się jak janusze, bo wszyscy podobny styl. Co do siary,ze tez w uk - fajnie, tylko, ze większość z was zarabia najniższa krajowa, a taki boro boro dużo więcej i szaleje. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 11 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 11 Listopada 2014 Ja zarabiam ponad srednia krajowa ale nie ubieram sie jak pajac ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi