kanabis 22 419 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Rocky ma 3mln na koncie. Ja nikogo nienasladuje. To samo mogę powiedzieć o was patrząc na wasze ciuchy, ze ubieranie się jak janusze, bo wszyscy podobny styl. Co do siary,ze tez w uk - fajnie, tylko, ze większość z was zarabia najniższa krajowa, a taki boro boro dużo więcej i szaleje. Sorry, ale najpierw wstawiasz teledysk z pseudo-imprezy czarnuchów, którymi się jarasz, a później dziwisz się, że cię do nich porównują. Już ci pisałem, że dobry gust to nie latanie po butikach koleżanek za modą, bo w tym roku jesień-zima ma delikatnie ciemniejszy odcień sznurowadeł na skrzydlatych kapciach. Możesz się dla mnie ubierać nawet w stringi na głowie, mi to nie robi. Ale proszę nie staraj mi się wepchnąć do gardła Upadłej Matki Boskiej Żałobnej i nie nazywaj mnie Januszem tylko dlatego, że lubię prasować swoje koszule i nie noszę żadnych logo/naszywek (chyba, że na siłowni). Popatrz na takiego Lucjana, gość ma swój styl i pewnie nie czuł bym się przy nim zażenowany. Ale wystarczy, że się odezwiesz z tym swoim genijalnym planem nawracania konsolomaniaków i rzygać mi się chce. (od tego momentu nie chcialo mi sie pisac polskich znakow) Toniesz w swoich przekonaniach, brudzisz nas swoim glupim stylem bycia. Denerwujesz nas swoimi bajkami o iluminatach, draznisz ubiorem. Dla ciebie Boro Boro jest oznaka stylu. Jestes zalosny. Zaloze sie, ze uwazasz sie za boga mody, bo kolezanka pokazala ci kilka projektow z, ekhem, koledżu. Sam drwisz z zarobkow innych i chelpisz sie swoimi. Serio, moze powinienes wyciagnac reke po pomoc i zamiast wydawac kolejne 300 funtow na jakies kapcie z kutasami na pietach, zreflektuj sie i zacznij w koncu czytac, co inni delikatnie staraja ci sie wytlumaczyc. Masz chujowy styl, nosisz sie na pokaz i pogodz sie z tym. Wiem co mowie, bo sam kiedys tak robilem, jak mialem te 20 lat. Kazub to ladnie podsumowal, jestes przykladem osoby, ktora moglaby wydac 10,000 funtow i dalej bylaby chujowo ubrana. Sorry, ale to tak nie dziala, ze kupisz sobie torebke Louis Vitton i jestes modna, bo w ten sposob co druga babka na ulicy bylaby uwazana za guru mody. Na szczescie tak nie jest i na tym wlasnie robimy pieniadze. A teraz idz sie kurwa przebierz, bo jak ktos by mi tak przyszedl do pracy to P45 i do widzenia. Z emnie tez sie smiano a ja mam po prostu swój styl nie rozumiecie Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Zakupiona. Przyjdzie to bedzie fotka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 :facepalmz: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 NA NIEDZIELNĄ MSZĘ DO KOŚCIÓŁKA JAK ZNALAZŁ Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 A ta bede licytowal. Najpierw napisalem, moze uda sie zbic troche cene 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 w lato bylem w tk maxx i mieli tam cala kolekcje z maryja, jezusem i motywami w tym stylu. cena? max 100zl za bluze, t-shirty i tank topy byly po 50zl szkoda, ze nie wzialem wtedy kilku sztuk to bym ci mogl to dzisiaj jerome opchnac. powiedzmy, ze za 100 funtow za sztuke Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 ale to nie jest czarna madonna tylko biedacka, cebulowa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Ta matke boska jak zalozysz to ona ma dlon na kutasie? Cytuj Odnośnik do komentarza
Soban 4 043 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 opalona,czyli przenajświętsza z guadelupy Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 (edytowane) Otoz to Lucek. Materialy, styl i klasa projektancka, a nie jakies jak to Lucek napisal biedackie cebulowe. Edytowane 12 Listopada 2014 przez Jerome 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 12 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 12 Listopada 2014 Z MATKI BOSKIEJ SIE SMIEJESZ? O TY CZEKAJ, POSZEDL RAPORT UKJO BANUJ Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Smieje sie z koszulek ktore ktos tam wrzucil wczesniej. Nawet dokladnie nie wiadomo co na nich jest. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Smieje sie z koszulek ktore ktos tam wrzucil wczesniej. Nawet dokladnie nie wiadomo co na nich jest.Ale na tych od ciebie tez widać chu.j wie co. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Lucek biedak Givenchy PLNY ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Na moich widać wszystko dokładnie. Na żywo doceniłbyś kunszt i klasę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 KUNSZT I KLASA SUKO Cytuj Odnośnik do komentarza
Dr.Czekolada 4 479 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Wystarczy że wszyscy już doceniają na twoim Avku. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Moja bluza i koszulka to kunszt i klasa, Mała, zdejm Givenchy gacie i klękaj do kutasa. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Twoja nosi majtki od givenchy? Pozdrów ja. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Jerome ustalmy cos sobie nos co chcesz, jak chcesz to wklejaj, przyjmij krytyke tych (pipi)owych ciuchow z pokora bo wklejajac to (pipi) powinienes sie z tym liczyc, przestan wpierac innym ze to (pipi) jest ladne, cool, trendy i splendor. Dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza
maciucha 11 601 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 żulom nosi gatki z matka boska od spraw beznadziejnych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Wiem, ze na modzie zna sie tutaj Boro Boro i Rozi (moze jeszcze kogos pominalem) i ich opinia jest wazna. A wasza? Mozecie krytykowac i niczego to nie zmieni. Wy bedziecie pisac swoje opinie, a ja swoje. Cytuj Odnośnik do komentarza
kanabis 22 419 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Przeciez rozi pozował w stroju leśnika z cygarem w gębie Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 Wiem, ze na modzie zna sie tutaj Boro Boro i Rozi (moze jeszcze kogos pominalem) i ich opinia jest wazna. A wasza? Mozecie krytykowac i niczego to nie zmieni. Wy bedziecie pisac swoje opinie, a ja swoje. Może i znają się na modzie ale to Waldek i Maus wiedzą jak się dobrze ubrać. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
[InSaNe] 2 477 Opublikowano 13 Listopada 2014 Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2014 (edytowane) Ja też się lubię "dobrze" i drogo ubrać, ale skąd Ty te szmaty bierzesz, Jerome, to kur.wa nie wiem Szczerze. Jak tak już piejesz, że stać Cię na lepsze ciuchy, idź sobie do jakiegoś np. Strellsona, Iceberga, Hugo Bossa, okup się i wklejaj zdjęcia, sam chętnie popatrzę. Ale to, co tutaj prezentujesz kojarzy mi się z bajką "Złote szaty cesarza". Na zdjęciu widać brzydkie g., a usiłujesz wmawiać, że to jest fajne Ps. Ostatnie podstrony tego tematu to beka roku :potter: Edytowane 13 Listopada 2014 przez [InSaNe] Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi