Opublikowano 26 listopada 201410 l Hehe, szatańskie. Przypominam, że chodzę jeszcze w takich skurvielach: ]:>
Opublikowano 26 listopada 201410 l stopy nogi sie bardzo poca w nich?Nie bo to skóra najlepszej jakości Givenchy.
Opublikowano 26 listopada 201410 l Pocą się jak w każdym zamkniętym bucie. Ale fakt, że skóra jest najwyższej jakości i przez to doskonale odparowuje.
Opublikowano 26 listopada 201410 l Hehe, szatańskie. Przypominam, że chodzę jeszcze w takich skurvielach: ]:> te buty nosisz przykryte nogawka czy wpuszczasz do srodka? musisz byc mega cierpliwy jak chcesz wyprac np sznurowki. chyba ze w takich butach musza byc uyebane. w kazdym razie koszulka z matka boska żermoska > te buty. niestety.
Opublikowano 26 listopada 201410 l te buty wyglądają troche jak te w których chodzą pedały transwestyty bardzo brzydki but Edytowane 26 listopada 201410 l przez sosnaa
Opublikowano 27 listopada 201410 l Nogawka do buta, po to są wysokie cholewy. Ze sznurówkami problemu nie ma bo to tylko 14 dziur. Za resztę komentów dziękuję. Czuję się jak dawniej w tym dziale :*
Opublikowano 27 listopada 201410 l Hehe, szatańskie. Przypominam, że chodzę jeszcze w takich skurvielach: ]:>
Opublikowano 30 listopada 201410 l A to na podeszwie pośrodku to co? Miejsce na baterie? Świecą w ciemności te buty dziwolągi?
Opublikowano 2 grudnia 201410 l zima idzie ale mam nadmiar pieniędzy i znalazłem fajna kurteczkę sam Steve Mcqueen ja poleca, co wy na to ? Edytowane 2 grudnia 201410 l przez BoroBoro
Opublikowano 2 grudnia 201410 l Nie no idealna na mrozy. Nie ogarniam ludzi co p(pipi)ją w takich cienkich szmatach przy minusowych temperaturach. Lans lansem, ale potem ten szpan wyłazi im nosem razem z gilem.
Opublikowano 2 grudnia 201410 l Marka casualowa, więc pewnie kilkaset funi kosztuje. Mi się nawet podoba, ale bym nie dał tyle pieniędzy za kurtkę. A wy hejtujecie już z zasady, bo wrzuca boro?