Gość Rozi Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Jak mozna pisac, ze Orzelek jest okropny :bitchslap: Za to sama koszulka jest rzeczywiscie slaba i tak jak Rozi pisze na RiB jest wiecej zaje.bistych koszulek. Ten jest akurat okropny. Najlepszy jest ten z lat 1919-1927, nie tylko wizualnie, ale też heraldycznie. @up Strasznie festyniarskie te koszulki. Nie lepiej wybrać coś z kolekcji dyskretnej? Edytowane 29 Września 2015 przez Rozi Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 no ale o to mi chodzi, żeby byly oczoje,bne ;( Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 Żeby uchodźcy widzieli, że tu nie ma żartów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 29 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Września 2015 (edytowane) Pierwsza i ostatnia goty. Edytowane 29 Września 2015 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Nie było z papieżem na koniu w husarskiej zbroi, jedzącym pierogi..? 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 (edytowane) statystyki mówią, że polscy imigranci ekonomiczni oraz uchodźcy na wyspach brytyjskich opowiadają się przeciw w/w odzieży, natomiast nasi rodacy w kraju są za chyba kupie Edytowane 30 Września 2015 przez Szejdj Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 to jest prowo? Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Nie prowo tylko Rzouniesz Wyklenty Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 aha polecam założyć jeszcze do kompletu i jezdzić na koniu do pracy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 A ja polecam ci założyć: Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 wyslij przelew od taty na moje konto a nawet nagram filmik Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Też chciałem sobie sprawić jakąś bluzę lub koszulkę z RiB. Jest szansa gdzieś przymierzyć te ciuchy, w jakimś skejtszopie czy cuś? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 W Warszawie jest tylko sklep stacjonarny Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 te koszulki to tragedia, ktoś nieźle wpadł na biznes żerować na "prawdziwych polakach" zawsze mam beke z tych haseł na koszulkach. "lepiej umrzeć na stojąco niż żyć na kolanach" i kotwiczka powstania warszawskiego xd. PATRZ JAKIM JESTEM POLAKIEM MAM KOSZULKE Z HUSARIO! NA MECZ GRAŻYNA BĘDZIE ALBO NA SKOKI NARCIARSKIE. gardze mocno. Imo Kotwiczka PW to symbol, którym nie powinno sie obnosić na koszulkach czy bluzach sportowych, co innego przepaska na przedramię na święto czy mundur, a nie atrybut drechów do napierdalania się 11listopada pod rondem dmowskiego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 No i boli cię to, że ktoś chce chodzić w takiej koszulce? Sam mam bluzę z orzełkiem Armii Krajowej i nie widzę w tym nic śmiesznego. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Boli mnie i to bardzo, że osoby które uważam za inteligentne daj się manipulować "pseudo patriotyzmem" i dorabiają sobie jeszcze śmieszniejsze ideologie "bo nosze koszulke z polską" Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Lepiej teraz tęcze nosić, co, na czasie jest, a nie jakaś zaściankowość Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Orzeszek chomiczku z wypchanymi policzkami niektóre wzory rzeczywiście są ostentacyjne, ale część z nich naprawdę daje radę. Spójrz na tą ostatnią z tego co wrzucał Szejdj, zaje.bisty art, pomijając już samą tematykę Powstania. Na pewno trafią się osoby, co o nim słyszały wyłącznie na lekcji historii, ale kij z nimi nie każdy jest debilem na pół etatu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Lepiej teraz tęcze nosić, co, na czasie jest, a nie jakaś zaściankowość jak dla mnie można i nosić koszulkę ze zdjęciem rozyebanego płoda po aborcji w formie protestu przeciwko aborcji, albo z matką boską żeromską, tylko kuwa po co? po co wzbudzać skrajne emocje napisem/wzorem na koszulce. Kupiłbyś papier toaletowy ze zdjeciami powstania albo stringi z kotwiczką? nie, bo to kretyństwo. tak samo jak koszulki czy bluzy wkasane w przykrótki dres i huurrr duurr jestem prawdziwym polakiem rzucam 11 listopada kostką brukową w lewaków na skłocie. Tak wiem zarabianie na debilach zawsze było, jest i będzie, ale to tak mną mierzi że źle sie ztym czuje i wstyd mi za tych ludzi co to kupują, a komuś hajs sie zgadza. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Ale te koszulki serio sa chujowe maksymalnie i takie... gimnazjalne. Jak w tym chodzą młode sebiksy to jeszcze żenadometer zatrzymuje sie na czerwonej skrajnej części skali. Ale jak widzę stare konie w patriotycznej odzieży, to już niestety żenadometer rozpierdala skalę, a stopień pogardy wobec takich osobników pikuje pod niebiosa. Ogarnijcie się, ja wam dobrze radzę Lepiej teraz tęcze nosić, co, na czasie jest, a nie jakaś zaściankowość Serio typie, ilu widziałes ostatnio typów w koszulce z tęczą. Ja zero. A ilu w takich kiczowatych bluzach i koszulkach? Od groma. Noszenie tego syfu to odzieżowy mainstream, przykro mnie 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Przecież ty jesteś wyborcą PO, to w zasadzie nie trzeba z tobą dyskutować, bo i tak jesteś chujowy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Lepiej teraz tęcze nosić, co, na czasie jest, a nie jakaś zaściankowość jak dla mnie można i nosić koszulkę ze zdjęciem rozyebanego płoda po aborcji w formie protestu przeciwko aborcji, Luxtorpeda wypusciła takie koszulki xDDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Orzeszek, taka koszulka jest dla Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Beczunia z Sebiksow w koszulkach z kotwiczka Po psie nie posprzata, kiepa czy puche rzuci w krzaki, smieci nie posegreguje, na Korwina odda glos ale wiadomo Patriota Prawdziwy Polak na 120% -_- Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 No z sebixow to beka jak zawsze, ale to oczywista oczywistosc. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi