Opublikowano 30 września 20159 l No ale jeszcze wieksza beka z ludzi ktorzy maja sie za normalnych noszacych sie jak Sebki myslac ze swoja polskoscia zmieniaja swiat na lepsze kupujac bluze z kotwiczka. Oczywiscie skrajonosc w druga strone to te zyciowe (pipi) co mysla ze jak zapuszcza brode to sa mezczyznami a nie dalej pizdami ;f
Opublikowano 30 września 20159 l Jeśli ktoś chce to w taki sposób manifestować, to nie mam nic przeciwko. Lub też taka koszulka może się komuś po prostu podobać, ja wiem, dziwne.
Opublikowano 30 września 20159 l ale po co manifestować to? czy osoby niepełnosprawne też muszą nosić jakieś ubranie wskazujące na to ze są niepełnosprawne by ustąpić im miejsca w tramwaju?
Opublikowano 30 września 20159 l Ale wy jestescie poje.bani dorabiacie jakas ideologie do koszulek a komus moga sie zwyczajnie podobac tak jak Rozeusz pisze.
Opublikowano 30 września 20159 l Rozi jest dumny z tego ze na to gdzie sie urodzil nie mial zadnego wplywu i nie byla to jego zasluga ani tym bardziej osiagniecie
Opublikowano 30 września 20159 l I mam się tego wstydzić? Wstydzić się historii swojego kraju? Kocham go i kocham miejsce w którym się urodziłem.
Opublikowano 30 września 20159 l I mam się tego wstydzić? Wstydzić się historii swojego kraju? Kocham go i kocham miejsce w którym się urodziłem. Ty to weź płać podatki.
Opublikowano 30 września 20159 l A czy ja mowie ze ja czy ty masz sie tego wstydzic? Powod do wstydu to na pewno nie jest do dumy raczej tez nie. Dumnym to mozna byc z tego jakim jest sie czlowiekiem czy ze swoich osiagniec nie z czegos na co nie ma sie zadnego wplywu.
Opublikowano 30 września 20159 l xd kłótnia na 3 strony o koszulki akurat ta ostatnia ' jest bardzo ok
Opublikowano 30 września 20159 l xd kłótnia na 3 strony o koszulki akurat ta ostatnia ' jest bardzo ok Polecam użytkownika: https://www.facebook.com/Kubasa?fref=ts
Opublikowano 30 września 20159 l Każdy ma jakąś ideologie do takich koszulek, ale ich noszenie to, moim zdaniem, miły gest pamięci dla historii i ludzi. Beki tu nie widzę.
Opublikowano 30 września 20159 l Przecież ty jesteś wyborcą PO, to w zasadzie nie trzeba z tobą dyskutować, bo i tak jesteś chujowy. xD, Rozi to ja czekam aż zaczniesz nosić koszulki z podobizną swojego taty, bo przecież chyba też go kochasz
Opublikowano 1 października 20159 l Beka z typow. Ktos kocha nie wiem boga, nosi krzyzyk, chodzi do kosciola. Ktos lubi Fear Factory idzie na koncert, ma koszulke, chu.j moze nawet plyte kupil a nie sciagnal z zatoki. Ktos kocha swoja rodzine (to takie dziwne c'nie) ma zdjecie w portfelu itd. A tu ktos chce w jakis sposob pokazac ze nie jest mu obojetna historia to jakies dalny (nie wiem jak inaczej nazwac) probuja to dyskredytowac i tocza beke. Co z tego ze jakies sebiksy w tym biegaja? Jak maluczkim trzeba byc w ogole zeby to wypominac komukolwiek? I te smutne proby marginalizowania tych wydarzen, ktore sa motywem tych koszulek, jeszcze bardziej mnie napawaja zdziwieniem.
Opublikowano 1 października 20159 l Też mnie smuci ta moda na wyśmiewanie patriotyzmu, za dzieciaka się naśmiewali, że ktoś w szkole na apelu hymn śpiewał, teraz się naśmiewają jak ktoś nosi koszulkę z orzełkiem, albo kotwiczką. Wstrętne robaki.
Opublikowano 1 października 20159 l Ale wy wiecie ze spory % tych ludków to nie ma nawet pojęcia kiedy to powstanie było? A co jeszcze gorsze czym ta chwila wolności była okupiona.
Opublikowano 1 października 20159 l Też mnie smuci ta moda na wyśmiewanie patriotyzmu, za dzieciaka się naśmiewali, że ktoś w szkole na apelu hymn śpiewał, teraz się naśmiewają jak ktoś nosi koszulkę z orzełkiem, albo kotwiczką. Wstrętne robaki. Beka z typow. Ktos kocha nie wiem boga, nosi krzyzyk, chodzi do kosciola. Ktos lubi Fear Factory idzie na koncert, ma koszulke, chu.j moze nawet plyte kupil a nie sciagnal z zatoki. Ktos kocha swoja rodzine (to takie dziwne c'nie) ma zdjecie w portfelu itd. A tu ktos chce w jakis sposob pokazac ze nie jest mu obojetna historia to jakies dalny (nie wiem jak inaczej nazwac) probuja to dyskredytowac i tocza beke. Co z tego ze jakies sebiksy w tym biegaja? Jak maluczkim trzeba byc w ogole zeby to wypominac komukolwiek? I te smutne proby marginalizowania tych wydarzen, ktore sa motywem tych koszulek, jeszcze bardziej mnie napawaja zdziwieniem. jeśli pijecie do mnie,to już sprostuje. NIE wyśmiewam patriotyzmu w idei samej sobie, gardze ludzikami co myślą ze są że są "patriotami" a tak naprawde w (pipi)e byli i (pipi) wiedzą, przejewem patrotyzmu uważają za like na facebuniu korwina czy załozenie koszulki z orzełkiem a sami nic nie wkładają od siebie. Hej Rozi brałeś udział na ostatnim referendum? czy avatarze masz Hłasko? pana co zaćpał sie na śmierć i 1/3 życia przebył na emigracji w stanach? super dumny polak z ciebie. Edytowane 1 października 20159 l przez Orzeszek
Opublikowano 1 października 20159 l Nie byłem na ostatnim referendum, bo jego pytania były niedokładne i niesprecyzowane, czyli można wywnioskować, że było farsą. Na wyborach prezydenckich byłem, na jesienne też pójdę. A o Hłasce widzę nie masz zielonego pojęcia; poczytaj coś najpierw, a dopiero potem pier.dol głupoty. Z tym zaćpaniem się to XDDD