wet_willy 2 163 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 No ale jeszcze wieksza beka z ludzi ktorzy maja sie za normalnych noszacych sie jak Sebki myslac ze swoja polskoscia zmieniaja swiat na lepsze kupujac bluze z kotwiczka. Oczywiscie skrajonosc w druga strone to te zyciowe (pipi) co mysla ze jak zapuszcza brode to sa mezczyznami a nie dalej pizdami ;f Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 No beka z bycia patriotą. Wstyd mi za was. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Być patriotą>nosze koszulkę za 119zł ze sklepu Red is bad. aha. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Jeśli ktoś chce to w taki sposób manifestować, to nie mam nic przeciwko. Lub też taka koszulka może się komuś po prostu podobać, ja wiem, dziwne. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 ale po co manifestować to? czy osoby niepełnosprawne też muszą nosić jakieś ubranie wskazujące na to ze są niepełnosprawne by ustąpić im miejsca w tramwaju? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Bo są kurwa dumni z bycia Polakiem? Tak trudno to zrozumieć? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 a można być dumnym z bycia polakiem nie nosząc koszulki za 119zł? Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Ale wy jestescie poje.bani dorabiacie jakas ideologie do koszulek a komus moga sie zwyczajnie podobac tak jak Rozeusz pisze. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Rozi jest dumny z tego ze na to gdzie sie urodzil nie mial zadnego wplywu i nie byla to jego zasluga ani tym bardziej osiagniecie Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 I mam się tego wstydzić? Wstydzić się historii swojego kraju? Kocham go i kocham miejsce w którym się urodziłem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 I mam się tego wstydzić? Wstydzić się historii swojego kraju? Kocham go i kocham miejsce w którym się urodziłem. Ty to weź płać podatki. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 A czy ja mowie ze ja czy ty masz sie tego wstydzic? Powod do wstydu to na pewno nie jest do dumy raczej tez nie. Dumnym to mozna byc z tego jakim jest sie czlowiekiem czy ze swoich osiagniec nie z czegos na co nie ma sie zadnego wplywu. Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 xd kłótnia na 3 strony o koszulki akurat ta ostatnia ' jest bardzo ok Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 no jak z nowego wolfensteina Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 xd kłótnia na 3 strony o koszulki akurat ta ostatnia ' jest bardzo ok Polecam użytkownika: https://www.facebook.com/Kubasa?fref=ts Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Każdy ma jakąś ideologie do takich koszulek, ale ich noszenie to, moim zdaniem, miły gest pamięci dla historii i ludzi. Beki tu nie widzę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Koszulkę z jakimś ekstra artem z Wolfa bym nosił. Cytuj Odnośnik do komentarza
dee 8 808 Opublikowano 30 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Września 2015 Przecież ty jesteś wyborcą PO, to w zasadzie nie trzeba z tobą dyskutować, bo i tak jesteś chujowy. xD, Rozi to ja czekam aż zaczniesz nosić koszulki z podobizną swojego taty, bo przecież chyba też go kochasz Cytuj Odnośnik do komentarza
El Loco Chocko 2 029 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Beka z typow. Ktos kocha nie wiem boga, nosi krzyzyk, chodzi do kosciola. Ktos lubi Fear Factory idzie na koncert, ma koszulke, chu.j moze nawet plyte kupil a nie sciagnal z zatoki. Ktos kocha swoja rodzine (to takie dziwne c'nie) ma zdjecie w portfelu itd. A tu ktos chce w jakis sposob pokazac ze nie jest mu obojetna historia to jakies dalny (nie wiem jak inaczej nazwac) probuja to dyskredytowac i tocza beke. Co z tego ze jakies sebiksy w tym biegaja? Jak maluczkim trzeba byc w ogole zeby to wypominac komukolwiek? I te smutne proby marginalizowania tych wydarzen, ktore sa motywem tych koszulek, jeszcze bardziej mnie napawaja zdziwieniem. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Też mnie smuci ta moda na wyśmiewanie patriotyzmu, za dzieciaka się naśmiewali, że ktoś w szkole na apelu hymn śpiewał, teraz się naśmiewają jak ktoś nosi koszulkę z orzełkiem, albo kotwiczką. Wstrętne robaki. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Ale wy wiecie ze spory % tych ludków to nie ma nawet pojęcia kiedy to powstanie było? A co jeszcze gorsze czym ta chwila wolności była okupiona. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) Też mnie smuci ta moda na wyśmiewanie patriotyzmu, za dzieciaka się naśmiewali, że ktoś w szkole na apelu hymn śpiewał, teraz się naśmiewają jak ktoś nosi koszulkę z orzełkiem, albo kotwiczką. Wstrętne robaki. Beka z typow. Ktos kocha nie wiem boga, nosi krzyzyk, chodzi do kosciola. Ktos lubi Fear Factory idzie na koncert, ma koszulke, chu.j moze nawet plyte kupil a nie sciagnal z zatoki. Ktos kocha swoja rodzine (to takie dziwne c'nie) ma zdjecie w portfelu itd. A tu ktos chce w jakis sposob pokazac ze nie jest mu obojetna historia to jakies dalny (nie wiem jak inaczej nazwac) probuja to dyskredytowac i tocza beke. Co z tego ze jakies sebiksy w tym biegaja? Jak maluczkim trzeba byc w ogole zeby to wypominac komukolwiek? I te smutne proby marginalizowania tych wydarzen, ktore sa motywem tych koszulek, jeszcze bardziej mnie napawaja zdziwieniem. jeśli pijecie do mnie,to już sprostuje. NIE wyśmiewam patriotyzmu w idei samej sobie, gardze ludzikami co myślą ze są że są "patriotami" a tak naprawde w (pipi)e byli i (pipi) wiedzą, przejewem patrotyzmu uważają za like na facebuniu korwina czy załozenie koszulki z orzełkiem a sami nic nie wkładają od siebie. Hej Rozi brałeś udział na ostatnim referendum? czy avatarze masz Hłasko? pana co zaćpał sie na śmierć i 1/3 życia przebył na emigracji w stanach? super dumny polak z ciebie. Edytowane 1 Października 2015 przez Orzeszek Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Nie byłem na ostatnim referendum, bo jego pytania były niedokładne i niesprecyzowane, czyli można wywnioskować, że było farsą. Na wyborach prezydenckich byłem, na jesienne też pójdę. A o Hłasce widzę nie masz zielonego pojęcia; poczytaj coś najpierw, a dopiero potem pier.dol głupoty. Z tym zaćpaniem się to XDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Orzeszek Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 na fanpejdżu korwina coś o nim poczytam? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 W książkach o nim poczytasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi