Gość Orzeszek Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 nie wiem, książka może być niedokładna i niesprecyzowana, czyli można wywnioskować, że będzie farsą. Ale inne książki CZYTAM! Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Patriotyzm należy promować ale te koszulki to wiocha na maxa. A "kotwiczka" itp symbole powinny być jakoś chronione i ustawowo zakazane wciskanie ich byle gdzie. Dresik/koszulka z takim symbolem to imo przesada i brak szacunku. Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Nie ma też co generalizować, bo mam znajomych dresików patriotów, którzy afiszują się patriotyzmem, a po ich wpisach i komentarzach na różnych fanpagach widać, że pojęcie mają. Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 No i boli cię to, że ktoś chce chodzić w takiej koszulce? Sam mam bluzę z orzełkiem Armii Krajowej i nie widzę w tym nic śmiesznego. A przed armia uciekales i zapewne w woju nie byles. Jesli sie myle to sorka. Bo są kurwa dumni z bycia Polakiem? Tak trudno to zrozumieć? Tak, bo to chore. imo nie ma takich osob, chyba, ze sebiksy. 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 (edytowane) juz abstrahując od koszulek to nie wiem czy jest inny kraj ktory ma taka awersje do swojej ojczyzny a najwiekszy hejt w tym temacie wylewa sie od imigrantow, jerome, mroku, willy , siara ale pozostawie to juz bez komentarza Edytowane 1 Października 2015 przez Szejdj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Rozi Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Takimi robakami się już urodzili, więc tego nie zmienisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 Mam jedynie awersję do tych ohydnych koszulek. Polska jest ok żeby wpaść raz na cztery miesiące. Polska jest kul. Kocham Polskę. Czerwono Biaaaliii..! Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 ROTMISTRZ BY WAS WSZYSTKICH NAPROSTOWAŁ RAZ DWA Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 163 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 Szejdj ja nie mam awersji do kraju nie wiem o czym ty (pipi)isz. Mam awersje do kretynów myślących ze są patriotami i prawdziwymi polakami bo kupią sobie koszulke a (pipi) dla swojego kraju robią i (pipi) wiedza o powstaniu którego symbol noszą na tych szmatach. Rozi opuchlaku ty się pasożycie nawet na robaka nie kwalifikujesz. Patriota z wielkim wkładem w dobro państwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 RED IS BAD dobra firma, mają kilka fajnych wzorów, ale z tych minimalistycznych. Niestety XXXL za małe, a "słuszny rozmiar" to chyba na Gortata. PS. No i tak, beka z tych wszystkich, którzy mają bul odbytnicy, bo ktoś nosi w patriotycznych ciuchach, "na pewno nie wie kiedy było powstanie", na pewno po piątku, to jest sobota. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 2 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Października 2015 (edytowane) Yeti, ale Ty jestes Yeti a takich rozmiarow to nie ma w kazdym sklepie. W sumie co sklep to inna wymiarowka. L z croppa nieco za duze dla mnie, L z housa na styk ok prawie za mala, szmata z witcherem z empiku L w sam raz i wez tu utraf. Edytowane 2 Października 2015 przez Plugawy Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Polecam wszystkim prawdziwym polakom Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość osiol Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) To jest śmieszne, bo takie ciuchy to żadna duma czy patriotyzm, a gimnazjalny manifest; leżą w jednym worku z koszulkami z naszywkami zespołów, koszulkami Barcelony, nadrukami "lubię w dupę" czy "nie szanuję Policji". Doborowe towarzystwo, prawda? Otóż nie. Znaczy się jako piżamkę można nosić, przy paciorku czułbym się mężnym wojownikiem husarskim, ale tak publicznie, na ulicy? Równie dobrze można chodzić z chujem na wierzchu, jeśli ktoś ma dużego - choć to akurat jest karalne. Na całe szczęście. Noście se co tam chcecie, wszystko zniesę, ale mówię jak jest. Tytułem dygresji napomknę, że teraz ponoć wchodzi moda normcore. To jest mój czas. Edytowane 6 Października 2015 przez Grze(pipi) Cytuj Odnośnik do komentarza
Yakubu 3 048 Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 Normcore? To po uja ja żech se nakupował koszulek w kwiatki? grr Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 To jest śmieszne, bo takie ciuchy to żadna duma czy patriotyzm, a gimnazjalny manifest; leżą w jednym worku z koszulkami z naszywkami zespołów, koszulkami Barcelony, nadrukami "lubię w dupę" czy "nie szanuję Policji". Doborowe towarzystwo, prawda? Otóż nie. Znaczy się jako piżamkę można nosić, przy paciorku czułbym się mężnym wojownikiem husarskim, ale tak publicznie, na ulicy? Równie dobrze można chodzić z chujem na wierzchu, jeśli ktoś ma dużego - choć to akurat jest karalne. Na całe szczęście. Noście se co tam chcecie, wszystko zniesę, ale mówię jak jest. Tytułem dygresji napomknę, że teraz ponoć wchodzi moda normcore. To jest mój czas. Jesteś do tyłu grzegosz, normcore już przeszedł teraz modny jest styl na tzw yuccie czyli połączenie hipstera z biznesmenem Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość osiol Opublikowano 6 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2015 (edytowane) Wiem, jestem jedną modę do tyłu... ironicznie. Yuccie bluber przy forumku, trochę śmieszne w sumie. Edytowane 6 Października 2015 przez Grze(pipi) Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 http://miniramp.pl/product-pol-5941-ButNike-SB-Air-Zoom-Stefan-Janoski-Canvas-Premium-GORGE-GREEN-BLACK-WHITE.html Brac czy nie brac? A NAPISZ ZE PEDALSKIE TO NA NASTEPNYM ZLOCIE LOWKICK W CZOLO Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 bierz ziomeg Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 (edytowane) ZAJEBISTE W CALE NIE PEDALSKIE Edytowane 9 Października 2015 przez sosnaa 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Bierz w ciemno, jak zamówisz za małe to Lucek dla córki odkupi. Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 HEHEHEHEHE NO XD Cytuj Odnośnik do komentarza
krupek 15 475 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Nie no, toć się ŚMIEJE, NIE? Spoko buty, na lato bym łyknął, teraz to szkoda, bo błoto i janusze w autobusie zadepczą. A tak z innej beczki, patrzcie co Adidos odpalił. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Bierz w ciemno, jak zamówisz za małe to Lucek dla córki odkupi. Tylko jordy i maxy kolego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
FARMEROS 2 080 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Tez pomyslalem o tym blocie i chuyowej pogodzie Krupek :< Cytuj Odnośnik do komentarza
Jerome 1 181 Opublikowano 9 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 9 Października 2015 Dzis zamowilem przegladajac ebaya. Buty w sumie nie wiem po co, chyba na mega lipna pogode, a spodnie mi sie spodobaly. Spodnie 60£ a buty 40£ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi