Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

Opublikowano

czy ku,rwa lacoste albo ralph lauren musi być

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 465,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

no właśnie bez loga nie może być, bo dupaka sama się nie kapnie, że za takie polo dałem więcej niż 20zł

Opublikowano

No to cos innego niz Converse, bo to kojarzy mi sie ze studenciakami a nie plejasami a Ty chcesz cos ewidentnie na podyw (lol). Jak jestes przystojny i dobrze zbudowany to ok bedziesz wygladal nawet w czarnym polo za 20zeta. Jak urody Ci brak to musisz niestety celowac w znane marki.

Edytowane przez Plugawy

Opublikowano

Ralpha Laurena czasem widzę polówki w TK Maxie, cenowo nawet nawet, może coś się trafi fajnego do wiosny

Opublikowano

No to jak musi być premium to w Peek and Cloppenburg masz duży wybór takich.

Opublikowano

@Yakubu jak masz gdzieś koło siebie sklep Nico to polecam, też właśnie marki tylko premium a ceny czasami trafiają się lepsze niż np. w takim P&C - przykładowo za polo Hilfigera wyszło 220 zamiast 300 w P&C. 

Opublikowano

Yakubu ogarnij sobie połówki Freda perryego. Najlepsze.

Opublikowano

Nabyłem koszulę z długim rękawem w sklepie online Wólczanki, z newsletterem jest rabat na 50 zł. Koszula typu slim, dopasowana, szyta idealnie jak na mnie. Duży wybór w każdym rozmiarze mają i łatwo dobrać rozmiar.

thumb_1437487499_1200x1600_70345_3.jpg

Opublikowano

Jesteś kelnerem?

Opublikowano

Kelnerzy noszą granatowe koszule w drobne groszki? Tego krawata nie wziąłem.

Opublikowano

Fajna koszula. Gruby hejtuje, bo swój rozmiar to znajduje tylko na dziale z prześcieradłami.

Opublikowano

Twój stary mi pożycza.

Opublikowano

Nabyłem koszulę z długim rękawem w sklepie online Wólczanki, z newsletterem jest rabat na 50 zł. Koszula typu slim, dopasowana, szyta idealnie jak na mnie. Duży wybór w każdym rozmiarze mają i łatwo dobrać rozmiar.

thumb_1437487499_1200x1600_70345_3.jpg

Dobra koszula, ile dałeś? Podlinkuj jak możesz.

Opublikowano

Twój stary mi pożycza.

Po tym jak zajeździ je z twoją matką. POW POW POW.

Opublikowano

Rozi ma racje. Czarne koszule nosza tylko Francuzi, kelnerzy i barmani.

Opublikowano

HANK MOODY TAKIE NOSIŁ I (pipi)AŁ NA POTĘGĘ, WIĘC COŚ W TYM JEST KOLEGO.

Opublikowano

Rozi ma racje. Czarne koszule nosza tylko Francuzi, kelnerzy i barmani.

Teoria z dupy i nieprawdziwa. Poza tym, ta akurat nie jest czarna, gałganiarze obesrani.

Opublikowano

Jak napisze ze jest po twojemu dla swietego spokoju, to poprawi ci to humor?

Opublikowano

Dodam za na stronie Wolczanki jest do dzis promo na 2 koszule za 129pln , ja skorzystałem .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Joggery i bluza wjechały :wub:

a3ce4503880a5b94499dfb39e5a3dab0.png

6708cf4d5583090f5740187ea978a9dc.png

Opublikowano

Kiedyś PLNY miały lepszy design tych ciuchów... nie wiem, kto tam teraz robi u nich tę robotę, ale od dłuższego czasu mają wg. tendencję spadkową.