Opublikowano 28 października 20159 l no właśnie bez loga nie może być, bo dupaka sama się nie kapnie, że za takie polo dałem więcej niż 20zł
Opublikowano 28 października 20159 l No to cos innego niz Converse, bo to kojarzy mi sie ze studenciakami a nie plejasami a Ty chcesz cos ewidentnie na podyw (lol). Jak jestes przystojny i dobrze zbudowany to ok bedziesz wygladal nawet w czarnym polo za 20zeta. Jak urody Ci brak to musisz niestety celowac w znane marki. Edytowane 28 października 20159 l przez Plugawy
Opublikowano 28 października 20159 l Ralpha Laurena czasem widzę polówki w TK Maxie, cenowo nawet nawet, może coś się trafi fajnego do wiosny
Opublikowano 28 października 20159 l No to jak musi być premium to w Peek and Cloppenburg masz duży wybór takich.
Opublikowano 28 października 20159 l @Yakubu jak masz gdzieś koło siebie sklep Nico to polecam, też właśnie marki tylko premium a ceny czasami trafiają się lepsze niż np. w takim P&C - przykładowo za polo Hilfigera wyszło 220 zamiast 300 w P&C.
Opublikowano 28 października 20159 l Jako że w niedziele bylem na Wembley oglądać NFL dałem się ponieść i kupiłem http://m.europe.nflshop.com/stores/nfl/mobile/en/product/new-england-patriots-home-limited-jersey---tom-brady/160277 Jest za(pipi)ista
Opublikowano 4 listopada 20159 l Nabyłem koszulę z długim rękawem w sklepie online Wólczanki, z newsletterem jest rabat na 50 zł. Koszula typu slim, dopasowana, szyta idealnie jak na mnie. Duży wybór w każdym rozmiarze mają i łatwo dobrać rozmiar.
Opublikowano 4 listopada 20159 l Kelnerzy noszą granatowe koszule w drobne groszki? Tego krawata nie wziąłem.
Opublikowano 4 listopada 20159 l Fajna koszula. Gruby hejtuje, bo swój rozmiar to znajduje tylko na dziale z prześcieradłami.
Opublikowano 4 listopada 20159 l Nabyłem koszulę z długim rękawem w sklepie online Wólczanki, z newsletterem jest rabat na 50 zł. Koszula typu slim, dopasowana, szyta idealnie jak na mnie. Duży wybór w każdym rozmiarze mają i łatwo dobrać rozmiar. Dobra koszula, ile dałeś? Podlinkuj jak możesz.
Opublikowano 4 listopada 20159 l Twój stary mi pożycza. Po tym jak zajeździ je z twoją matką. POW POW POW.
Opublikowano 4 listopada 20159 l @Wojtas http://www.wolczanka.pl/granatowa-koszula-meska-wolczanka,id-70345 Normalnie kosztuje 150 zł, ale za newsletter jest 50 zł zniżki, więc z tego skorzystałem.
Opublikowano 4 listopada 20159 l Rozi ma racje. Czarne koszule nosza tylko Francuzi, kelnerzy i barmani.
Opublikowano 4 listopada 20159 l HANK MOODY TAKIE NOSIŁ I (pipi)AŁ NA POTĘGĘ, WIĘC COŚ W TYM JEST KOLEGO.
Opublikowano 4 listopada 20159 l Rozi ma racje. Czarne koszule nosza tylko Francuzi, kelnerzy i barmani. Teoria z dupy i nieprawdziwa. Poza tym, ta akurat nie jest czarna, gałganiarze obesrani.
Opublikowano 4 listopada 20159 l Jak napisze ze jest po twojemu dla swietego spokoju, to poprawi ci to humor?
Opublikowano 5 listopada 20159 l Dodam za na stronie Wolczanki jest do dzis promo na 2 koszule za 129pln , ja skorzystałem .
Opublikowano 17 listopada 20159 l Kiedyś PLNY miały lepszy design tych ciuchów... nie wiem, kto tam teraz robi u nich tę robotę, ale od dłuższego czasu mają wg. tendencję spadkową.