erykgx 151 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Fufu=fake Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 1 i 2- fufu 3- Fajna, ale z tego co wiem to w Footlocker.eu sa repliki fajnych koszulek z NBA za 65 euro. Kiedy wrzucisz swoje zdjęcie w PST? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Co to jest fufu? Bluza szalu nie robi ale jak na cos na codzien to i tak jest spoko. Chodzilo mi o fuj. Przez pomylke napisalem cos innego, ale jak Tobie sie podoba, to czemu nie. Kiedy wrzucisz swoje zdjęcie w PST? Swoje zdjecia ciuszkow ? Tak, zamierzam wrzucic za jakis czas. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 13 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2016 A kiedy to jest za jakiś czas? Cytuj Odnośnik do komentarza
Manor 645 Opublikowano 14 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2016 A ja szukałem lekkiej kurtki na wiosnę / jesień, żeby pasowała i do t-shirtu z dżinsami, i do koszuli i ładniejszych spodni i butów. I takie coś znalazłem: http://sklep.prochnik.pl/glowna/4166-kurtka-rossano-3.html całkiem fajna promocja, z 8 stówek na 2 stówki. Jedyne co, to szukałem raczej ciemnego granatu, ale już nie było za dużego wyboru. A druga sprawa, że na pewno nie dałbym 800 zł za poliester. Cytuj Odnośnik do komentarza
qvstra 3 210 Opublikowano 17 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 17 Sierpnia 2016 http://wearmedicine.com/specjalne/tattoo-konwent-medicine-0716.html nowa kolekcja w medicine ze wzorami na ciuchach z tattoo konwentu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) Zdjecia usuniete z powodu zbyt duzego dmg ctrl uzytkownikow tego forum. Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez Mroku Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Inspirowałem się czyli zerznalem cały fit xd Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Taki gość i chodzi w portkach z h&m?? No nie spodziewałem się. Cytuj Odnośnik do komentarza
YETI 10 944 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Na tych butach, to tylko pozostaje się wyrzygać, dopełniłoby to ich poziom chvjowości i brzydoty. No i kupić podkoszulkę Metalliki, bo nosił taką... biber. Mroku, dobry troll z ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 (edytowane) Taki gość i chodzi w portkach z h&m?? No nie spodziewałem się. Zaczyna sie.. Nie ma juz w sprzedazy spodni w kolorystyce Khaki i black z Fear of God, wiec kupilem alternatywy. Bardzo dobry material imo i swietnie pasuja z Yeezy Boost 350/750. Na tych butach, to tylko pozostaje się wyrzygać, dopełniłoby to ich poziom chvjowości i brzydoty. No i kupić podkoszulkę Metalliki, bo nosił taką... biber. Mroku, dobry troll z ciebie. Tak, tak.. wszyscy gadaja jesli nie sa w stanie kupic czegos, bo jest za drogie Tak samo jest z urzadzeniami Apple, ludzie narzekaja jakie to kiepskie a nawet nigdy nie mieli tego urzadzenia. Moda na podkoszulki Metallici wrocila.. no moze nie w Polsce. Edytowane 18 Sierpnia 2016 przez Mroku Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 nie ma to jak inspirować się takimi lamusami xddd kanye west i justin bieber no trzymajcie mnie bo nie wytrzymie xdddd Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Cropp pielęgnuje moją stuleje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 nie ma to jak inspirować się takimi lamusami xddd kanye west i justin bieber no trzymajcie mnie bo nie wytrzymie xdddd Pokaz co ty masz kolego. Bez obrazy, ale moje buty co wstawilem sa pewnie wiecej warte niz twoja cala garderoba. Cytuj Odnośnik do komentarza
Lucek 4 417 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Akurat te yeezy boosty całkiem spoko Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Mrokowski ile te buty kosztowały? Wygrałeś milion?? Zapłacisz mi hipotekę żebym był szczęśliwym człowiekiem? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 kolorystyka tych butów jest bardzo ładna Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Mrokowski ile te buty kosztowały? Wygrałeś milion?? Zapłacisz mi hipotekę żebym był szczęśliwym człowiekiem? 1050 euro i tak cena zostala leciutko spuszczona. Ponizej 800-900 euro, to podrobki. Probuja robic ludzi w balona. Najdrozsze aukcja, to chyba 2000 euro. Praktycznie wszystkie modele tych butow sa strasznie limitowane, wiec dlatego cena jest taka wysoka. Czy warto wydac tyle za buty ? Nie. No chyba, ze jestes wielkim fanem Kany'ego i masz oczywiscie pieniadze. Kupilbym w czerwcu 750's, ale bylem akurat w Paryzu na 3 dni. Przyjechalem w piatek wieczorem a w sobote byla premiera, wiec nie mialem szans. Nastepna najwazniejsza sprawa, to trzeba miec wtyki. Ja niestety nie mam i dlatego trudno jest mi kupic te modele w dniu premiery za normalna cene. Najgorsze, to chyba losowania. Nie ma szans na wygrana. Do konca roku maja najprawdopodobniej jeszcze wyjsc 4 modele. Moze tym razem uda mi sie kupic za normalna cene. Cytuj Odnośnik do komentarza
messer88 6 424 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Jak nie będziesz kampił pod sklepem to inaczej tych butów za cenę retail nie kupisz, wtyki za dużo nie pomogą bo pracownicy sklepów na za dużo sobie nie mogą pozwolić przy takich premierach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2016 Adidas nie toleruje kampienia pod sklepem, wiec jedynie zostaje losowanie. Znow w innych sklepach- jednego razu jest kampienie lub losowanie. Ile sypna par na sklep ? 20 maksymalnie ? Slyszalem, ze teraz beda produkowac w wiekszych ilosciach i pierwsze nowe modele maja trafic 3 wrzesnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 19 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 19 Sierpnia 2016 (edytowane) Dzisiaj +/- 200 osob stalo w Amsterdamie po merchandise Kany'ego. Sklepy zostaly otworzone tylko na weekend. 3 sklepy w Europie (Amsterdam, Londyn i Berlin). Fajne koszulki i bluzy sa dostepne. Kto z forumka kupi mi pare ciuszkow jak mieszka w Londynie ? Zwroce pieniadze Juz nie oplaca mi sie jechac jutro samochodem do Amsterdamu. https://twitter.com/teamkanyedaily/status/766558330722611200 Edytowane 19 Sierpnia 2016 przez Mroku Cytuj Odnośnik do komentarza
grzybiarz 10 291 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Jak można inspirować się Bieberem?Ktoś dorosły wpisuje w google "bieber fashion"? Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Jak można inspirować się Bieberem? Ktoś dorosły wpisuje w google "bieber fashion"? Można wystarczy być Mrokiem/Jemorem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 (edytowane) Taki gość i chodzi w portkach z h&m?? No nie spodziewałem się. Zaczyna sie.. Nie ma juz w sprzedazy spodni w kolorystyce Khaki i black z Fear of God, wiec kupilem alternatywy. Bardzo dobry material imo i swietnie pasuja z Yeezy Boost 350/750. Na tych butach, to tylko pozostaje się wyrzygać, dopełniłoby to ich poziom chvjowości i brzydoty. No i kupić podkoszulkę Metalliki, bo nosił taką... biber. Mroku, dobry troll z ciebie. Tak, tak.. wszyscy gadaja jesli nie sa w stanie kupic czegos, bo jest za drogie Tak samo jest z urzadzeniami Apple, ludzie narzekaja jakie to kiepskie a nawet nigdy nie mieli tego urzadzenia. Moda na podkoszulki Metallici wrocila.. no moze nie w Polsce. Masorz pyta co sądzisz o "pierwszych czterech płytach Metallici?" Edytowane 21 Sierpnia 2016 przez mars75 Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Sierpnia 2016 Jerome > Mroku. Zaraz, zaraz. Tylko jedna osoba na forum mieszkała w Holandii. Cześć figlarz. PS: Kupię ci te koszulki jak wrzucisz zdjęcia w PST. A jak ja wrzuce to też mi coś od kenje kupisz? To ważne! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi