gekon 1 787 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Ja rozumiem wydawanie sporych kwot, ale na porządne rzeczy, a nie na słomiane buty z lumpa czy słuchawki, które grają gorzej niż te znalezione w kinder niespodziance Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Garnitur, skórzane buty, ewentualnie zegarek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Ja rozumiem wydawanie sporych kwot, ale na porządne rzeczy, a nie na słomiane buty z lumpa czy słuchawki, które grają gorzej niż te znalezione w kinder niespodziance Zawsze tak szaraki beda plakac jak ich nie stac. Zabolalo Stasiu, ze kupuje sobie drogie rzeczy, co nie ? Najbardziej bol pupy dostales jak w temacie "jaki telefon wybrac" szukales telefonu do 599 zl i kupiles jakiegos chinczyka a ja wrzucilem do tematu zdjecia mojego iPhone 6s i Galaxy S7 Edge i oczywiscie, ze kupilem sobie sluchawki warte prawie 400 euro. Jeden kupuje chinczyka za 599 zl a drugi nosi butki za 8 funtow xD Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Niesamowity facet. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) Bardziej mnie boli, że tacy ludzie istnieją. Jeden kupi chińczyka za 590 lepszego od zgrai szajsungów za 3 koła, inny wybierze ładne buty za 8 funtów, które lepiej się prezentują niż repliki kanye z lumpa za naście euro. Takie życie. Jakość niestety nie idzie z ceną. Tak czy siak, wydawaj sobie człowieku ile chcesz, ale jedzie od ciebie tanią (może bardziej nowobogacką?) cebulą, bo jakoś inni nie czują potrzeby (w tym ja), żeby się czymkolwiek tak nachalnie wozić. Co drugi post kupiłem buty za 8 tysięcy, mam dwa telefony za 8 tysięcy. Wszystkko gówniane, z resztą w parze z biednymi słuchawkami.. ale (pipi)AA, ile to hasjuuu. Gez, facet. Jakbym ci zazdrościł tych rzeczy to bym poszedł do Tesco i kupił słuchawki za 5 zeta. Ta sama jakość. Ogarnij się, bo nawet pewnie nieświadomie robisz z siebie pośmiewisko i jak faktycznie wydajesz kasę na te badziewia to dupa pewnie pęka, że "tyle kasy, a mam sprzęt jak upośledzony i wyglądam jak podróba justina bibera w butach kanyye westa". Odczuwasz jakaś dziwną potrzebę poklasku, myślałeś sobie pewnie "a pochwalę się jakie mam drogie buty i słuchawki". Prawda jest taka, że nie zrobiłeś na nikim wrażenia i nie znalazłeś nowych kolegów, bo masz w domu drogi szajz z plastiku i słomy. No to teraz (pipi)ica wzięła i włączył się tryb Testoviron "biedaki, szaraki, tego nie macie". xD idź się zabij Edytowane 9 Września 2016 przez gekon Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtas1986 1 621 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 Ale oni istnieją tylko w internecie no i ew w jpg-ach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 9 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2016 (edytowane) Ja rozumiem wydawanie sporych kwot, ale na porządne rzeczy, a nie na słomiane buty z lumpa czy słuchawki, które grają gorzej niż te znalezione w kinder niespodziance Zawsze tak szaraki beda plakac jak ich nie stac. Zabolalo Stasiu, ze kupuje sobie drogie rzeczy, co nie ? Najbardziej bol pupy dostales jak w temacie "jaki telefon wybrac" szukales telefonu do 599 zl i kupiles jakiegos chinczyka a ja wrzucilem do tematu zdjecia mojego iPhone 6s i Galaxy S7 Edge i oczywiscie, ze kupilem sobie sluchawki warte prawie 400 euro. Jeden kupuje chinczyka za 599 zl a drugi nosi butki za 8 funtow xD Ja pierd.ole czlowieku ale ja tobą gardze... jesteś tragiczny. Weź już idź, nie widzisz że te twoje wypociny nikogo nie obchodzą... I jeszcze jedno nie używaj sformułowania szaraczku nawet nie wiesz kto tak mówił a jezeli wiesz wara ci od tego boś niegodny ty cymbale jeden Edytowane 9 Września 2016 przez mars75 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Za dlugo go karmilismy. Wystarczy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Mroku jaki troll xd wie ze gekon to stasiu lol Cytuj Odnośnik do komentarza
erykgx 151 Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Najbardziej bol pupy dostales jak w temacie "jaki telefon wybrac" szukales telefonu do 599 zl i kupiles jakiegos chinczyka a ja wrzucilem do tematu zdjecia mojego iPhone 6s i Galaxy S7 EdgeAle tu akurat mroku bardzo trafnie xdddd Cytuj Odnośnik do komentarza
Paliodor 1 761 Opublikowano 10 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2016 Ja ciągłe mówię sobie,że Mroku troluje bo nie może być prawdą,że takie osobniki piszą tego typu farmazony na serio. Zresztą można mieć mnóstwo kasy ale dobrego gustu i ogłady się już za to nie kupi. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 11 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Września 2016 Mausik wszystko w rozmiarach XXL Subtelnie sugerujesz ze ma duży penis? Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 https://teechip.com/dose-xmas-starwar1#id=12&c=131313&sid=gildan-sweatshirt-crew&s=front Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Zamierzam w tym miesiacu kupic bomber jacket od Alpha Industries. Ponad 900 zl, ale wyglada swietnie i jakosciowo jest super. Czekam na placz i stekanie szaraczkow Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Zamierzam w tym miesiacu kupic bomber jacket od Alpha Industries. Ponad 900 zl, ale wyglada swietnie i jakosciowo jest super. Czekam na placz i stekanie szaraczkow Ale taki krezus finansowy jak ty to chyba nie musi czekać z zakupem? jak kogoś stać na buty za 4k to kurtka za 900 paczek to chyba formalność? Cytuj Odnośnik do komentarza
Siara_iwj 4 138 Opublikowano 6 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Października 2016 Czeka aż zrobią zdjęcia z murzynem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Nie 900, a 719. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 To ci bogacz, zazdrość mnie żżera od samego rana. 719 zł na kurtkę ile to kromek chleba z pasztetem to ja nawet nie Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 A ile worków cebuli... Cytuj Odnośnik do komentarza
Metoda 1 325 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 To prawie tyle co nowy xbox! Cytuj Odnośnik do komentarza
szejdj 2 804 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Łooo kurtka za 900PLN, mroku musi być zaje,bistym typem, pewnie jest zabawny i inteligentny bo ma drogie ubrania Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Tyle to ja w 3 miesiące nie zarabiam, a ten szasta forsą jak poyebany. Chciałbym znać jego sekret Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Musisz dobrze sprzątać mieszkanie wujkowi Johanowi w stroju Adama. Cytuj Odnośnik do komentarza
Absolem 1 036 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 Ale mroku gra w gierki jakieś czy pisze tylko dla jaj? Cytuj Odnośnik do komentarza
Mroku 1 005 Opublikowano 7 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Października 2016 (edytowane) Łooo kurtka za 900PLN, mroku musi być zaje,bistym typem, pewnie jest zabawny i inteligentny bo ma drogie ubraniaEj no wez przestan, w nastepny weekend wychodza nastepne buty Kany'ego West'a YEEZY BOOST 750 LIGHT BROWN. Oby ponownie udalo sie kupic za normalna cene (350 euro, cos okolo 1400zl) . Cena odsprzedazy +1500 euro. Mowilem pare miesiecy temu, ze jesien bedzie kosztowna Tak, gram w gierki. Czekam na Tomb Raidera w wersji na PS4. Reszta gier mnie nie obchodzi. Edytowane 7 Października 2016 przez Mroku Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi