Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Masz włosy na klacie?

Trzeba mieć, czy to passe?

Bardzo fajnie mieć. 

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

https://www.zalando.pl/pier-one-3-pack-t-shirt-basic-kolorowy-pi982a00d-t11.html

lub 

https://www.zalando.pl/hilfiger-denim-t-shirt-basic-black-hi122o03s-q11.html

Strasznie mnie to męczy, bo z jednej strony mam trzy koszulki, które się spoko opinają w rękawkach, ale bez magnesu na ci.pki w postaci znaczka Tommy'ego, a z drugiej strony jedną koszulkę, ale o zaje.bistym kroju i z przyciągającym oczy logiem.

Nie idź tą drogą.

• 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano

Po długich poszukiwaniach nabyłem nareszcie limitowaną wersję kultowych klapek na lato, co ważne kosztowały tylko 20 złotych za parę. Czarne prawdopodobnie zostawię sobie, reszt idzie na handel. Na hamerykańskim ebayu można za nie dostać około 20/30 usd - czysty zysk a i chętnych jest na takie rarytasy cała masa bo to edycja limitowana sprzedawana tylko w trzy pakach. Guma i canvas najwyższej jakości ale to u nich norma.

f6db0182b683.jpg

A jak klapeczki to do tego jeszcze obowiązkowo wygodne spodnie, koniecznie zwężone na dole z mocnym ściągaczem żeby pierdki wolniej uciekały w chłodne zimowe wieczory. Marka też zacna, trochę to kosztuje ale co tam.. kto bogatemu zabroni.

e20f94ea657e.jpg

Jak to mówi kumpel z getta Today was a good day.

• Plusik 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Jenysiu, ale to New Balance jest chu.jowe XDDD Dzisiaj przyszła koszulka Porto i w porównaniu do poprzednich z Nike jakie mam, to wygląda ona jakościowo jak piłkarskie koszulki z bazaru. Śliski materiał, herb jest KLEJONY, tak samo jak wszystkie inne napisy. Może ten system NB DRY się uaktywni jak się spocę i będzie mi chłodził pachy, ale gdzie ta jakość Nike z wyszywanym herbem? 

Oczywiście jest bardzo piękna. Piękna jak klub.

Edytowane przez Rozi
Opublikowano

Właśnie tutoj brałem.. No za taką cenę, to wiadomo. Ale mam też starsze koszulki Nike i naprawdę jest spora różnica.

Opublikowano

Widocznie tną koszty na fanach Porto. Z jakości butów akurat jest zadowolony, noszę jakieś 8 miesięcy jedną parę i nawet żaden klej nie puścił, co dla mnie jest dobrym wynikiem, bo wszystkie Jordany, albo Reeboki jakie miałem ostatnio zajeżdżały się strasznie i szły na reklamacje.

Opublikowano

Nie chodzi mi o ich buty, tylko o New Balance Football. Koszulki Liverpoolu też są takie dziadowskie z tego co słyszałem.

Opublikowano

No ja wiem, o czym Ty mówisz, tylko nawiązałem do tego, że buty robią dobrze wykonane i solidne, z tego, co widzę, więc dziwne, że taki szajs w koszulkach odwalają.

• 3 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

678088cbc96ff7fcfb64891bdf3bc46a.jpg

Niedługo kupię czarne. Znacie jakiś sposób, żeby nie pomarszczyły się w miejscu zgięcia stopy? Kiedyś miałem desert boots, ale dosłownie po kilku założeniach zaczęły przypominać buty wyciągnięte ze śmietnika... 

Edytowane przez szaden