Opublikowano 19 marca 20178 l Rozi ty ku.rwa sezonowcu za 5 groszy. Avatar z Bowiem, koszulka Motorheadu, a w głowie sieczka. Dziś zmarł Chuck Berry. Wiesz co z tym zrobić.
Opublikowano 29 marca 20178 l T-shirta z takim nadrukiem właśnie nabyłem: 38 dolarów, z czego koszulka kosztowała 15, reszta wysyłka ze Stanów. Ciężkie życie metalowego hipstera.
Opublikowano 30 marca 20178 l Też je miałem w kolorze navy, ale to były najmniej wygodne buty w moim życiu. Ubrałem z 4 razy i wrzuciłem do szafy z nadzieją, że staną się kiedyś wygodne. Nie stały się wygodne:( tzn. może są wygodne, ale ja mam koślawą nogę.
Opublikowano 30 marca 20178 l Vansy nigdy nie wyjda z mody. Czarna kolorystyka jednak mi juz zbrzydla. Kremowe i biale sa idealne na ten sezon.
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l robil ktos z was zakupy w ANSWEAR? jak wyglada sytuacja jezeli chodzi o podróby? konkretnie chodzi mi o obuwie
Opublikowano 4 kwietnia 20178 l Pewnie wszystko z alibaby jak ceny podejrzane. Ja zawsze kupuje w markowych sklepach i stronach internetowych.
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l Dobra poprzedniego garniaka nie kupilem ale w koncu zamowilem cos co bardzo mi sie podoba. Niestety musze czekac bo nie mieli kamizelki w rozmiarze 44 wiec zamowili calosc i powinienem odebrac jakos w przyszlym tygodniu. https://www.moss.co.uk/ted-baker-tailored-fit-grey-check-jacket-965815117 Jak tylko bede mial na chacie to wrzuce jakies zdjecia.
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l Kamizelki z powrotem wróciły do łask? Fajnie się prezentuje, tyle, że na wesele, czy inną imprezę bym go nie założył.
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l A czy noszenie kamizelki to nie było jakieś faux pas? Edytowane 18 kwietnia 20177 l przez _Be_
Opublikowano 18 kwietnia 20177 l Krupek niby dlaczego? Bartek nie jest i nie bylo. Plugawy intelektualna amebo zabij sie.