Opublikowano 19 kwietnia 20177 l Bo willy jest solidnej postury i wydawac sie moze, ze krata jeszcze bardziej poszerzy. Tak obstawiam.
Opublikowano 19 kwietnia 20177 l Sie zobaczy jak to bedzie wygladac koncowo w koszuli i krawacie. W najgorszym wypadku pojdzie zwrot i wezmie sie cos innego.
Opublikowano 19 kwietnia 20177 l Garnitur sam w sobie jest awangardowy , teraz pytanie czy chcesz dobrze wyglądać czy być cudakiem i wzbudzać zainteresowanie? No i skrojony musi być godnie. Edytowane 19 kwietnia 20177 l przez Wojtas1986
Opublikowano 19 kwietnia 20177 l Cholera ja powaznie nie rozumiem tego ze angielski klasyczny garnitur w krate z dwurzedowa marynarka jest jakas awangarda? o_O
Opublikowano 19 kwietnia 20177 l Też nie rozumiem :v Dziwne reakcje w temacie, ale może to przez to, że w PL garnitury to najczęściej gładziutki granat i dziwne wybory producentów (za wąskie klapy, za długie rękawy marynarki itp.).
Opublikowano 20 kwietnia 20177 l Dobrze ze nie napisalem o brazowych butach do tego bo by sie niektorym zwoje przepalily od info ze czarny nie pasuje do wszystkiego xD.
Opublikowano 20 kwietnia 20177 l No, brązowe podstawa. Jak szukasz jakiś laczków do tego garnituru to monki świetnie będą pasować.
Opublikowano 21 kwietnia 20177 l lel, tak to jest jak się o garniturach wypowiadają ludzie co noszą jeden i ten sam od matury z za dużymi klapami i 3 guzikami xD bardzo fajny garnitur Ukyo, a kamizelka nigdy nie wyszła z mody, po prostu kojarzy się z Januszami z wesela którzy wyglądają w nich chujowo
Opublikowano 21 kwietnia 20177 l to wygląda słabo? po prostu trzeba inwestować w coś lepszej jakości i coś co przede wszystkim dobrze leży
Opublikowano 21 kwietnia 20177 l no ja wiem dzieciaku że na twoim spasionym ciele jedyne co dobrze leży to spadochron z logo FC Porto kupiony przez starego, ale napiszesz coś w kwestii garnituru czy nadal będziesz wrzucał pięcioletnie foty z fejsa?
Opublikowano 21 kwietnia 20177 l We no wrzuć starcze (XD dzieciaku XD) zdjęcie w garniaku, to porozmawiamy XD
Opublikowano 21 kwietnia 20177 l jedyne z kim możesz porozmawiać to ze swoim starym żeby przestał skąpcem i kupił ci coś więcej niż tylko koszulkę z Falcao. Może nie od razu garnitur, ale zwykłą koszulę i krawat, to się może przyzwyczaisz do stylówy którą będziesz nosił jak już się dostaniesz na fryturę w mcdonaldzie. Edytowane 21 kwietnia 20177 l przez MaZZeo
Opublikowano 21 kwietnia 20177 l Gadałem z twoim starym i się pytał, czy tańczyłeś kiedyś z Master Chiefem w bladym świetle księżyca?
Opublikowano 22 kwietnia 20177 l Dziecinny krawat, przykusa marynareczka i zasada czarny pasuje do wszystkiego. Ale widac ze ziomek na drugim planie wie jak sie ubrac.
Opublikowano 22 kwietnia 20177 l Fotki ze studniówki.. fajne to były czasy, polonez, wódka rozpijana w kiblu. Rozi co tam gimby teraz piją? piwo imbirowe koniecznie z niezależnego browaru i mocarz do tego?
Opublikowano 22 kwietnia 20177 l Nie no, ja mam awersję do kamizelek, na żadnejnz fot Mazzeonmi się to nie podoba.
Opublikowano 22 kwietnia 20177 l Nie wiem co Rozi chciał pokazać zdjęciem, ale strzelam, że ma to ukazać jak nie powinno się dobierać stroju Zła marynarka, za długie spodnie i ten krawat :v Poza tym dobrze skrojona kamizelka to dobry dodatek.A co do wzoru w kraty - to nawet naszym rynku powraca (vide całkiem niezły garnitur Lancerto z kolekcji sygnowanej przez Mr. Vintage).