Opublikowano 12 czerwca 20177 l W końcu znalazłem klasyczne chinosy w swoim rozmiarze, Bytom przyszedł z pomocą, choć trochę dygałem, bo nigdy spodni przez neta nie brałem. Spoko jakoś, mam nadzieję, że dłużej niż do pierwszego prania.
Opublikowano 20 czerwca 20177 l Nie ma ciekawych promocji. Szukam pare ciuszkow z Off White i Balmain, ale -30% to jest za mala przecena. Normalna cena za t-shirt to 800-900zl.
Opublikowano 20 czerwca 20177 l kto by się spodziewał, że B jest fanem największego, najmniej śmiesznego i durnego suchara z kwejków
Opublikowano 20 czerwca 20177 l > GFD śmieszni> Joan Cornellà nie śmieszny już chyba wiem o co chodziło z tym 'innym' poczuciem humoru i w takim razie się zgadzam
Opublikowano 20 czerwca 20177 l kto by się spodziewał, że B jest fanem największego, najmniej śmiesznego i durnego suchara z kwejków jakbym jeszcze wchodził na kwejka to może by sie kleiło
Opublikowano 20 czerwca 20177 l Nie wiem, ja akurat znam to irytujące badziewie z udostępnień gimbów na fb. ty na pewno interesujesz się hiszpańskimi ilustratorami, zapewne jak i Lucek i nie wiesz co to kwejk. Tego się mogłem spodziewać. Lucek. Czy to właśnie Joan Cornellà jest autorem kociego odbytu, który sobie wytatuowałeś? Edytowane 20 czerwca 20177 l przez gekon
Opublikowano 20 czerwca 20177 l cornella jest z kwejka hahahahaha CO JA DZIS CZYTAM NA TYM FORUM TO JA NAWET NIE
Opublikowano 26 czerwca 20177 l może bardziej pasuje to do kącika podróżnika, ale nie ma tam gdzie spytać. Potrzebuje dwóch walizek, dużej i średniej. Chcę się zamknąć w 400-450 zł za obie. Jest sens brać za taką kwotę walizkę z tworzywa? Boję się czy gdzieś nie popęka przy pierwszym załadunku do samolotu. Materiałowa chyba szybko tak się nie popruje. Są teraz dobre promocje na allegro i w sklepach na witchena oraz puccini, tej drugiej nie znam i w tej kwocie bym się zamknął. Nie chodzi mi o markę tak tylko mi to wpadło w oko, chyba że są jakieś godne polecenia. Bardziej chodzi mi o radę materiał czy tworzywo. Ważne żeby posłużyła kila lat.
Opublikowano 26 czerwca 20177 l Przytnij na janusza, załóż konto w city bank i dostaniesz walizkę za darmo.
Opublikowano 26 czerwca 20177 l ja polecam north face duffel bag tylko to juz ok 400 za jedna ale torba jest nie do zniszczenia i mozna ja zarzucic na plecy