Opublikowano 13 marca 20187 l 23 minuty temu, Siara_iwj napisał: Przyznaj, też sprawdziłeś opinie kupujących na aliexpresie xD Kiedyś przeglądałem podobne bluzy na alli i zdjęcia były bardzo podobne stylowo xD
Opublikowano 14 marca 20187 l Bluzę o kroju zbliżonym do ramoneski (ale nie taką spie.rdoloną jak wyżej xD) kupiłem kiedyś w reserved, kosztowała coś ze 150. Zobacz, może dalej ją mają w swojej ofercie. Edytowane 14 marca 20187 l przez Blaise
Opublikowano 14 marca 20187 l Jak chcesz ramoneske to kup sobie porządną skórzaną albo sztuczną jak biednyś, a nie jakieś (pipi)bluzy od majfrienda.
Opublikowano 14 marca 20187 l Dwie skóry już wiszą w szafie, chciałem czegoś nowego. Dzięki Blaise, potem poszukam
Opublikowano 14 marca 20187 l robil ktos zakupy w skate-shop.pl? nie moge znalezc o nich aktualnej opinii, a maja vansy w dobrej cenie. brac nic sie nie bac?
Opublikowano 16 kwietnia 20186 l ostatnio kupiłem kurtkę z boda skins. W chooj piniendzy, ale w porównaniu do tego co prezentuje np. Ochnik albo jakiś towar Zalando to jednak jest różnica.
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l Zrób zdjęcie tej kurtki na sobie, bo post wyżej jest pokazane jak takie stockowe zdjęcia mają się do rzeczywistości.
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l 10 godzin temu, MaZZeo napisał: ostatnio kupiłem kurtkę z boda skins. W chooj piniendzy, ale w porównaniu do tego co prezentuje np. Ochnik albo jakiś towar Zalando to jednak jest różnica. Szkoda, że z kurtką nie sprzedają operacji twarzy
Opublikowano 17 kwietnia 20186 l Jestem w delegacji wiec zdjęcia nie zrobię. Poza tym moje czoło by odwracało uwagę to nie są stockowe zdjęcia tylko foty ludzi z instagrama. Skóra moim zdaniem jest dość gruba wiec to raczej opcja na wiosnę/jesień niż na lato. Kosztowala 2k