Opublikowano 6 maja 20195 l W dniu 13.04.2019 o 12:59, Siara_iwj napisał: Co to za typ, co wygląda kul z papierosem..? elon m.
Opublikowano 6 maja 20195 l Kiedyś były takie gumy do żucia co wyglądały jak fajki, może to była własnie taka guma.
Opublikowano 12 maja 20195 l W dniu 4.04.2019 o 21:34, -Q- napisał: chyba se ziulka lubil zapalic Większość swoich prac tworzył pod wpływem substancji psychoaktywnych. Co więcej portrety podpisywał nie tylko z imienia i nazwiska ale również zaznaczał pod wpływem której używki właśnie malował.
Opublikowano 16 maja 20195 l W dniu 1.09.2008 o 20:58, Figlarz napisał: Ja mam w planach kupno takiego bajeru Takie butki zawsze mi się bardzo podobały, a lubię chodzić w halówkach. Cena też nie odstrasza Że tylko przypomnę co tu się odyebywało 11 lat temu. Niektórym pewnie dziś by przypasowały.
Opublikowano 17 maja 20195 l 12 godzin temu, Siara_iwj napisał: Że tylko przypomnę co tu się odyebywało 11 lat temu. Niektórym pewnie dziś by przypasowały. @Figaro chyba do tej pory jest sportmanem 24h na dobę.
Opublikowano 17 maja 20195 l kto na co dzień nie chodził za guwniaka w trampkach do piłki,, niech pierwszy rzuci kamieniem
Opublikowano 17 maja 20195 l Figlarz jak pisał tego posta to miał jakoś 17 lat. W halowych laczkach chodził do liceum
Opublikowano 25 czerwca 20195 l 7 godzin temu, number_nine napisał: oni to chyba robią ciuchy z poliestru, co? Ta, niestety 100% poliester ;(
Opublikowano 6 lipca 20195 l We wrześniu najważniejsza tegoroczna impreza sportowa, więc trzeba nosić się na czarno : Oraz trzeba nosić tiszert z ulubionym filmem:
Opublikowano 10 lipca 20195 l Taką koszuline i jeszcze jedną od Stay Cold <3 Ponad 300zł za dwie koszulki (no i ta nieszczęsna przesyłka), ale warto, dobra jakość.