Opublikowano 19 lipca 20195 l Tak wyglądają paczki od porządnych firm ciuchowych. A w polsce jak w lesie, koszulka za 100zł w kopercie bąbelkowej.
Opublikowano 19 lipca 20195 l W dniu 10.07.2019 o 11:26, number_nine napisał: Taką koszuline i jeszcze jedną od Stay Cold <3 Ponad 300zł za dwie koszulki (no i ta nieszczęsna przesyłka), ale warto, dobra jakość. 1 godzinę temu, number_nine napisał: Tak wyglądają paczki od porządnych firm ciuchowych. A w polsce jak w lesie, koszulka za 100zł w kopercie bąbelkowej. Dałeś 300 zł za dwie koszulki, to co się dziwisz
Opublikowano 19 lipca 20195 l Teraz, grzybiarz napisał: Dałeś 300 zł za dwie koszulki, to co się dziwisz Trochę się dziwie, bo w Polsce też jest dużo firm "streetwearowych", które kasują grube siano za zwykłe koszulki, a aż takiego przywiązania do detali i obsługi klienta u nich nie widzę.
Opublikowano 19 lipca 20195 l tfu na firmy które nie potrafią stworzyć własnej grafiki tylko wykorzystują loga innych i czyjeś grafiki. wchodząc na ich stronę myślałem, że trafiłem na internetowy sklep polskiego youtubera https://www.staycoldapparel.com
Opublikowano 19 lipca 20195 l Generyczna odzież jakiej pełno dzisiaj, a te "inspiracje" od najpopularniejszych marek streetwear'owych to jednak lipa. W sumie się nie dziwię, odkroić kawałek tortu w tej branży jest trudne w ch.uj, dlatego małe firemki przychodzą i odchodzą z braku pomysłów.
Opublikowano 23 lipca 20195 l Dziś z rańca udało sie kupić. Rozmiar M. https://eu.store.cdprojektred.com/product-pol-57-Koszulka-z-logo-Samurai.html?removeFromObserved=438dsf1qmj8anuffntsfdmv214_4
Opublikowano 23 lipca 20195 l Fajne jak ma się 14 lat. BTW dostępne rozmiary XL, XXL i XXXL. Czyżbyś próbował przyciąć kilka kilogramów na wadze? Edytowane 23 lipca 20195 l przez Paolo de Vesir
Opublikowano 12 października 20204 l Kolejny nabytek do mojej kolekcji kurtek, tym razem pustynna ramoneska od Bodaskins, kolejna po czarnej i brudnoszarej
Opublikowano 18 maja 20213 l Taki tank top wjechał z myślą o treningach w plenerze, wziąłem jeszcze biały. Można w tank topie też wyjść na miasto czy jednak wiocha? Bo się z kumplem ostatnio zastanawiałem.
Opublikowano 18 maja 20213 l Nie ma siary. Ja mam chyba z 10 sztuk i jak temperatura jest powyżej 20st'C to tylko w tym łażę.
Opublikowano 18 maja 20213 l Jak ćwiczyłem i byłem dojebany to się chodziło, teraz to by było wstyd. Jak widać, że ćwiczysz to śmiało można chodzić.
Opublikowano 18 maja 20213 l Nie no wiadomo, że jak jesteś ulańcem z brzusiskiem piwnym i założysz białą żonobijkę to do zaorania. Ale pięknym i wysportowanym mężczyznom ciemny tanktop pasuje jak najbardziej.