Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Tori

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
no ja zrezygnowalem z tych butow adidasa i mam odlozone w sklepie trampki converse ;] takie zwykle, wysokie.

http://www.obuwie.pl/wp-content/uploads/2009/01/all-star.jpg

oprocz tego mam zamiar kupic sobie marynare sportowa, jakas koszule no i oszczedzam na polo lacoste bo mi sie mega podoba ;p

bo ma krokodyla? podobno polowki co ma lacoste (kolor/kroj) te bez zadnych paskow jedno kolorowe sa w sprinfieldach za 1/4 ceny z krokodyla.

Gość lukasz
Opublikowano
no ja zrezygnowalem z tych butow adidasa i mam odlozone w sklepie trampki converse ;] takie zwykle, wysokie.

http://www.obuwie.pl/wp-content/uploads/2009/01/all-star.jpg

oprocz tego mam zamiar kupic sobie marynare sportowa, jakas koszule no i oszczedzam na polo lacoste bo mi sie mega podoba ;p

bo ma krokodyla? podobno polowki co ma lacoste (kolor/kroj) te bez zadnych paskow jedno kolorowe sa w sprinfieldach za 1/4 ceny z krokodyla.

To idź sobie kup w sprinfieldzie i później tłumacz każdemu na ulicy, że to jest to samo co lacoste tylko, że nie ma krokodyla.

Opublikowano

lacoste zaje.biscie lezy, jest wykonana z doskonalego materialu i super wyglada. tak, rowniez chodzi o krokodylka. uwielbiam koszulki polo, a lacoste robi jedne z najlepszych. chcialbym sobie poodkladac z kilku wyplat i kiedys sie porwac na taka koszulke.

nie widze w tym nic dziwnego, szczerze mowiac. nie stac mnie, zeby miec pelna szafe tego typu ciuchow, ale jedna moge miec.

Opublikowano
Kupiłem se koszulke Trasha

http://i277.photobucket.com/albums/kk46/tr...r/smieciarz.gif

Zamierzam kupić jakąś rozpinaną bluzę ale nie umiem znaleźć nic co mi się podoba.

Powiedz jaka jakość bo chciałem sobie dżizusa od nich zamówić.

Dzisiaj doszła, zamówiłem XLke a jest za duża (188 wzrostu i wisi jak wór), po za tym jakoś nie za dobra, koszulka produkcji w hondurasie, nawet swojej metki trasha. Dokładnie taką samą koszulkę kupiłem w szmateksie za 2zł, tej samej produkcji i jakości :). Napisałem do nich czy wymienią na mniejszą.

Opublikowano (edytowane)

Doszły niedawno wszystkie 3 pary spodni, z jednych jestem za(pipi)iscie zadowolony, pozostale srednio troche.

Kiedys zrobię zdjecie :)

a marzy mi się ta kurteczka hehe :)

nike_windrunner_parra01.jpg

Mordook, oddawaj :D

Edytowane przez banny
Opublikowano

212a07q.jpg

Bluza, ciepla i dobrze lezy, kaptur taki, ze czapke mozna zalozyc pod spod i jest w ci.pe "na 5".

1152707940_1.jpg

1152707940_2.jpg

Do tego spodni MASSa, IMO nie do zajechania.

Na to biala poloweczka z skejtszopa, nie pamietam jakiej firmy. Na dol zwykle biale wysokie adidasy. Taki outfit mniej wiecej na jutrzejszy skacowany dzien w szkole. Na sobie nie pokazuje bo sie wstydze, a Kania powie, ze brzydko wygladam a cios od kobiety boli najbardziej. ;/

Opublikowano
212a07q.jpg

Bluza, ciepla i dobrze lezy, kaptur taki, ze czapke mozna zalozyc pod spod i jest w ci.pe "na 5".

1152707940_1.jpg

1152707940_2.jpg

Do tego spodni MASSa, IMO nie do zajechania.

Na to biala poloweczka z skejtszopa, nie pamietam jakiej firmy. Na dol zwykle biale wysokie adidasy. Taki outfit mniej wiecej na jutrzejszy skacowany dzien w szkole. Na sobie nie pokazuje bo sie wstydze, a Kania powie, ze brzydko wygladam a cios od kobiety boli najbardziej. ;/

Fcale, że tak nie powiem:/

Fajna bluza, spodnie również.