Opublikowano 24 marca 200916 l Hmm dziwne to jest narobię sobie obciachu tylko, zależy cobym dobrał do tego. Problem jest z butami mam praktycznie same elo skejty. I na lato chce sobie kupić zieloną polówke lacoste'a, gdzie polecacie zakupić? o taką. na allegro same podroby w sumie. musisz liczyc sie z wydatkiem ponad 300 peso. http://fashioncorner.pl/Polo_Lacoste_2009_z-241.html i poradnik: https://fashioncorner.pl/index.php?news=show&news_id=7 Dzięki. Na jedna moge się szaprnąć. Wiesz w jakich sklepach można dostać w polszy? W galeriach jakiś czy coś.
Opublikowano 24 marca 200916 l Banny - spoko calkiem, te Levi'sy sa przemocne. Lacoste i Fenix zawsze na plus, wiadomka ;]
Opublikowano 24 marca 200916 l Hmm dziwne to jest narobię sobie obciachu tylko, zależy cobym dobrał do tego. Problem jest z butami mam praktycznie same elo skejty. I na lato chce sobie kupić zieloną polówke lacoste'a, gdzie polecacie zakupić? o taką. na allegro same podroby w sumie. musisz liczyc sie z wydatkiem ponad 300 peso. http://fashioncorner.pl/Polo_Lacoste_2009_z-241.html i poradnik: https://fashioncorner.pl/index.php?news=show&news_id=7 Dzięki. Na jedna moge się szaprnąć. Wiesz w jakich sklepach można dostać w polszy? W galeriach jakiś czy coś. LOL Oo Wy za dużo kasy macie? 330 zł na zwykła koszulke?? Tip życiowy: Kup soobie polówke Reeboka z allegro za 30 zł: http://photos01.allegroimg.pl/photos/orygi...74/89/591748951 nie będziesz miał małego krokodylka na piersi, ale za to 3 stówy w portfelu Edytowane 24 marca 200916 l przez Hubi.
Opublikowano 24 marca 200916 l tip życiowy: nie kupuj mercedesa, bierz vw nie będziesz miał wyje.banej fury z gwiazdą na masce, ale za to 200tys. w portfelu geez, nie o to w tym chodzi, Hubi
Opublikowano 24 marca 200916 l raz nie zawsze, polo lacoste sa swietne i tez chce sobie w wakacje jedna kupic. stac mnie, pracuje.
Opublikowano 24 marca 200916 l Chodzi o jakość, a i ludzie na Ciebie patrzą jakoś inaczej jak masz krokodylka. I nikt mi nie powie, że przy pierwszym kontaktcie nie liczy się dobre wrażenie. Jedna na wakacje? Raz się żyje. XD Edytowane 24 marca 200916 l przez _Be_
Opublikowano 24 marca 200916 l Ja znalazłem w szafie oldschoolwe białe wranglery, ale boje się ich ubierać. I na lato chce sobie kupić zieloną polówke lacoste'a, gdzie polecacie zakupić? na szmatach. Zamiast płacić 500zł, zapłacisz 5 .
Opublikowano 24 marca 200916 l NO ok, jakość, ale wątpie żeby aż tak się różniła pod tym względem, żeby płacić za nią 300 zł więcej. Raczej chodzi o małego krokodylka na piersi.... Kiedyś miałem polo Lacoste, kupione w ciuchlandzie za 15 zł. Koszulka jak koszulka. Może i oryginał, nie sprawdzałem.
Opublikowano 24 marca 200916 l NO ok, jakość, ale wątpie żeby aż tak się różniła pod tym względem, żeby płacić za nią 300 zł więcej. Raczej chodzi o małego krokodylka na piersi.... STary, majac na sobie polo la coste nawet Soniak mialby tone rispektu wsrod forumowiczow!
Opublikowano 24 marca 200916 l te koszulki sa fajne, lecz odkad zaczela je nosic bananowa mlodziez w wiksiarskich klubach staly sie troche nie wiem jak to napisac... przereklamowane ? i jak ktos mysli ze kupi respect za 300 zlotych to jest w grubym bledzie pozdrawiam
Opublikowano 24 marca 200916 l Jezu, te przekonywanie kogoś, ze przepłaca za ciuchy, bo odpowiednik czegoś drogiego jest na bazarze to najbardziej jałowa rzecz na tym forum. Ludzie, dajcie sobie spokój. Wy wolicie zaoszczedzic 300zł i kupic sobie jedna grę na xboxa a ktoś inny woli kupić sobie ciuch.
Opublikowano 24 marca 200916 l http://www.drjays.com/shop/G4-V42385-R3572/lacoste.html Tutaj sa polowki lakosta za 80-90$ Korzystalem juz ze stronki i nie wysylaja podrobek. Czy maja zielona nie wiem, nie patrzylem.
Opublikowano 24 marca 200916 l Gdzie Cafe Snob ? już <ok> Coś muszę napisać niedługo. Dzięki za zainteresowanie, mam motywacje EOT
Opublikowano 24 marca 200916 l Nie chodzi o kupienie respektu, ale zawsze ludzie patrzą przychylniej na Ciebie jak jesteś ubrany w coś co kosztowało 300złoty niż 30zł. Logiczne.
Opublikowano 24 marca 200916 l Nie chodzi o kupienie respektu, ale zawsze ludzie patrzą przychylniej na Ciebie jak jesteś ubrany w coś co kosztowało 300złoty niż 30zł. Logiczne. dobre
Opublikowano 24 marca 200916 l to powinno raczej brzmieć: "...ale ludzie patrzą przychylniej na Ciebie, jak masz krokodylka na piersi, niż jakbyś nie miał tam nic."
Opublikowano 24 marca 200916 l Jezu, te przekonywanie kogoś, ze przepłaca za ciuchy, bo odpowiednik czegoś drogiego jest na bazarze to najbardziej jałowa rzecz na tym forum. Ludzie, dajcie sobie spokój. Wy wolicie zaoszczedzic 300zł i kupic sobie jedna grę na xboxa a ktoś inny woli kupić sobie ciuch. ja za 3 stówy wolałbym kupić 8 koszulek
Opublikowano 24 marca 200916 l Jezu, te przekonywanie kogoś, ze przepłaca za ciuchy, bo odpowiednik czegoś drogiego jest na bazarze to najbardziej jałowa rzecz na tym forum. Ludzie, dajcie sobie spokój. Wy wolicie zaoszczedzic 300zł i kupic sobie jedna grę na xboxa a ktoś inny woli kupić sobie ciuch. ja za 3 stówy wolałbym kupić 8 koszulek Cwana gapa z Ciebie. Jeśli jedna kosztuje 30zł a Ty byś miał do wydania 300zł a kupiłbyś tylko 8 to znaczy, że zostałoby Ci 60zł ecie pecie. Co byś za nie zrobił ? Kupił np. kilka kilogramów ziemniaków ? Bo po co kupować np. pizze jak można jeść ugotowane ziemniaki.
Opublikowano 25 marca 200916 l dobrze powiedziane. w sumie spoko, ze niektorzy stad nie pisza za duzo w dziale o samochodach. "kupilem fiata punto, po co przeplacac, samochodzik jezdzi, jest fajnie i malo pali"
Opublikowano 25 marca 200916 l Jezu, te przekonywanie kogoś, ze przepłaca za ciuchy, bo odpowiednik czegoś drogiego jest na bazarze to najbardziej jałowa rzecz na tym forum. Ludzie, dajcie sobie spokój. Wy wolicie zaoszczedzic 300zł i kupic sobie jedna grę na xboxa a ktoś inny woli kupić sobie ciuch. ja za 3 stówy wolałbym kupić 8 koszulek Cwana gapa z Ciebie. Jeśli jedna kosztuje 30zł a Ty byś miał do wydania 300zł a kupiłbyś tylko 8 to znaczy, że zostałoby Ci 60zł ecie pecie. Co byś za nie zrobił ? Kupił np. kilka kilogramów ziemniaków ? Bo po co kupować np. pizze jak można jeść ugotowane ziemniaki. To nawet ja bywalec bazarku potwierdzam, wole kupic polowezke lacoste i generalnie na koszulkach/bluzach i spodniach nie bede oszczedzal. Buty w moim wypadku to pomylka, za szybko sie psuja. ;\ Aha - latwiej sie du.py rwie majac polo lacoste, postawiony kolnierzyk i saczac szklanke danielsa OBOWIAZKOWO OBROCONYM NAPISEM NA SZKLANCE W STRONE PARKIETU - ze wiocha bo kolnierzyk w klubie postawiony? A je.b.a.c, zwrocic uwage, pic drogie rzeczy i pi.z.d.a. ;]
Opublikowano 25 marca 200916 l w takiej polowce od lacoste pochodzisz dluzej bo nie spierze sie po pierwszym praniu jak szmata z New Yorkera, uwazam ze kupowanie drozszych rzeczy a jakosciowo bardzo dobrych jest bardziej oplacalne niz kupowanie taniochy, bo co z tego ze kupie buty za 100zl jak po 2 miesiacach nie beda nadawac sie nawet do przezucania gnoju, wole wydac te 300zl na buty lub spodnie a nosic je dluzej. ale ciekawostka: kolega kupil sobie wlasnie poloweczke lacoste, nie pamietam gdzie chyba w wawie lub poznaniu jakies kilka lat temu, polowka zniszczyla sie po pierwszym praniu, okazalo sie ze ubrania trzymali w wiglotnym magazynie i ubrania ktore tam lezaly "sparcialy" nie wiem czy to tak sie fachowo nazywa, ale mozna ja bylo drzec w rekach naszczescie poszedl do sklepu przeprosili go i wymienili na nowa i jeszcze jakis gratis dorzucili Edytowane 25 marca 200916 l przez wielad
Opublikowano 25 marca 200916 l dobrze powiedziane. w sumie spoko, ze niektorzy stad nie pisza za duzo w dziale o samochodach. "kupilem fiata punto, po co przeplacac, samochodzik jezdzi, jest fajnie i malo pali" Poorównanie z dupy. Trafniejsze by było "Kupić fiata punto lub kupić fiata punto ze znaczkiem abartha i naklejką Pioniera na szybie". Nie wiem co się uczepiliście tej jakości, tak jakby wszystkie inne koszulki, nie z Lacoste'a rozpadały się po tygodniu.