Opublikowano 6 czerwca 200915 l Przepraszam - co w niej takiego kozackiego? nic. szara bluza z napisem firmy skejtbordowej, docelowy target - gimnazjum.
Opublikowano 6 czerwca 200915 l http://sellingcelluloidcells.files.wordpre...fficiallong.jpg dajcie mi namiary na taką bluzę, lub podobną. Będę wdzięczny, potrzebne zakupić na dniach.
Opublikowano 6 czerwca 200915 l Wracając do bluzy - niby zwykła, bo taka szara, ale chyba właśnie o to chodzi co nie? Przecież gdyby chcieli zrobić bluzę, dzięki której można się wyróżniać, to napis byłby różowy, a na rękawach znajdowałyby się złote paski czy coś w tym stylu. Czasami taką bluzę można wciągnąć
Opublikowano 7 czerwca 200915 l Sam lubię tak się ubrać. Czarna, rozpięta koszula i biała koszulka pod. Z jednej strony max proste, a jednak daje po oczach taki kontrast. Szkoda tylko, że krój taki prosty.
Opublikowano 7 czerwca 200915 l Wczoraj se kupilem taka koszule w mustangu Fajna cnie? Zacna, bez jakiegoś złotego gówna czy inny smoków. 8/10.
Opublikowano 7 czerwca 200915 l Popieram. To jest stylowe, proste i bez zbędnych dodatków, nadruków i inne spedalonego tatałajstwa.
Opublikowano 7 czerwca 200915 l ...dobra koszula, z pagonami byłaby jeszcze lepsza, ale i tak niezła.
Opublikowano 7 czerwca 200915 l dobra koszula, z długimi rękawami byłaby dużo lepsza. zupełnie nie trafiają do mnie koszule z krótkim rękawem, po prostu.
Opublikowano 7 czerwca 200915 l dobra koszula, z długimi rękawami byłaby dużo lepsza. zupełnie nie trafiają do mnie koszule z krótkim rękawem, po prostu. Mam to samo. Chyba, że na bardzo upalne lato. No i dla mnie ta koszula jest za prosta. Jak mundurek do szkoły. Rozpięta zdecydowanie lepiej wygląda.
Opublikowano 7 czerwca 200915 l dobra koszula, z długimi rękawami byłaby dużo lepsza. zupełnie nie trafiają do mnie koszule z krótkim rękawem, po prostu. Chodzilem troche po galeriach i nic ciekawego z dlugim nie bylo, w sklepach typu hałs z krotkim wiekszosc albo w krate albo hawajskie Ta czarna wydala mi sie dobra do pojscia do klubu i zalozenia jej do jeansow
Opublikowano 7 czerwca 200915 l niezła koszulina, sam takiej szukam, ale widziałem tylko w croppie czy innym szajssie coś koszulopodobnego bo miało naszywki jakies pseudowojskowe ;/
Opublikowano 7 czerwca 200915 l Popieram resztę - zaje.bista koszula Ile dałeś ? 109 takze cena do przyjecia Moglaby byc odrobine mniejsza jak na eSke.
Opublikowano 7 czerwca 200915 l jakby byla mniejsza to chyba rękawy miałyś pod same pachy z tego co widze w pierwszej focie. Spoko lezy. A i cena rzeczywiście ok jak na mustang. Edytowane 7 czerwca 200915 l przez Plugawy
Opublikowano 7 czerwca 200915 l Muszę się za takową rozejrzeć w najbliższej przyszłości, bo bardzo mi się podoba takie zestawienie, tj. czarna koszula + biała koszulka pod spód Ile ciekawych rzeczy się można na forumingu dowiedzieć