Gość lukasz Opublikowano 5 lipca 2009 Opublikowano 5 lipca 2009 Zamówiłem sobie taką koszulkę jaką ma perkusista NIN: Obrazek Dokładnie taką samą. A gdzie? To jest po prostu oryginalny merch Zeppelinów czy jakaś firma odzieżowa zrobiła serię z motywami zespołu? Na ebayu z Tajlandii. Z wysyłką wyszło 70zł. W ogóle zamawiałem już coś z np. HK i byłem bardzo załatwiony zarówno z produktu jak i z tempa wysyłki. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewI...em=140330580554 Cytuj
Tori 12 Opublikowano 5 lipca 2009 Autor Opublikowano 5 lipca 2009 Dziś na sale'u w galerii mokotowskiej: - torba na ramię granatowa z niby-skóry- 29zł - krótkie portki jeansowe bez żadnych obrazków i podarć- 69zł Cytuj
Wojnareeq 1 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 Hehe a ja zamierzam "nabyć drogą kupna" jakiś porządny biały T-shirt i do tego krótkie spodenki polecacie coś konkretnego na wakacje 8) ? Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 6 lipca 2009 Opublikowano 6 lipca 2009 http://www.psxextreme.info/index.php?showt...t=0&start=0 Tutaj jest temat od tego <porządny> Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 Wyprzedaz w new yorkerze: - czarne spodnie bawelniane przecenione ze 190 na 23zl - 2 koszulki z golymi cyckami po 32,95/sztuka - mase bluzek dla zony - 23,95 i 13,95/sztuka Cytuj
hdx 86 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 Nie wierzę, że znalazłeś coś w New Yorkerze, drogi Lucjanie. Straszny syf tam jest jak ostatnio oglądałem. Cytuj
Lucek 4 417 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 spodnie to byla jakas koncowka serii z fishbone - tylko 2 sztuki lezaly, koszulki z nowej kolekcji chyba, a te damskie to nie wiem - tez jakies koncowki z roznych firm Cytuj
Tori 12 Opublikowano 7 lipca 2009 Autor Opublikowano 7 lipca 2009 W fishbonie ubierają się gimby Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 No tak, Fishbone = gimber. kocham stereotypy PS: Mam ze trzy koszulki Fishbone. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 No tak, Fishbone = gimber. kocham stereotypy PS: Mam ze trzy koszulki Fishbone. Czym potwierdzasz ten stereotyp. Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 7 lipca 2009 Opublikowano 7 lipca 2009 To wytłumacz mi proszę, lukasz, co oznacza słowo gimber ? Bo może mam złe wiadomości i mam na myśli co innego. Widać muszę się ubierać w zielone spodenki od matju łiliamsona, by nie być gimberem... Life is brutal. Cytuj
Tori 12 Opublikowano 7 lipca 2009 Autor Opublikowano 7 lipca 2009 Ej ale serio, co jestem w nu jorkerze i patrzę na te fiszbony, to mnie na bełta zbiera. Nie sądzę, żeby przez 2 miechy od mojej ostatniej wizyty coś się w tej marce zmieniło, a kiedyś nawet w berlinie se kupiłem od nich spodnie... ale wtedy byłem w gimnazjum Cytuj
Gość Grzegosz Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 Mam granatową koszulkę Fiszbona, taką lekko przyciasną, bez nadruku. Która to klasa gimnazjum? Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 jedyna koszulke, jaka mam od nich, to ta z napsiem 'sex drugs rock & roll' - kupielm ja z 2 lata temu, szkoda, ze po roku juz zafarbowala i teraz nadaje sie tylko do malowania /innej domowej pracy :]] chu.,jowa jakosc jak chu.j Cytuj
Blok 6 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 kiedyś - prawdopodobnie jeszcze w gimnazjum - nabyłem krótkie spodnie marki Fishbone. dobrze mi służą po dziś dzień, jednak teraz powoli stają się spodenkami hewimetalowymi z powodu przetarć na krawędziach nogawek. Cytuj
Banny 2 656 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 119 zł na kosza (chcialem inne, ale nie bylo rozmiaru ) teraz moge stwierdzic, ze sa ok, dobrze w nich spinery wychodza ;D Cytuj
Junkhead 33 Opublikowano 8 lipca 2009 Opublikowano 8 lipca 2009 Ej ale serio, co jestem w nu jorkerze i patrzę na te fiszbony, to mnie na bełta zbiera. Nie sądzę, żeby przez 2 miechy od mojej ostatniej wizyty coś się w tej marce zmieniło, a kiedyś nawet w berlinie se kupiłem od nich spodnie... ale wtedy byłem w gimnazjum To podobnie jak ja, kupiłem sobie gacie fiszbona w nu jorkerze w Stuttgarcie...ale też wtedy byłem w gimnazjum. Cytuj
Gość lukasz Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 To wytłumacz mi proszę, lukasz, co oznacza słowo gimber ? Bo może mam złe wiadomości i mam na myśli co innego. Widać muszę się ubierać w zielone spodenki od matju łiliamsona, by nie być gimberem... Life is brutal. 1. Gimber oznacza, że jestes z gimnazjum. Chodzisz w fiszbołnie. Musisz być z gimnazjum. 2. Gdybyś ubierał się w zielone spodenki od Matthew Williamsona byłbyś po prostu fashion. Cytuj
Konar. 15 Opublikowano 9 lipca 2009 Opublikowano 9 lipca 2009 Mass Dnm. 90 zeta. Ju ken hejt mi nał. Cytuj
Wygnaniec 1 675 Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 (edytowane) ogolnie mogloby byc, ale Mass to ta firma z bardziej luznymi ciuchami tak? Bo te rekawy wygladaja na szerokie i moim zdaniem jest to chu.jowa czesc tej koszuli. no, zalezy jeszcze jaka kto ma budowe. Edytowane 11 lipca 2009 przez Forebode Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 11 lipca 2009 Opublikowano 11 lipca 2009 Patyczaki mnie rozpie.rdalają gdy wyskakują w takich du.pnych rękawach. Komicznie to wygląda. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi