Skocz do zawartości

Zamierzam nabyć/Właśnie nabyłem

Featured Replies

Opublikowano

Cieszę się razem z tobą, ale bannego wypowiedź uzupełniam.

I jak opylisz komuś jedną koszulkę na forum, to myślę że w kryminale nie skończysz.

• Odpowiedzi 7,9 tys.
  • Wyświetleń 467,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

Opublikowano

narobiles smaka, to teraz projektuj, rob i dawaj :D

Edytowane przez banny

Opublikowano

Nie mam czasu/nie oplaca mi się projektowanie a pozniej produkowanie jednej koszulki dude, stad moje watpliwosci

Opublikowano

Szukam fajnej bluzy z kapturem. Wszystkie mam takie dziady ciemne, to tak pomyślałem żeby coś kolorowego kupić.

O coś takiego wypatrzyłem:

2134920709.jpg

Co myślicie?

Opublikowano

Brazowa skore w zarze za 550 i bluzke w h&m za 80zl <ok>

Opublikowano

Jak jest z rozmiarowka w Turbokolor? Czy xl to na takich chudych szpadli? Czy normalnie xl?

Opublikowano

czarne2.jpg

terry-richardson-obama-photo.jpg

terry richardson

<ok>

(ja wiem, ze ma takie troche inne szkla, ale innych nie mgoe znaleźć niz te u gory:/)

Opublikowano

tejj

[/img]

CZY KTOS WIDZIAL TA KURTKE W HM?

Podpisuje się pod pytaniem, cudna jest.

Opublikowano

to chyba byla letnia kolekcja, nie pamietam

ale w sklepach lazilem i nie widzialem ku'rwa

Opublikowano

Raczej nie ma. Byłem dziś w Poznaniu w paru. Ale za to mój kumpel ma podobną, po ojcu :D. I wygląda za(pipi)iaszczo.

Opublikowano

231_1.jpg

dobry tshirt najka. ale jak zobaczyłem, że za 129, to aż mi okulary zaparowały.

Opublikowano

Zaje'biste są te blazerki, ale zamszowe więc będziesz musiał bardzo uważać by za mocno nie uje'bać !

+na żywca znacznie lepiej się prezentują (choć nawet tutaj już wyglądają strasznie fajnie)

Edytowane przez Happymieso

Opublikowano

i zamsz na deszcz niebardzo

Opublikowano

No, niezła. Gdzie kupiłes i za ile?

Opublikowano

te Blazery są świetne, też mam takie w planach, zastanawiam się jeszcze nad różnymi kolorami, ale też są zamszowe i się szybko uje.bią dajmy na to czerwone

Opublikowano

No, niezła. Gdzie kupiłes i za ile?

To kolekcja Iron Fista. W Polsce poki co supportuja ja metaluchowe sklepy typu: http://www.metalhead.pl/product-pol-60712-koszulka-IRON-FIST-FIELD-TRIP-WHITE-IF8073-09-KIRON-092.html. Jak kupilem w rockmetalshopie.

Ogolnie to wiekszosc jest niby za krzykliwa i niby za powazny jestem na takie shirty, ale jednak cos mnie do nich ciagnie, niektore sa zaje biste, widac kryzys wieku sredniego;0

1253837272.jpg

No i np. to jest fajny koncept, ale z jednej strony se czlowiek mowi, ze nie ma juz nascie lat i nie bedzie tak paradowal a zdrugiej se mysli ,ze bedzie elo modny i wszystkie laseczki jego (no, poki co kontrolnie puscilem te bluze paru dupencjom na komunikatorach i glownie mowia, ze "czad"). Ciekawe jak gramatura i co jest z tylu. chce sie znowu poczuc mlody!

Opublikowano

Dobre dobre, ale rozmiar za duży. Ja w L chodzę ;-( Ta bluza w sumie też młodziezowa.

Opublikowano

Ja co rpawda Lke kupilek w rockmetalshopie, ale widze, ze tam tez juz ich nie ma.

W te sie przymierzam, jest beka moim zdaniem:

40293_1.jpg

40293_3.jpg

Opublikowano

Koszulka z Bobem Marleyem.

:(:(:(:(